Politiken Anmeldelser

1,5

Politikken er præcis som visse elselskaber. Man kan ikke opsige et abonnement.De er ikke kontaktbare. Man bliver altid liiiige trukket for en måned mere. Det ligner svindel. Kan kun anbefale at holde... Se mere

Kun en avis er værre end Politiken og det er Berlingeren. Skru ned for alt det sekteriske og det I tror reflekterer læseres personlige og ægteskabelige problemer. Hvad rager det andre læsere. Lad os f... Se mere

Se nu at få styr på e-avisen. Det et umuligt, at fastholde fokus på artikler og sider. Har man et kort øjeblik haft et ærinde på enheden uden for appen eller et sekund har slukket skærmen havner man e... Se mere

nyhedsmagasiner der deler alle ens oplysninger med 3 part selvskaber, som politikken og andre burde sætte sig ned og snakke om hvad man kan tillade sig og være bekendt overfor sine brugere. derud o... Se mere

1. Nyhedstjeneste

Organet for den højeste oplysning siden 1884.

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

31 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bondefangeri ved højlys dag

Meldte mig til en såkaldt gratis abon.-periode via politiken.dk, men har måttet sande, at denne organisation er lige så forskruet ift at forfølge sine abonnenter, som fx parkeringsselskaberne. Har dd anmeldt politiken til forbrugerombudsmanden, og opfordrer på det kraftigste alle de personer, jeg kan se på trustpilot, som har det samme problem. Jo flere klager forbrugerombudsmanden får, jo større er sandsynligheden for, at politiken ændrer adfærd.

Det er helt gratis at klage til denne instans.

Der hersker en grotesk sammenhæng mellem på den ene side denne form for behandling af abonnenter, og på den anden side politikens føren sig frem som den fromme vogter af ytringsfriheden.

Jeg har modtaget en opsigelse fra politiken, men dette er åbenbart ikke tilstrækkeligt ift at holde sig tilbage med rockermetoder over for de formastelige, der først tror de erhverver en gratis prøveperiode, og så ikke får opsagt denne periode.

13. november 2023

Det er så grotesk at Politiken er…

Det er så grotesk at Politiken er markant dyrere end alle andre danske medier (299 mod typisk 119) og og så leverer oversatte artikler fra New York Times ( som jeg ogaå abonnere på til 100 kr pr måned) det er groft tyveri og slet ikke pengene værd - hvad skal jeg betale 3 dobbelt for?

3. november 2023

Politikken abonnement er svindel

Nyhedsavisen Politikken er et kæmpe svindel.

De har hævet abonnement fra mig i seks måneder, uagtet jeg fem gange har skrevet til dem for at kræve, at de stopper mit abonnement. Hvergang skriver de, at de annulerer mit abonnement, men igen får jeg en regning starten af måneden.

Jeg er på grænsen til at åbne retssag mod dem. Det er simpelthen for meget.

1. oktober 2023

Det er komplet umuligt at opsige…

Det er komplet umuligt at opsige abonnementet og kundeservice lade ikke til at svare på mails..
Det siger virkelig noget om den tiltro politiken har til eget produkt, at det skal være så svært at slippe af med sit abonnement.

At have mange kunder i biksen er sgu da ikke en succes, hvis grunden til de stadig er der er at døren er fjernet..

19. oktober 2023

Opsigelse ikke muligt på hjemmeside

Efter at have ledt rundt på jeres hjemmeside for at finde jeres "opsigelses-link" i en time, har jeg nu gemt dybt på jeres side fundet svar på, at det ikke er muligt. Selvom det står flere steder på jeres hjemmeside og her på trustpilot.

Til jer andre frustrerede kig under:
Mit abonnement -> andre henvendelser -> Kan jeg opsige på selvbetjeningen?
Svaret er nej..

22. september 2023

Kære Tobias

Tak for dit indlæg her på Trustpilot.

Vi værdsætter altid at få respons.

