Plus-Kids.dk Anmeldelser

4,2

Min søn ser altid smart og moderigtig ud i det tøj vi køber fra firmaet. Servicen er i top og der er super hurtig betjening. Har bestilt varer herfra en hel del gange.

Bestilt bukser og T-shirt. Fik en erstatnings Tshirt istedet for den bestilte sammen med en frankeret svarkuvert. Så kunne vi returnere hvis vi ikke kunne lide den. Erstatnings Tee var rigtig lækker o... Se mere

Første handel hos Plus-Kids, et par skibukser. Lidt forvirring i leveringsbetingelserne, da der et sted står 3-5 hverdage og et andet 2-3 hverdage. Efter 3 hverdage uden "varen er afsendt mai... Se mere

1. Børnetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kontakt Plus-Kids, hvis du skal have hjælp til at vælge blandt landets største udvalg af børnetøj til buttede og overvægtige børn. Alt pigetøj og drengetøj er med ekstra livvidde og i store størrelser, designet specielt med henblik på de runde og store børn. Hos Plus-Kids fører vi alle de kendte mærker til buttede børn. Vi sælger tøj fra NCD og Blue Effect. Basistøj, festtøj og overtøj med mere. Fri fragt til Danmark ved køb over DKK 799,. Nedsat fragt fra 499,-. Vi giver 20% rabat ved køb af 3 eller flere ikke-i-forvejen-nedsatte varer. Vi sender med PostDanmark og der er mulighed for at vælge Nem Retur til DKK 29,-, hvilket giver dig 14 dage til at vurdere varerne.

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

super side

Super god butik at handle i. Overskuelig nem og god service. vi fik vores pakke ret hurtig. Vi gik gennem Dubli.com og ind på plus-kids.dk dejlig nemt og overskueligt.

9. oktober 2011

Jeg bestilte varerne og fik dem et par dage senere. Størrelserne passede og alt i alt en god oplevelse som jeg varmt kan anbefale til andre nye kunder.

30. september 2011

Fantastisk

Fik de bestilte varer efter bare 2 dage i de rigtige størrelser og det hele. Gid alting i livet kunne foregå ligeså glat.

27. september 2011

Rigtig god butik.

God butik, med et rimeligt udvalg af smart børnetøj til de lidt større børn. Leveringen er fantastisk hurtig, der gik kun to dage efter bestilling, til tøjet blev leveret. Eneste minus er, at returnering ikke er fragtfrit. (det har dog heldigvis ikke været nødvendigt endnu) Plus Kids kan kun anbefales.

8. september 2011

super service

Dejlig nemt og ligetil. Hurtig levering og rigtig fin service. Produkterne lever fuldt ud op til forventningerne og kvaliteten er rigtig god. Selve sortimentet måtte gerne være bredere men først og fremmest mere "stabilt". Jeg søgte efter drengebukser str 134 da det altid er bukser der er problemet iforhold til den ekstra livvidde og der var meget lidt at komme efter. De fleste produkter var helt udsolgt og andre ikke at finde i størrelsen, så her kunne jeg godt tænke mig et sortiment hvor man var sikker på at kunne finde og vælge mere end et enkelt eller to par bukser.
Man kunne måske også forestille sig en mængderabat således at man med fordel kunne bestille fx 2x3 par af favoritbukserne - det ville jeg ihvertfald gerne og det ville jo også være nemmere at administrere.

6. september 2011

de varmeste anbefaldinger

jeg har kun handlet 2 gange ved plus-kids (venter i øjeblikket på efterårskollektionen, så vi kan handle en 3. gang). og hver gang har servicen været i tip top: varerne kommer 2-3 dage efter de er bestilt. Er den bestilte vare udsolgt sendes et forslag + evt returkuvert. Varernes kvalitet oversteg også mine forventninger; der har ikke været noget at sætte en finger på :-). Jeg har oplevet en bedre service her end jeg har fået ved personlig betjening i diverse butikker - vh Mischa B. Lund

27. august 2011

for mange gamle varer

jeg er stoppet med at handle,d er er alt for mange gamle varer, varer der e r over 3 år gamle... og rigtig tit ryger de på fuld pris...min søn gider ikke det samme tøj igen og igen...så farvel shop, det holde rikke

16. august 2011

Super godt

Første gang vi handlede ved plus-kids, men bestemt ikke sidste,super
hjemmeside, hvor alle varer er godt beskrevet og nogle gode billeder.
Virker meget personligt,selvom vi er i den anden ende af landet..
Super godt

30. juni 2011

Bedre service findes ikke

Jeg har efterhånden købt en del tøj hos Plus-kids og hver gang har servicen bare været helt i top.
Ingen problemer ved retunering og altid hjælp at hente ved spørgsmål om størrelse og andet.
Det kan bare ikke være bedre......SUPER

29. juni 2011

Som altid helt i orden

Vi har efterhånden købt tøj hos Plus-Kids nogle gange og det er formentlig ikke noget vi stopper med. Plus-Kids har et godt og bredt sortiment og så er Dorthe det mest hjælpsomme jeg har mødt. Har vi købt noget, der ikke passer, er det bare at returnere det. Ingen problemer eller sure miner.

17. maj 2011

Super smart tøj i store størrelser

Det er rart endelig at finde et sted, hvor man kan få smart tøj til buttede børn. Det er umuligt i almindelige børnetøjsforretninger, hvor især pæne cowboybukser kun fås i slimline. Det er deprimerende for dem at skulle prøve adskillige par, blot for at finde ud af, at de er for store til dem alle sammen og er nødt til endnu engang at købe joggingbukser. Hos Plus-Kids er et stort udvalg og en god service.

25. april 2011