God butik, med et rimeligt udvalg af smart børnetøj til de lidt større børn. Leveringen er fantastisk hurtig, der gik kun to dage efter bestilling, til tøjet blev leveret. Eneste minus er, at returner... Se mere
Min søn ser altid smart og moderigtig ud i det tøj vi køber fra firmaet. Servicen er i top og der er super hurtig betjening. Har bestilt varer herfra en hel del gange.
Bestilt bukser og T-shirt. Fik en erstatnings Tshirt istedet for den bestilte sammen med en frankeret svarkuvert. Så kunne vi returnere hvis vi ikke kunne lide den. Erstatnings Tee var rigtig lækker o... Se mere
Første handel hos Plus-Kids, et par skibukser. Lidt forvirring i leveringsbetingelserne, da der et sted står 3-5 hverdage og et andet 2-3 hverdage. Efter 3 hverdage uden "varen er afsendt mai... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kontakt Plus-Kids, hvis du skal have hjælp til at vælge blandt landets største udvalg af børnetøj til buttede og overvægtige børn. Alt pigetøj og drengetøj er med ekstra livvidde og i store størrelser, designet specielt med henblik på de runde og store børn. Hos Plus-Kids fører vi alle de kendte mærker til buttede børn. Vi sælger tøj fra NCD og Blue Effect. Basistøj, festtøj og overtøj med mere. Fri fragt til Danmark ved køb over DKK 799,. Nedsat fragt fra 499,-. Vi giver 20% rabat ved køb af 3 eller flere ikke-i-forvejen-nedsatte varer. Vi sender med PostDanmark og der er mulighed for at vælge Nem Retur til DKK 29,-, hvilket giver dig 14 dage til at vurdere varerne.
Åbogade 15, 8200, Aarhus N
- info@plus-kids.dk
- www.plus-kids.dk
Super hurtig tilbagemelding på email.
Plus-Kids ved Dorthe.
Jeg oplevede en meget hurtig tilbagemelding på spørgsmål omkring størrelserne, og fik nogle super varer til den leverede tid. Knaldgod service hele vejen.
Super Service
Jeg havde bestilt to bukser til min dreng. Desværre var de alt for store. Skrev til Plus Kids og opgav hans mål. Med posten kom der så to par bukser som bare passer min dreng PERFEKT :-)
Stort plus, at der ligger en returkuvert, frankeret. Så det bare lige er til at putte i postkassen hvis der skal byttes eller returneres.
Fantastisk stort udvalg af lækkert tøj. Først var jeg meget skeptisk, troede det var af dårligt kvalitet, men er meget overrasket over den lækre og høje kvalitet og denne service. Aldrig har jeg oplevet sådan en god service !
Superdejlig butik
Superdejlig butik, altid hurtig tilbagesvar når man vil spørge om noget. Har ofte de varer jeg gerne vil have og hvis ikke prøver de at sende noget tilsvarende. De varer man bestiller kommer meget hurtigt med posten, og det er dejligt at have en søn der er glad for at tøjet passer og det har de detaljer som de andre drenges tøj også har.
Perfekt service :-)
Super god service og hurtig levering af kvalitetsbørnetøj til rimelige priser. Her handler jeg helt sikkert igen.
anmeldelse
har handlet flere gange og det er gået fint, det eneste der er lidt surt det er man bruger en del penge på at sende tøjet retur
superhandel
Jeg købte bukser og bluser til begge børn.Alt passede perfekt.Fik ovenikøbet en overarskelse gratis og et persoligt velkomst kort.Godt gået
Fantasktisk service.
Fik varerne dagen efter de var bestilt. Havde bestilt et tørklade i en farve der ikke var hjemme, og fik så et i en anden (passende) farve uden beregning. Har kun haft gode oplevelser.
Plus - Kids ApS
Vi købte drengetøj ved Plus - Kids ApS og var utrolig glade for den gode betjening. Sendte en mail med mål og fik hurtigt svar med links til gode modeller - det var en stor hjælp. Vi bestilte tøjet om aftenen, og allerede 1½ døgn efter modtog vi pakken. Det var alt i alt en effektiv, hurtig, god og venlig betjening og samtidig noget lækkert tøj. Vi kan kun anbefale andre at handle ved Plus - Kids ApS.
Super service!!!
Kan varmt anbefale, at handle hos Plus-Kids.