Jeg har dog lige tilladt mig, at teste om der er fejl i processen - og det ser ikke sådan ud.
Fra forsiden kan man gå direkte til Kundecenter og der ser man, midt i skærmbilledet, "Mit Abonnement" hvorfra man kan opsige.

Hvis man synes det er for kompliceret kan man kontakte os alle hverdage fra 7 til 16 og få personlig betjening på telefonnummer 70150101 (nummeret er oplyst på forsiden af pol.dk).

Anne / Kundecenter Politiken

Leverance er seriøst latterlig dårlig

Leverance er seriøst latterlig dårlig
Jeg er mangeårig abonnent, og har haft varierende oplevelser med levering.
I øjeblikket er levering helt til grin - der er flere aviser som er meget for sent leveret eller helt udeblevet end leveret i postkasse - og en avis leveret om eftermiddagen er rent ud sagt spild af papir.
Og da man - citat:"i henhold til vores abonnementsvilkår [...] refunderer vi desværre ikke forsinkede aviser" kan man således uge efter uge gå ned fra 8 sal og føle sig til grin for sine egne penge, både når man står og ser på en tom postkasse og når man senere på dagen kan bære avisen over i papircontainer.
Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor man overhovedet sælger en service, men i så høj grad ikke er i stand til at levere.

19. august 2023

Kære Susanne
Jeg beklager at du oplever så mange problemer med leveringen.
Det er korrekt at vi, i vores abonnementsvilkår, tager forbehold for at der kan forekomme forsinkelser i leveringen, og at man som udgangspunkt ikke kan få krediteret en forsinket avis.
Dog vil vi meget gerne kreditere forsinkede aviser, hvis man i en periode oplever forsinkelser udover det sædvanlige - du skal blot kontakte vores kundecenter på de dage du er ramt af en forsinkelse, og så vi kan sørge for at kreditere avisen, så længe der er de ekstraordinære forsinkelser.
I sådanne særlige tilfælde, kan vi også tilbyde dig at sende nogle udaterede aviskuponer, så du har mulighed for at hente en avis hos en forhandler, uden selv at skulle have penge op af lommen.
I forhold til at du også oplever udeblivelser i leveringen, samt at avisen ikke leveres som aftalt, så vil jeg meget gerne sørge for at der bliver taget hånd om dette på et højere plan, da der selvfølgelig skal rettes op på dette.
Derfor må du meget gerne kontakte vores kundecenter på 70 15 01 01, på hverdage ml. kl. 07.00-16.00 og henvise til mig og denne skrivelse, og så vil jeg sørge for at vores distributionsansvarlige personligt tager kontakt til distributøren, men henblik på at få løst leveringsproblemerne.

Organet for den højeste arrogance

Sendte en mail til Politiken, hvor jeg spurgte, hvilke overvejelser man gør sig om elitært sprog såsom engelsk i danske artikler. Eksemplet var en dansk sprogforskers klummer, hvor hun demonstrerer sit elitære tilhørsforhold ved at møve engelske udtryk, som almindelige mennesker ikke nødvendigvis kender - og på den måde distancerer sig fra folket. Svar? Nej, naturligvis gider Politiken ikke svare på den slags "bøvser fra folkedybet."

15. august 2023

Det er umuligt at opsige sit “gratis…

Det er umuligt at opsige sit “gratis prøveabonnement” hos politikken, på trods af at de påstår det fremgår af hjemmesiden. Lorteavis med svindelagtigt abonnement, der kun kan opsiges når man stopper betalingen til dem.
Skam jer!

9. august 2023

Kære Jakob

"lorteavis med svindelagtigt abonnement"; Sikke en anmeldelse.
Det undrer mig, at du oplever det som "umuligt at opsige", men vi er naturligvis altid åbne for forbedringer og konstruktive input.

Det skal dog siges, at man kan få personlig service af flinke medarbejdere på alle hverdage fra klokken 7 til 16. Nummeret står oplyst på forsiden af Politiken.dk.

