EN FED JOKE! systemet er rigged, advokaterne i i lommen på DUP, advokaterne har begrænset tid, som i 1 time, til at behandle din sag uanset størrelsen. så de satser på en simple sag uden d... Se mere
Politi som undersøger politi... DER ER INTET UPARTISK VED DUP! Det er en facade og falsk tryghed til landets borgere... De bedste advokater i landet vil fortælle dig at 99 procent af klagesager... Se mere
Ingen uafhængighed i Den Uafhængige Politiklagemyndighed: Afgørelserne bar tydeligt præg af en klar forfordeling af ordensmagtens beslutninger og at disse under ingen omstændigheder kan drages... Se mere
Ingen andre end politifolk, har nogensinde fået medhold i noget som helst. Luk det, det er fuldstændigt til grin. Magtliderlige psykopater der undersøger magtliderlige psykopater, og kommer frem... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Ingen andre end politifolk
Ingen andre end politifolk, har nogensinde fået medhold i noget som helst.
Luk det, det er fuldstændigt til grin.
Magtliderlige psykopater der undersøger magtliderlige psykopater, og kommer frem til at det er den fredelige borgers skyld.
Send pengene til de ældre og hårdt arbejdende. I stedet for at pumpe penge i et luftkastel, som DUP!!!!
Hvordan kan man se sig selv i øjnene som ansat hos DUP!! Føj for den
Ondskab,pinligt at være dansker.4…
Ondskab,pinligt at være dansker.4 betjente??sidder på en mand og giver peberspray,truer ham?? .dødstraf mod uintelligente voldsforbrydere eksisteret desværre ikke i dk??
Man kan ikke stole på jer
Det har talrige sager vist. Er spændt på den seneste sag med en familiefar der ligger på maven med fire betjente ovenpå som får peberspray …
Statslig korruption
Hvad har politiet at skjule ? Deres adfærd ? Handlinger ? Er de bange for sandheden..om de kriminelle betjente.
Det ligesom i usa...
Der er intet uafhængigt over dem.
Danmark er blevet en politistat .
Danmark er blevet en politistat .. Denne bande der bare er sat i verden for det skal se ud som om man kan klage over politiet Hahahahah
Politikerne dommeren og politiet har ødelagt Danmark.
Lad være med at klage du for ikke en skid ud af din klage.. Den her bande kan ikke engang finde en hunde høm høm om de så står og jokker i den.
Danskerne er blandt verdens lykkeligste folk Hahahah nej danskerne drikker bare af h til for at kunne holde det ud ..
DUP ser ikke blot imellem fingre med…
DUP ser ikke blot imellem fingre med betjentes opførsel, men tilmed dækker over ulovligheder.
youtube watch?v=s2WoZwf_uso
Det er et stort pengebål.
Det er et stort bål der fyrres med for skatteborgernes penge. Min mening er at det er politiet selv med hættetrøje på, for at holde hånden over sig selv.
ENDNU EN KORRUPT OFFENTLIG INSTANS TIL AT STJÆLE SNYDE OS BORGERE.
DE SØRGER FOR DER IKKE SKER NOGET ULOVLIGT FRA POLITIET SIDE AF - DET GØR DE MED DOKUMENTFALSK OG SLET IKKE FORHOLDE SIG TIL BETJENTE, DER ER TRÆNGT ULOVLIGT IND I MIT HJEM - SES PÅ FILM - HAR GIVET IG TÆSK PÅ KOMMUNENS OPFORDRING OG DEREFTER NÆGTER AT EFTERFORSKE.
DET ER ENDNU EN KORRUPT AFDELING DET OFFENTLIGE HAR SAT IND, SÅ DET OFFENTLIGE ALDRIG LAVER FEJL ELLER ULOVLIGHEDER.
VI ER ALLE PÅ SKIDEREN I EN POLITISTAT - HVIS BEFOLKNINGEN IKKE VÅGNER OP.
DUP blev oprettet i 2012 for at…
DUP blev oprettet i 2012 for at genoprette tilliden til politiet !
Med under 7% som får helt eller delvist medhold, har det ikke hjulpet!!
