1. Børnebutik

Pocketsize er et mindre firma med fokus på salg af skoletasker. Vores motto er at gøre skolestarten let. Let som i tilgængeligt til priser hvor de fleste kan være med. Let som i vores skoletasker ikke vejer for meget. Let at finde det man skal bruge.

4,3

Virkelig positivt

Virkelig positivt. Jeg handlede mandag aften d. 16/01-23 og modtog pakken torsdag d. 19/01-23. Det er første gang jeg har handlet på siden og første gang jeg overhovedet havde hørt om siden, så jeg var lidt nervøs da der ikke var så mange anmeldelser af den herinde. Men ud fra de få gode anmeldelser der var, så tog jeg chancen. Jeg modtog først besked onsdag om at pakken var sendt afsted, men den kom, og jeg synes virkelig jeg fik købt det flotteste skoletaske-sæt til min pige der starter i skole til sommer, og MEGET billigere end hvad de står til de fleste steder. Alt levede op til forventningerne + der kom endda en ekstra sød lille gave med i pakken. Kun plusser herfra. Her handler jeg 100% igen. Kan varmt anbefale dem både her på trustpilot, og i min omgangskreds.

16. januar 2023

Kære Viola
Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vores firma er ikke så stort så vi prøver også at have nogle rigtig gode skoletasker til gode priser hvor de fleste kan være med. Så har vi andre i den lidt dyrere ende som man ikke finder mange andre steder.
Så vi er rigtig glade for du havde en god oplevelse!

Jan
Pocketsize

Fantastisk service og hurtig levering

Nem og overskuelig hjemmeside.
Fine produkter og helt igennem fantastisk service.
Tingene blev kort efter bestilling leveret personligt til døren - og der fulgte endda en ekstra lille gave med.
Helt klart et sted jeg varmt kan anbefale.

6. juni 2020

Kære Maria
Tusind tak for din tilbagemelding og fordi i brugte tid på at give os feedback både personligt og her på trustpilot.
Vi prøver at give en god og personlig service og dejligt at høre i havde en god oplevelse.
Jan
Pocketsize

Fantastisk service!

Helt igennem fantastisk god, hjælpsom og meget personlig betjening! Vi endte med den perfekte skoletaske som var både hvad skolebarn og forældre drømte om! Klart anbefalelsesværdigt!

13. maj 2019

Kære Louise

Tusind tak for de pæne ord.

Jan/Pocketsize

Fine ting, fin service!

Nem og overskuelig hjemmeside, 2 dage efter bestilling kom der en stor kasse med alle vores ting i. Alt var pakket pænt og forsvarligt. Der var endda en ekstra drikkedunk med som gave.
En manglende del af bestillingen blev afleveret på vores adresse dagen efter 👍👍

10. juni 2016

Fantastisk service

Jeg bestilte skoletaske, turtaske og penalhus, som blev hurtig leveret.
Desværre var der fejl på taskerne, men en mail med vedlagte billeder fik inden for en time svar fra Pocketsize. Der blev beklaget og hurtigt rettet op på fejlen.

Lækre varer og yderst god service og kommunikation.
Pocketsize anbefales herfra :-)

20. maj 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (8 anmeldelser)