Skulle købe bukser til min 13-årige dreng, og vi fik lov til at komme over på lageret, en halv time før, der var åbent hus.
Så kunne han i ro og mag prøve bukser, uden at der var mennesker over det hele!
Det betyder rigtigt meget, når man er lidt blufærdig.
Så vi kørte glade hjemad, med 4 par nye bukser. :o)
Det er ikke sidste gang, at vi handler hos Plus-Kids. :)))
Tak for go' service Dorthe. :o))
Mange hilsner fra Emil og Inger.
SUPER TØJ TIL MIN STORE DRENG
tØJER KOM 2 DAGE EFTER JEG HAVDE BESTILT DET :O)
Bukserne passer som de skal og Frederik syns de er seje.
Plus-kids leverer super service.. Man kan aftale et besøg på lageret, hvornår det passer en bedst...Hurtig levering .... Hvis man er uheldig med str. eller f.eks. da jeg havde købt et par knickers ved et åbent hus , som gik op i syningen efter vask , ja de blev byttet uden videre, der kom et par nye 3 dage efter, desuden plejer han at vokse ud af det kvalitet helt i top...
Jeg har fået en søn som er blevet glad for at prøve tøj og vi kører gerne turen fra Fredericia.
Super super net butik
Der er simpelthen ikke mange steder man får sådan en service som hos Plus kids, der er altid rigtig god service og hurtig lev. tid...
Helt perfekt!
Dorthe fra Plus Kids fandt, ved hjælp af de mål, jeg havde afgivet, hele tre par bukser, der passer min dreng helt perfekt. Super hurtig og hjælpsom service og levering fra-dag-til-dag. Dejligt at jeg sammen med min dreng ikke behøver at støve en hel række butikker igennem for at finde et par bukser, der passer ham :o) 1000 tak, Dorthe, du sparede mig for mange bekymringer og meget tid.
Bedste behandling på netgbutikker
Jeg bestilte 2 pr bukser og der skete en fejl som blev rettet til UG med kryds og slange...
Har aldrig oplevet så fantastisk en behandling og god kommunikation :)
god og venlig service . nemt og hurtigt
Jeg har købt tunika, knikkers og en sød t shirt til mit barnebarn. Det gjorde lykke. Der fulgte oven i købet et lille tørklæde og et håndskrevet kort med. Dejligt
Det kan ike blive bedre!
Jeg har købt tøj til min datter ved Plus Kids. Endelig kan man finde masser af smart tøj som osse ser pænt ud når det kommer på. Og endelig er det muligt at købe noget med ekstra livvidde, hvilket gør at hun pludselig ser smart ud, ikke fremhæver den lidt runde mave. For første gang i flere år har vi faktisk lidt forskelligt tøj i skabet, hvor vi før har måttet tage 3 bluser af samme slags når vi endelig fandt noget som var bare lidt brugbart. Hvor er det skønt!!
Har indtil videre handlet der to gange og tøjet har ikke været til at rykke af hende siden vi fik det. Der er en rigtig god størrelsesguide som gør det nemt at handle uden at kunne prøve det. Kvaliteten er super. Man kan bede om indpakning, og det er jo bare et ekstra plus! Begge gange har vi fået tøjet meget hurtig hjem hvilket osse er skønt.
Der kommer vi helt klart til at handle meget fra nu af.
Hurtig ekspedition
Varen kom dagen efter afgivet bestilling og svarede 100 % til forventningerne fra hjemmesiden.
5 stjerner til Plus Kids for fornem og lynhurtig betjening. Dejligt med mail om at varen var sendt (lynhurtigt), så vejen med Post Danmark kunne følges.
Flot initiativ at indehaveren vedlagde en hættebluse, den bestilte var udsolgt. Endnu flottere at vedlagt var en frankeret retur kuvert, i fald hættetrøjen ikke faldt i god jord.
Skønt at opleve god service og at opleve at god, gammeldaws købmandskab stadig eksisterer.
Ikke mindre en fantastisk...
Pluds-Kids har været helt fantastisk at handle med, da de ikke havde den tilbudsvare jeg havde bestilt hjemme. Sendte de en endnu bedre vare men til samme pris, vedlagt pakken var frankeret svar kuvert hvis den vare ikke skulle passe os. meget hurtig levering. Simpelthen fantastisk.