Det er de færreste der vil gøre noget ud af det, man kan se eksempler på YouTube hvor DUP har fejlet
Til grin
I burde ændre jeres navn til korrupte svin der dækker over korrupte svin.
afvist afvist afvist
Afvist 2 gange. Hvordan kan man afvise en borger der bliver beskyldt for at kører i beruset tilstand af politiet uden beviser men kun en politimands løgn, som under ed lyver i retten at han havde jagtet mig af Hvidovrevej, og senere at jeg havde kørt ind i nogle biler i Valby og blev anholdt og sigtet, men da jeg som politiet ikke ved havde optaget det hele på video og tydelig ser at jeg løber efter den person som køre hvad jeg kalder døds kørsel får ham stoppet og tager nøglerne, da jeg tager nøglerne tror den person som kører at han er i tivoli selv om han havde kørt ind i 2 biler tæt ved burger king valby, sikker på at jeg skulle have haft en medalje for at havde helt sikkert reddet menneskeliv, så kommer det der ikke burde lade sig gøre, politiet lader den snot skæve øl lugtende person gå, og anholder mig, finder ud af at den person som kører har det samme sjælden efternavn som nummerpladerne oplyser er hans mors bil, ham lader politiet gå, og tager mig med på stationen, politiet ved ikke at jeg havde video optaget hele forløbet og jeg ventede til de kom med deres løgne, så sendte jeg videoen til politimedhjælperne i århus først der tager de sagen så det er nogle gode kollager de har i politiet, men hvordan vil de lyve sig til min video, fik dem endelig på fersk gerning de løgnagtige politifolk og det fryder mig ret skal være ret ikke sandt
Politi som undersøger politi...
Politi som undersøger politi...
DER ER INTET UPARTISK VED DUP!
Det er en facade og falsk tryghed til landets borgere...
De bedste advokater i landet vil fortælle dig at 99 procent af klagesager til DUP over politiets ulovlige opførsel, vil ALDRIG komme nogle steder...de bliver afvist afvist afvist...
Selv dem med perfekt video bevis!! Det er godt nok uhyggeligt..
Politi og DUP= landets største og farligste bande!
Jeg har generalt dårlig erfaring med…
Jeg har generalt dårlig erfaring med dansk politi, pga negativ særbehandling.
Jeg har flere gange anmeldt overfald, røveri, vold, hærværk, indbrud og chikane imod min person fra flere aktøre.
Jeg har ved flere lejligheder både kunnet bevise det med vidneudsagn, og på skrift hvad der er foregået over internettet, men næsten hver evig eneste gang så bliver der tiltalefrafald når det indvolvere min person!
Hvis man klager til den uafhængige politiklagemyndighed så sker der heller aldrig noget. Det er kun i Danmark at en politiklagemyndighed ransager sig selv, så det er på ingen måde uafhængig tværtimod er det så inhabilt som noget overhovedet kan være!
Min tillid er næsten ikke eksistrerende. (DUP-den uafhængige politiklagemyndighed) Har en procent på 98% hvor politiet frikender sig sev. Kun hvor der er indbyrdes stridigheder og uoverensstemmelser politiet og kollegaer indbyrdes, for de medhold, altså når politi aspiranter/funktionærer klager over hinanden, ellers som borger der klager over politiets håndtering af en verserende sag imod borgeren så vil der med næsten 99,9% ikke blive rejst tiltale imod politiet!
Prøv forestil jer et liv hvor stort set alt hvad du gør aldrig falder til din fordel og politiet bruger store ressourcer på at overvåge dig som person. De kigger med hvis du tænder din computer eller telefon over kameraet snager i alt hvad du laver. Det føles som Herodes den store der var bange for jesus barnet, og derfor skulle alle drengebørn under 2 år halshugges, fordi Herodes havde hørt at en ny konge var født!
Denne kolonistiske bonderøvs tankegang, med et hvidt overherredømme er stadig gældende i store dele af det oficielle Danmark, og er en indforstået og accepteret måde at holde minoritetterne og mindretallet nede, i et flertalsdiktatur.