På forsiden af Politiken.dk kan man ligeledes hurtigt komme videre til Kundecenter hvor man via selvbetjening kan opsige sit abonnement.
Din opsigelse er selvfølgelig gældende fra det øjeblik vi modtager den.
Man accepterer vores opsigelsesvilkår når man starter sit abonnement.
De er helt almindelige; løbende måned + en måned.

Hvori du oplever svindel vil jeg da gerne have uddybet.

Men jeg kommer ikke til at skamme mig over, at arbejde på landets - efter min mening - bedste nyhedsmedie.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Louise / Kundecenter Politiken

TVUNGEN MEDIELOGIN

Medielogin er en tvungen måde at at kunne logge på andre uinteressante medier samtidig, herunder Politiken. Hvis det så virkede, kun jeg se igennem fingre med det, men det gør det desværre IKKE.

Jeg orker ikke alle disse tekniske fiksfakserier, og har bedt dem om at finde en løsning UDEN at jeg skal foretage et stykke arbejde, der egentlig er deres - ellers er det farvel og tak, hvilket er lidt synd, da jeg gerne ville give Politiken en chance.

Jeg kan se at i i den grad mangler stjerner.

Mon ikke at det er en idé, at få gjort noget ved problemet hurtigt. Ellers bliver i til sidst betragtet som bedragere ingen gider at handle med.

Indtil videre kan jeg ikke anbefale Politiken!

7. august 2023

Pas på online abonnement. Du kan ikke komme ud igen!

Jeg tegnede et billigt abonnement, og har opsagt det, da jeg ikke vil bruge 300kr månedlig på den avis. Ikke desto mindre bliver de ved med at trække på mit kort. Det er med at tage penge uden tilladelse er ikke ok.

19. juli 2023

Kære Jakob

Jeg beklager dybt den fortsatte trækning af penge på dit kort, selv efter du har opsagt dit abonnement.

Da jeg ikke kan finde dit abonnement ud fra de oplysninger jeg ser her på Trustpilot vil jeg anbefale at du gør følgende:

Kontakt Kundecenter Politiken på 70150101. Vi har åbent alle hverdage fra 7 til 16. Henvis gerne til denne korrespondance.

Du skal selvfølgelig ikke betale for et abonnement som du har opsagt.

Vær dog opmærksom på vores opsigelsesvilkår som der accepteres ved dit første køb.

Anne Louise / Politiken.

Journalister slutter altid i bunden i troværdighedsundersøgelser

Journalister slutter altid i bunden i troværdighedsundersøgelser, helt nede sammen med politikere og brugtvognsforhandlere, og den rangering lever Politiken til fulde op til.

De har via telefon solgt mig et abonnement på avisen til 299,- i kvartalet, og efterfølgende fik jeg også en skriftlig bekræftelse på at det var prisen fortløbende - En bekræftelse hvor de ikke tager forbehold for fejl eller noget som helst andet.

Men det vil Politiken ikke overholde, lige siden har det været en lang kamp, som har taget rigtig meget tid og energi, og de vil ikke holde ord. De er bedøvende ligeglade med deres egen troværdighed, prøver alle mulige luskede metoder for at komme ud af den aftale de selv har indgået og som jeg ikke har misligholdt.

Hvis den manglende troværdighed deres salgsafdeling/kundeservice er gennemsyret af, er et gennemgående problem i deres organisation, så er avisen ikke det papir værd som den er trykt på.

24. maj 2023

Kære Ken

Vi sætter pris på vores kunders feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg beklager virkelig, at du har haft en negativ oplevelse med Politikens salgsafdeling og kundeservice. Det er altid vores mål at levere en pålidelig og troværdig service til vores kunder, og det er beklageligt, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg vil gerne undersøge din sag nærmere for at få en bedre forståelse af, hvad der er sket - og sikre at der ikke sker igen.
Du er velkommen til at kontakte Kundecenter Politiken på 70150101 - Vi har åbent alle hverdage fra 7 til 16. Du kan henvise til denne korrespondance.

Med ønsket om en rigtig god dag.

