Værste service
Jeg var for nyligt inde og spise på poonchai på istedgade. Jeg vil ikke anbefale nogen at spise her. De snyder deres kunder og har den værste service, samt mest ubehøvlede ansatte.
Vi ankom til restauranten og bliver her mødt af en meget vred og utålmodig ansat. Vi får vores bord og bestiller her 2 forskellige retter, der er til disse retter 2 versioner, hvor den ene serveres med kylling (som er den vi bestiller) og den anden serveres med fisk, som også er en del dyrere. Til dette medfølger der ris, som er med i prisen.
Ydeligere bestiller vi 1 stor sodavand samt 1 lille sodavand. Da vores sodavand kommer har vi fået serveret 2 store sodavand men vi overser dette og tænker at fejl kan ske og vi ikke vil kommentere på dette. Efter vi har betalt og forladt restauranten, studser vi over at regningen var dyrere end forventet. Vi kan herefter se, at de har givet os den dyreste version af retterne, selvom vi forklarede under bestillingen, at vi ønskede at retten var med kylling og ikke fisk.
Ydeligere kan vi se, at de har taget betaling for risene til retten, hvilket der står på deres menukort medfølger i prisen. Ydermere mistænker vi nu, at de bevist serverede 2 store sodavand for os og på denne måde snyder deres kunder til at betale mere.
Vi ringede efterfølgende ind til restauranten og spurgte indtil hvordan det kunne lade sig gøre at de har taget ekstra beløb for vores mad, hvor vi her møder den mest ubehøvlede ansat, som råber og anklager os for at lyve og derefter smækker røret i.
Jeg er meget forarget over, at man kan drive en forretning på denne måde - vi skulle selvfølgelig have tjekket regningen men vi går som kunder ikke ud fra at en restaurant vil snyde på denne måde.
Jeg opfordre derfor ikke nogen til at besøge denne restaurant, da man føler sig utrolig uvelkommen fra man træder ind i restauranten, samt er de ansatte meget ubehøvlet og snyder med regningen hvis man ikke er opmærksom.
31. august 2022