Prøv forestil dig at blive udsat for hjemmerøveri, eller kølleoverfald og selvjustits. Hvor du udpeger gerningsmænd, og du har vidner på det. Og politiet ikke rejser tiltale imod aktørerne.
Eller du har en affære med en politimands kone, og han begynder at køre personhetz imod din person, og begynder at rejse tiltale for bagateller, i sager der der normalt aldrig vil se dagens lys. Og når man klager over politimandens embedsmisbrug, så ignorere de bare klagen. En politimand der er følelelsesladet indvolveret i en konkret begivenhed eller har et forhold til et andet menneske personligt, er inhabil, fordi den rationelle tankegang er sat ud af kraft!
Prøv forestil dig at få stukket et jagt gevær op i snotten fordi du lufter din hund, og din hund kommer hen til bondemandens stakit fordi bondemanden også har hund. Du afvæbner ham, og manden melder dig for vold. Hvis det var mig der havde et ladt jagtgevær, havde jeg fået 2 år ubetinget fængsel på stedet! Hvis jeg pegede på bondemanden på klods hold, ja så havde jeg sikkert fået forvaring.
Sådan har mine oplevelser været med dansk politi! Jeg er sikkert ikke den eneste med tvekulturel baggrund, tværtimod er hate crimes dagligdag herhjemme ligesom had forbrydelser.
Men åbenbart skal motivet være 100% racistisk før de kan rejse tiltale om racisme. Man burde som i Storbritanien have en lov der lyder på delvis racistisk motiveret, om det så er overfald, eller personlig hetz eller hvad pokker det nu er.
Flere gange har jeg været udsat for selvjustits, af voldsparate gerningsmænd, der har overfaldet mig i flok, hvor jeg har bevist via vidneudsagn og andet håndgribeligt hvad der nøjagtig er sket, men stort set hver evig eneste gang bliver der ikke rejst tiltale.
Når jeg så går amok i afmagt, ja så kan jeg love jer for at ordensmagten kommer efter mig.
Dog skal det siges at jeg også har haft gode politi funktionære tæt inde på livet, der har hjulpet mig når lokummet brændte, men det høre godt nok til sjældenhederne.
Det er ikke for sjovt at tilliden til politiet i befolkningen generalt er dalende og har nået et nyt lavpunkt.
Korrupt
Dybt korrupt.
Blev voldeligt overfaldet i min seng af Østjyllands Politi og udsat for 19 timers tortur, fordi jeg indgav en politianmeldelse om dokumentfalsk.
Har dokumentation.
Danmark er i frit fald.
Korrupt og falsk
Skrev til dem med en sag om pligtforsømmelse.
Afvist grundet manglende beviser, selvom hele internettet er fyldt.
Og afvisningen kom … fra Rigspolitiet.
Den Uafhængige Politiklagemyndighed sender et brev fra Rigspolitiet?
Snak - men ingen handling
Sommeren 2019 henvendte jeg mig gentagne gange til København Vestegns Politi på deres lokation i Albertslund for at anmelde en grov, mangeårig chikanesag fra min daværende arbejdsgiver.
Jeg fik ingen journalnummer endsige en kvittering for anmeldelsen - og der er pt. (27.05.2020) ikke sket noget i sagen.
Den manglende respons fik mig til at klage til Den Uafhængige Politiklagemyndighed - ingen respons eller handling.
Jeg har ligeledes anmeldt min daværende arbejdsgiver til Arbejdstilsynet - ingen respons eller handling.
Den 25.02.2020 har jeg sendt en samlet klage over politiet, politiklagemyndigheden og Arbejdstilsynet til Folketingets Ombudsmand.
Jeg håber, at det omsider resulterer i at min anmeldelse bliver taget alvorligt - next step i klageprocessen er Justitsministeren og Menneskeretsdomstolen.
Jeg har naturligvis også overvejet, hvorvidt de danske medier kunne facilitere en løsning på endnu en trættende “David mod Goliath”-historie.