Anne Louise / Politiken.

ADVARSEL: Pas på med Politikens "gratis" abonnement!

Politikens "gratis" prøveabonnement på netavisen kom til at koste mig 300 kr. Jeg tog det fordi der var en enkelt artikel jeg ville læse og jeg var overbevist om at jeg fik mig afmeldt øjeblikkeligt. Som førtidspensionist har jeg slet ikke råd til at betale 300 kr. pr. måned. Grundet en systemfejl modtog først en ordrebekræftelse 8 senere. Jeg burde måske have studset der og sikret mig, at de havde registreret min opsigelse. Men det var først da jeg en måned senere opdagede at der var trukket 300 kr., at problemet gik op for mig. Jeg anmodede om en refusion i forbindelse med en elektronisk afmeldelse og regner så med at de så hurtigt vil henvende sig med en undskyldning. Men først 2 uger senere for 2 dage siden får jeg en opringning af en telefonsælger, som ignorerer min anmodning om at få pengene refunderet, men indvilliger i at opsige abonnementet for mig, så jeg 'slipper' med at spilde 300 kr. Men nu kan jeg så se, at jeg ikke har modtaget nogen mail på den opsigelse og må så brugeren masse tid på dette midt i at jeg har travlt med andre ting. En opsigelse af et prøveabonnement burde være en simpel ting, som det er med fx netflix eller tv2 play. Men hos Politiken nix!

14. juli 2023

Kære Søren

Jeg beklager de problemer, du har oplevet med dit digitale prøve / intro abonnement på Politiken. Det er virkelig frustrerende, når noget, der burde være en enkel proces, bliver kompliceret og tidskrævende. Jeg vil gerne hjælpe dig med at løse denne situation.

Mit råd er at du kontakter Politiken igen og klart og tydeligt anmode om en refusion for det uautoriserede træk på 300 kr. Henvis gerne til denne korrespondance.
Politikens Kundeservice har åbent for telefonisk henvendelser på alle hverdage fra 7 til 16.

Jeg forstår, at dette kan være en belastning for dig - tidsmæssigt. Men jeg vil meget gerne hjælpe med at finde en løsning.

Med ønsket om en rigtig god dag.

Anne Louise / Politiken

Problemer med opsigelsen.

Jeg modtog en regning den 1. juli for et halvårligt abonnement. Samme dag var jeg inde og opsige det. Det var en meget besværlig proces med det så ud til at lykkedes. I dag 10. juli bliver jeg ringet op af en sælger, hvor der stilles spørgsmål til formålet med opsigelse og jeg nævner prisen. De prøver så at fuske et eller andet "tilbud" til mig, men jeg fastholder opsigelsen og får så at vide at jeg skal betale til og med 31. august. Det nægter jeg, men tilbyder at betale for juli ud. Dette bliver afslået med at man skal betale for løbende måned plus en måned. Det er selvfølgelig derfor at regningen bliver sendt ud den 1. juli og ikke den 30. juni. Der henholdes til vilkår som jeg aldrig er blevet præsenteret for. På deres hjemmeside står der "Opsigelse.
Abonnementsaftalen kan opsiges til udgangen af en kalendermåned. Du er forpligtet til at betale for den periode du har haft adgang til produktet."
Det kan kun tolkes, at jeg kun skal betale for udgangen af juli. Jeg fandt den velkomstmail de sendte i sin tid, hvor der et link til vilkårene som ikke virker! Der står "This link has expired", så er det jo ikke nemt.

10. juli 2023

Kære Sørensen

Jeg forstår bestemt din frustration.

Ud fra de informationer som jeg får her på Trustpilot kan jeg ikke finde dit abonnement på Politiken.
Jeg vil bede dig ringe til Kundecenter Politiken på 70150101 og henvise til vores korrespondance her.

Vores opsigelsesperiode er helt standard; løbende måned + 1 måned. Men da du beskriver, at du opsagde den 1. juli vil vi gerne sørge for, at du bare betaler for juli måned og derefter er opsagt.

