Jeg havde svær ved at få bekræftelse på en aftale. Opgaven var en simpel skift af ventil (indkøbspris under 150kr) og for at skifte denne fik jeg en regning på 3.000kr, så helt ublu forretningsmetode!... Se mere
Skulle igennem 5 forskellige VVSer indtil jeg fik fat i polar VVS som kunne være ved min bopæl inden for 15 min da jeg havde en vandskade. To medarbejdere sørgede hurtigt for at udskiftning af rør... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vanvittig pris
Ventede forgæves på svar...
Vi oplevede et akut problem med vasken på vores badeværelse. Jeg ringede og fik at vide, jeg skulle sende et par billeder. Det gjorde jeg med det samme og ventede (u)tålmodigt. Jeg skrev og spurgte, om de havde fået billederne. Ringede igen. Skrev igen og bad dem give mig en melding. Hørte intet retur.
Det er helt fint, hvis de ikke vil tage en mindre opgave, men hvor kunne det have været god stil at give mig besked om det, så jeg kunne have ringet til en anden VVS for at få hjælp.
Gode priser og vandvittigt godt styk…
Gode priser og vandvittigt godt styk arbejde
Dybt useriøst.
Dybt useriøst.
De var her i 30 min inkl besigtigelse af ny opgave. Blev faktureret for 2 timer, selvom de har adresse kun 1,5 km herfra.
Jeg ringede med det samme og de lovede at rette fejlen.
Men nu har jeg trods mange henvendelser og indsigelser i 4 mdr kun fået rykkere og intet svar.
Priserne på hjemmesiden er heller ikke retvisende da de "glemmer" at nævne alle gebyrerne der kommer oven i.
Dårlig stil og kæmpe regning
De virkede ellers meget flinke og hjælpsomme, men det viste sig, at jeg blev helt fejlinformeret. VVS'eren var hos os i ca. 10 minutter og løste ikke problemet. De sendte en regning på 2 montørtimer! Jeg kan stadig ikke komme i kontakt med dem vedrørende min indsigelse omkring denne regning, jeg bliver bare ved med at modtage rykkere. Har både ringet og skrevet. Kan absolut ikke anbefales!
Fuldt ud tilfreds med det VVS-arbejde
Fuldt ud tilfreds med det VVS-arbejde, jeg netop har fået udført. Firmaet imponerede mig med deres ekspertise og professionalisme. De var punktlige, kommunikerede tydeligt og holdt deres løfter. Kvaliteten af det udførte arbejde var fejlfrit. Efterfølgende support var også fremragende. Jeg kan varmt anbefale dette VVS-firma for deres resultater og problemfri oplevelse.
helt ok
satte nemt og hurtigt en radiator op på 'tapperne' i vores lejlighed. Fra kontakt til at vi havde en aftale gik der blot 2 hverdage. super sød og god service. god vejledning ift valg af rigtig radiator. og ikke mindst en GOD pris
Uprofessionelt
Helt igennem en dårlig oplevelse med Polar VVS.
Vi fik et tilbud på et nyt badeværelse, men kan på ingen måder anbefales. Et stykke arbejde der burde have taget max 3 uger, tog 2 måneder. Alt hvad de lavede skulle laves om pga. fejl og der var ingen imødekommenhed overfor at rette egne fejl. Stor arrogance fra mester og helt igennem uprofessionelt.
Kommer for sent til aftaler, dårlige løsninger og elendig rådgivning. Sluttede projektet med at skære min vandforsyning til køkkenet over og nægte det var dem.
Jeg kan på ingen måde anbefale dem og hvis I får et hurtigt tilbud vil jeg anbefale at søge videre. Vi måtte hyre nogle andre til at afslutte arbejdet.
Hverken god stil eller service
Jeg får et mundtligt tilbud på en mindre opgave på "ca. 1.000 kr." i forbindelse med, at PolarVVS laver noget for en beboer i min opgang, dvs. PolarVVS er til stede på adressen. Regningen ender på de 1.000 kr. plus moms for to timers arbejde, da "de er to VVS'ere til stede". Arbejdet der udføres i min lejlighed er ca. 20 minutter i alt. Da jeg så udfordrer regningens størrelse, bliver håndværkeren i telefonen intimiderende og skælder mig ud uden at argumentere for, hvorfor jeg skal faktureres for to timer, udover "at der var to VVS'ere til stede".
Det synes jeg hverken er god stil eller service. Jeg vil ikke bruge dem igen.
Skulle igennem 5 forskellige VVSer…
To medarbejdere sørgede hurtigt for at udskiftning af rør, korrekt installation af vaskemaskine, opsugning af vand og stille en affugter gratis til rådighed i en uge.
Tak for hurtig reaktion, god service og hjælp til en overkommelig pris.
God og positiv oplevelse og kan anbefales.
Super søde og kompetente medarbejder og…
Super søde og kompetente medarbejder og kvalitets arbejde uden lige -Polar VVS har lige afsluttet stort badeværelse, opsætning af køkken samt gulvvarme i hele huset. Tidshorisont samt pris er overholdt 100% og der har været god kommunikation og vejledning gennem hele projekt -kan kun give min varmeste anbefalinger og takker for et super flot resultat.
Kan ikke anbefales
Helt igennem dårlige oplevelse med Polar VVS og deres samarbejdspartnere. Vi fik et samlet tilbud samt et løfte om en tidsramme på max 3 uger. Reelt sent endte det med at tage over 3 måneder, og processen var fyldt med så mange fejl, at vi måtte hyre andre fagfolk til at rette op på deres arbejde. Alligevel blev vi mødt af en kæmpe ekstra regning, og den aftalte pris blev ikke respekteret til trods for et utal af fejl og forsinkelser. Kan bestemt ikke anbefales.
Fremragende rådgivning
Virkelig god service og rådgivning. Arbejdet blevet færdiggjort hurigt. Jeg fik rådgivning både i og udenfor arbejdstid. Det satte jeg pris på. Samtidig fik jeg konkrete forslag til indretning, hvilket var udover arbejdet.
Jeg har brugt Polar vvs flere gange og…
Jeg har brugt Polar vvs flere gange og hver gang har det udførte arbejde været lige i skabet.
senest igår hvor der skulle etableres til vaskerum i en lejlighed på 5 sal har vi fået ført rør helt smertefuldt og pænt.
Polar vvs er blevet min faste vvs mand
Jeg bestilte tid 3 uger i forvejen
Jeg bestilte tid 3 uger i forvejen. 1 uge før ringer jeg for at bekræfte at vi har en aftale. På dagen, 10.15 ringer jeg og spørger til om han er forsinket da vi aftalte kl 10. Han har i mellemtiden glemt aftalen og siger han er der snart, han måtte tage en hasteopgave i vanløse bla. Bla. Jeg spørger hvornår det betyder han er her og han svarer om 3 timer. Her 6 timer senere er han ikke dukket op og svare ikke på telefonen. Ægte håndværker fordom bekræftet, øv hvor ærgeligt. Spild af tid, fridag og energi.
Hurtigt og effektivt!
anbefalelsesværdigt!
Jeg bestilte dem til en opgave, de var på min bopæl på 45 min og klarede det hele meget hurtigt. Behagelig kontakt til VVS manden. Jeg kan klart anbefale dem.
Hurtig og godt arbejde
Fik installeret gaskomfur lige som …
Fik installeret gaskomfur lige som aftalt og alt overholdt.