Der er iøvrigt forældelsesfrister på klager...... Det er uklart for mig, hvorvidt forældelsesfristerne træder i kraft i mit tilfælde, da det tilsyneladende endnu ikke har været muligt for mig bare at få registreret min anmeldelse.
Ovenstående er under al kritik for en demokratisk retsstat.
28.08.2020 Opdateret status : ingen respons og ingen handling fra hverken Politiet, Den Uvildige Politiklagemyndighed eller Arbejdstilsynet hvilket jo er bemærkelsesværdigt i et land, som mener at have styr på menneskerettighederne - herunder retssikkerheden.
Under Corona-tiden har der været en voldsom nedgang i trafikken, i tyverianmeldelser samt ingen anti-terror aktiviteter, foldboldkampe eller andre arrangementer, som man ellers belejligt kan anvende som dårlige undskyldninger for ikke at levere den service, som jeg betaler for via verdens højeste skattetryk.
Hvad skal der monstro til for at motivere Politiet m.fl. til at levere de forudbetalte ydelser i en tid med betragteligt mindre arbejdspres end ellers?
Kan Politiet stå inde for en opgaveprioritering, som vælger at fokusere på blød håndtering af feststøj fra blomsten af Danmarks ungdom - og ignorere langt mere alvorlige sager?
Måske kan man med fordel financiere "nu er det Arnes tur", politireformen samt Corona-regningen ved at reducere de af etatens organer, som ikke lever op til / er i stand til / villig til at servicere borgernes behov?
31.08.2020 Sagen er nu eskaleret til hhv. Statsministeriet og Justitsministeriet
01.09.2020 Eskalation til Statsministeriet og Justitsministeriet sent til alternativ politi-mailadresse i et forsøg på at initiere dialog med Rigspolitichefen eller Politidirektøren for Københavns Politi
02.09.2020 Eskalation til Statsministeriet og Justitsministeriet sent til yderligere 2 alternative politi-mailadresser for at øge sandsynligheden for at den lander rette sted.
Der er i valg af politikredse sikret et match mellem virksomhedslokation og politikreds.
06.10.2020 Endnu en rykker send til hhv. Statsministeriet, Justitsministeriet og Folketingets Ombudsmand samt Kbh Politi, Fyns Politi og Nordsjællands Politi samt privat advokatfirma
28.10.2020 Endnu en rykker send til hhv. Statsministeriet, Justitsministeriet og Folketingets Ombudsmand samt Kbh Politi, Fyns Politi og Nordsjællands Politi samt privat advokatfirma
"Dejligt" at politiet tilsyneladende har tid til at hyggesnakke med kioskejere om Corona restriktioner - men undlader at tage handling på en corporate seriekrænker. Det er virkelig noget der efterlader et positivt indtryk.
28.10.2020 Eskalation sendes til Folketingets Retsudvalg i håbet om, at det rent faktisk er muligt at få kontakt til en kompetent og handlekraftig person.
Over et års behandlingstid
Over et års behandlingstid, vidner osv talte imod Politiet og alligevel bliver alt fremlagt som om de ikke har gjort noget som helst.
Dette klagenævn, er akkurat det samme som det gamle system politiet dækker over politiet og borgeren har ingenting at skulle have sagt.
Fremlægger gerne dokumentation til, Trust pilot, andre instanser som mener denne karakter ikke passet.
For ud fra vidner, er der min udtalelse, 4 sygeplejersker og 2 betjente, der er kun i afgørelsen taget udgangspunkt i betjentens udtagelser som desuden er opdigtede og direkte modsvarende hvad sygeplejerskerne på hospitalet fortalt at de hørte.
Syntes alle der har haft en sag igennem "Den Uafhængige Politiklagemyndighed"
Bør fortælle om de mener, der er blevet hørt på deres klage eller om det blot er en blåstempling af politiet.
Danmarks største overgrebsscandale.
Hvad jeg hidtil har skrevet her på Trustpilot er faleret. Jeg har siden jeg holdt op med at være blind fået hændelser til at give mening. Og det reflekterer dette review.
“ Min far”/ “ Mine forældre” var/ er psykopater. “ Min far” har brugt politiet til at få mig udsat for mereovergreb og “forsøgt” at få mig slået ihjel.