Anne Louise / Kundecenter Politiken

Er i virkelige så presset med jeres…

Er i virkelige så presset med jeres avis at i skal bondefange folk til jeres abonnement. I burde skamme jer, tag og lav en normal oprettelse og opsigelse som alle andre aviser.
Jeres oprettelse og opsigelse er lige så elendig som jeres artikler og avis.

4. juni 2023

Kære Farid

Det er meget beklageligt, at du har haft en dum oplevelse.
Det vil være fint hvis du kontakter Politikens Kundecenter på 70150101 og uddyber udfordringen - du må meget gerne referere til mig og denne her korrespondance når/hvis du ringer til os.
Politiken er ikke presset og bondefanger selvfølgelig ikke. Det er en grov og ukorrekt beskyldning.
I øvrigt kører vi med helt almindelige oprettelser - og vores opsigelsesvilkår er også de mest brugte. De er ligeledes meget tydelige når man starter et abonnement.
Derfor vil det være en stor hjælp hvis du kan uddybe og begrunde din oplevelse.
Jeg vil meget gerne være behjælpelig med at finde en god løsning.

Med ønsket om en rigtig god grundlovsdag.

Anne Louise / Politiken

Først opsagt efter trussel om forbrugerombudsmanden.

Politiken gør ikke brug af den normale "afmeld" knap, som alle andre normale hjemmesider med abonnement gør, men i stedet skal der udfyldes en formular (modsat hvor let det er at blive bundet til et abonnement) hvor man får oprettet en sag, og får tilsendt en mail med et sagsnummer på din opsigelse.

Jeg prøvede første gang at sige mit abonnement op d. 19/04 2023, hvor jeg modtog en mail med et sagsnummer. Der skete ikke noget over de næste par dage, udover at jeg pludselig blev spammet med opkald fra Politikken, som jeg af princip ikke tog, for forbrugerombudsmanden har på deres hjemmeside skrevet at "virksomheden skal sikre, at det er lige så nemt for forbrugeren at opsige en aftale, som det er at indgå den," hvilket helt konkret betyder at min oprettelse af abonnement online også skal kunne afmeldes online, uden brug af en eller anden kundeservicemedarbejder eller sælger som mellemmand.

Jeg forsøger igen forgæves med en mail d. 24/04.2023, som jeg igen får samme mailkvittering på, men heller intet svar.

Da jeg ikke hørte noget tilbage i over en uge forsøger jeg mig igen med en opsigelse d. 01/05 2023, fordi nu vil jeg altså ud af det her abonnement. I min opsigelse får citeret store dele af forbrugerombudsmandens opsummering af opsigelse af forbrugeraftaler fra forbrugerombudsmandens hjemmeside, hvilket jeg ikke havde med i min første opsigelse, og sjovt nok får jeg en bekræftigelse på min opsigelse allerede dagen efter d. 02/05, hvor jeg så får denne tilføjelse: "Ifølge de gældende abonnementsvilkår kan abonnementsaftalen opsiges med 1 måneds varsel til udgangen af en kalendermåned, hvorfor abonnementet er opsagt med virkning fra 01.06." Hvilket altså vil sige, at Politiken slet ikke har registreret min opsigelse fra d. 19/04, som jeg har en fin mailkvittering liggende på!

Det er simpelthen under al kritik, og det kan ikke passe, at jeg skal tilsendes en ekstra faktura for de dage der er til d. 01/06, når min måneds opsigelse reelt set skulle være gældende fra den første opsigelse jeg forgæves har forsøgt at få igennem allerede d. 19/04 (hvor min sidste abonnementsdag altså skulle være 19/05!!)

Jeg vil ikke anbefale nogen som helst at få et online abonnement hos Politiken, for det er simpelthen næsten umuligt at melde sig ud igen. Jeg har haft betalt medlemskab på flere forskellige hjemmesider, og jeg har aldrig før haft de her problemer med at afmelde mig et abonnement.

20. maj 2023

Kære Cecilie

Tak for dit indlæg her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse og vil meget gerne hjælpe med at få sagen løst.

Jeg kan ikke finde dig i vores kundeoverblik medmindre jeg får lidt flere oplysninger.
Selvfølgelig skal du kunne opsige dit abonnement på Politiken uden en masse besvær. Det giver jeg dig helt ret i.
Din opsigelse er naturligvis gældende fra den først henvendelse som vi har modtaget fra dig den 19. april.
Alt hvad der må ligge i tiden derefter skal vi bestemt nok få styr på.

Du må meget gerne ringe til Kundecenter Politiken og henvise til denne korrespondance – Du fanger os på 70150101 alle hverdage fra 7 til 16.
Du kan også skrive direkte til mig på anne.l.hyldgaard@pol.dk.

Jeg vil meget gerne hjælpe med at få fundet en løsning.

Rigtig god dag.

Anne Louise / Teamleder, Politiken

/ Dårlig

/ Dårlig, uigennemskuelig afmelding af abonnement, som flere her på siden skriver. Det volder besvær og frustration, at man ikke simpelt han klikke "afmeld" på en knap, som man kan på alle andre abonnementstjenester. Det ærgerlige er især, at man skal bruge unødvendigt meget tid på at annullere/opsige et abonnement, fordi man skal skrive en mail eller ringe.

/ Desuden er jeg ked af, at jeg har måtte betale for 2x digitalt abonnement i tre måneder, og at Politiken ikke vil hjælpe med at returnere det ene abonnement. Det ene er retmæssigt til prisen for personer under 29 (99 kr.), det andet til den fulde pris på 299 kr. Der er sket en fejl, jeg er blevet abonnent to gange, men Politiken vil ikke hjælpe med en løsning, så jeg har betalt 1.194 kr. for tre måneders digitalt abonnement - som studerende vel og mærke. Uagtet hvad der er gået galt, eller hvad der står "med småt" er det ikke så god stil, at de ikke vil tilbagebetale den fulde pris, 299 kr., for de tre måneder, når det i mine øjne er tydeligt, logisk og indlysende, at jeg ikke skal betale for et dobbeltabonnement. Igen; Også selvom jeg kan have overset en betingelse eller ved en fejl kommet til at oprette mig to gange.

19. maj 2023

Kære Birgitte

Tak for dit indlæg her på Trustpilot.

Heldigvis går det, oftest fuldstændig, efter planen i forhold til de opsigelser, der måtte være.

På forsiden af Pol.dk er der nemlig direkte henvisning til kundecenteret - og her kan man opsige sit abonnement.

Som du også skriver, så kan man ligeledes ringe til Kundecenter Politiken alle hverdage fra 7 til 16 – på 70150101 (nummeret står på forsiden af Pol.dk).

Her sidder vi klar til at hjælpe med personlig betjening.
Skulle man have fået oprettet 2 abonnementer så hjælper vi naturligvis gerne med en løsning på det.
Her er vi som udgangspunkt meget fleksible og hjælpsomme, men hvis du har oplevet noget andet så vil jeg meget gerne undersøge det nærmere.

Du er velkommen til at ringe til kundecenter Politiken og henvise til denne korrespondance – eller sende en mail til mig på anne.l.hyldgaard@pol.dk.

Jeg vil meget gerne hjælpe med at finde en god løsning.

Anne Louise / Teamleder, Politiken

Den 'nye' elektroniske avis

Den 'nye' elektroniske avis. Jeg holder af at læse e-avisen, men efter de seneste ændringer overvejer jeg alvorligt at opsige mit abbonnement. Som betalende kunde bryder jeg mig ikke om popup annoncer der kræver, at jeg fysisk lukker dem førend jeg igen er tilbage i min avis. Generelt er annonceringen blevet mere i øjenfaldende (og rædselsfuld) og forstyrrende for det formål jeg køber avisen for - nemlig at læse artikler og ikke reklamer!

5. maj 2023