“ Min far”/ “ Mine forældre” har spredt det rygte over hele Danmark siden jeg 0, at jeg er ingenting, mindre end et menneske, retarderet og sindsyg. Og med den undskyldning har alt kunnet lade sig gøre.
Politiet er brudt ind i min lejlighed 2 gange. Den ene gang med “ min far”tilstedeværende. Den anden gang hvor “ min far” og hans venner har instigeret at jeg blev chikaneret ud af min lejlighed i Næstved. Og politiet lod somom de ikke viste hvem jeg var og hvor bestillingen på deres tilstedeværelse kom fra, da mit efternavn ikke stod på døren. Begge gange ulovligt fordi politiet skal have en retskendelse.
Desuden blev jeg også forbudt at dokumenterer politiet med ipad eller telefon.
“ Min far” har også hele sit liv udøvet vold på mig. Og på det seneste har naboen i nr 5 og hele resten af Ørslev haft hjulpet ham. Ørslev er den by hvor jeg skulle være vokset op. Og der hvor “ min mormor” havde sit sommerhus.
Der blev jeg slået ned på åben gade og holdt fanget i kælderen af “ min far”. Nu med konkrete verbale dødstrusler hængende over hovedet.
Og før det blev jeg fjernet fra “ min mormors” sommerhus, som jeg havde nøglen til, og som jeg var blevet lovet jeg altid kunne komme til. Jeg blev dermed fjernet ulovligt.
Men jeg kan ikke klage til den uafhængige politiklagemyndighed eller nogen instanser, for “ min far” har formået at bruge næsten hele systemet og formået at vende mig og det hele på hovedet. Og fået folk med på det værste hele mit “ liv”, helt åbenlyst ved at dehumaniserer og gøre mig til tossen.
Dansk “politi” er kriminelt og korrupt og er villige til at gøre hvad som helst for at dække over den værste overgrebsscandale hidtil, og dermed holde facaden pæn.
Hvis jeg skriver sært og usammenhængende skyldes det ikke at jeg er sindsyg. Jeg har mistet nogle kontakter i hovedet pga vold og traume. Jeg skulle have været på hospitalet for lang tid siden til undersøgelse, men det kommer jeg aldrig for “ min far” og hans Danmarks omspændende karaktermord har fået mig ud af boliger hvor end jeg er blevet fundet. Og jeg er blevet fundet over hele DK via Danske Bank og/ eller hans og “ min mors” andre “top” venner.
Jeg er så “ heldig” at have to psykiatriske vurderinger, hvor af den ene er givet til politiet. Den er fra en overlæge i psykiatri på Frederiksberg. Der står højt og tydeligt at årsagen til jeg ønskede at begå selvmord og havnede på Frederiksberg Hospital ikke skyldes problemer med virkeligheden/ psykisk sygdom. Jeg er ikke psykisk syg!
Men politiet, “ min fars” venner og “ min far” som har har været ud og ind af psykiatrien i over 10 år, ved bedre. Eller også er der et eller andet element i hele denne bagvaskelse og det her karaktermord og puslespil af løgne, som jeg stadigt ikke har forstået på plads eller sidder inde med.
Jeg har været udstilt, kørt rundt med siden jeg var 0. Jeg har været udsat overgreb siden jeg var 0. Overgreb som jeg egentligt ikke skulle have overlevet. Men jeg åbnede munden, og jo mere jeg ikke har villet holde min mund, jo mere bizart og vanvittig og åbenlyst kriminelt og vanvittigt er det hele blevet. Især “politiets” involvering.
Der er jo ikke nogen retssikkerhed i Danmark. Og alt kan bruges for at underminerer en person som har været udsat for grove overgreb. Politiet bruger den metode og det samme gør Den Uafhængige Politiklagemyndighed. Lad være med at lave alle de proforma klage instanser i Dk, så det hele ser pænt ud på overfladen. Vær ærlige. Systemet går med på at drive heksejagt på ofre/ folk der er startet ud så svage at de ikke kan forsvare sig. I slår jeres egne ihjel