Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Plugwise helpt zijn klanten enorm. Niet a la minute, vaak wat later, maar wel zorgvuldig, adequaat en klantvriendelijk. Ze hebben geduld tot alle vragen zijn beantwoord. Zijn ook niet te beroerd om... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het aansluiten van de p1 meter is erg gemakkelijk, alle stappen zijn duidelijk ook het aansluiten van de Anna kamerthermostaat is duidelijk uitgelegd in de beschrijving maar deze krijg ik niet werkend... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over jullie snelle reactie, onderzoek en nazorg. Naar aanleiding daarvan heb ik contact opgenomen met Liander mijn netbeheerder. Op dit moment ben ik nog in afwachting van hun ond... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fantastisch goede service levert dit bedrijf, ik heb dit nu een paar keer meegemaakt, dat ik liep te klungelen met de P1 Smile omdat ik iets verkeerd deed, eigen schuld, maar één mailtje naar... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af varmeudstyr
  2. Elektronikfirma
  3. Kedel- og opvarmningstjeneste
  4. Lampeforretning
  5. Leverandør af udstyr til solenergi

Skrevet af virksomheden

Plugwise is gespecialiseerd in slimme energieoplossingen voor thuis en op kantoor. Met een breed assortiment aan producten voor energiebeheer, zoals slimme thermostaten en verbruiksmeters, helpen wij onze klanten energie te besparen en hun woon- of werkomgeving comfortabeler en efficiënter te maken. Kwaliteit, service en klanttevredenheid staan bij ons centraal.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

De app werkte niet goed

De app werkte niet goed. Wanneer ik buiten was maakte het vaak geen verbinding met thuis. Ik nam contact per email, kreeg instructies om ze toegang te geven. En even later was alles goed.

28. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Netjes, correct en snel antwoord op een vraag.

Naast de Plugwise had ik nog een ander systeem gekocht voor de meting van energie. Beiden hebben een P1 aansluiting en dat betekent dat ik een P1 splitter nodig had.
Deze had ik gekocht en daarna had ik een probleem met de Plugwise. In de App had ik nu een corrupte data melding. Hiervoor contact gezocht met de Helpdesk van Plugwise. Daar kreeg ik netjes een antwoord op terug dat het eigenlijk zou moeten werken en problemen met degene die ik had gekocht waren niet bekend. In die tijd gaf mijn elektriciteitsmeter problemen en diende omgeruild te worden.
Het was niet meer mogelijk om op afstand de meter uit te lezen. Daar heb ik eerst maar op gewacht. Ook na het verwisselen, werkte de Plugwise nog niet. Uiteindelijk maar van een ander merk nog een splitter gekocht en die werkte wel. Mijn ervaring heb ik vervolgens gedeeld met de Helpdesk van Plugwise waar ik ook een bedankje voor terugkreeg dat ik mijn ervaring met hun heb gedeeld.
Als je dit zo leest, hebben ze me in eerste instantie niet kunnen helpen. Maar waarom dan 5 sterren?

- Ze zijn makkelijk te bereiken.
- Ze geven binnen een korte tijd een terugkoppeling in een net opgezette e-mail bericht.

Dat maak ik wel een anders mee. Als ik ondersteuning zoek, is het soms niet eens mogelijk om een vraag te stellen. Dan loop je tegen een geautomatiseerde Chat box aan of je komt in een loop gerecht die je elke keer terug verwijst naar 'Veel gestelde vragen'. Dan is het een verademing als je gewoon eens een e-mail bericht kunt sturen en je krijgt daar antwoord op. Zo is het mij niet gelukt om contact op te nemen met het bedrijf waarvan de P1 splitter niet werkt.
Kortom ik ben heel tevreden met de ondersteuning van Plugwise.

21. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte ervaringen al 2 jaar…

Slechte ervaringen al 2 jaar ontevreden.
Geen oplossing.
Plugwise weet het niet en legt het probleem bij leverancier warmtepomp vv warmtepomp leverancier legt probleem weer bij plugwise.
Samenvattend onbetrouwbare thermostaat
En geen oplossing

7. februar 2024

Netjes opgelost

Had nodige problemen met anna maar nadat ik anna van de muur had gehaald en opnieuw contact gemaakt heeft Plugwise alles netjes opgelost zodat ik mijn app ook weer kon gebruiken.

24. januar 2024

Review van installateur

Ik plaats nu iets langer dan een jaar zone regelingen van Plugwise bij particulieren. Voordat ik hier mee begon heb ik de zone regeling zelf een paar maanden thuis getest en gebruik ik nu nog steeds.

Wat ik erg fijn vindt aan de Plugwise zone regeling is dat je vrij eenvoudig best een complete regeling voor verwarming, elektrische verwarming en verlichting kunt realiseren. Ook is het door toevoegen van slimme stekkers gemakkelijk om je Zigbee netwerk te versterken als je bereik bijvoorbeeld wat te zwak is.
Wat ook erg handig is zijn de grafieken die je uit kunt lezen in het kopje "metingen" dit helpt enorm om cv systemen beter te fine tunen.

Daarnaast vindt ik het erg fijn dat ik bij Plugwise als installateur snel geholpen word als je belt met een vraag. En dat de Adam in aanmeldstand te zetten is zodat er vanuit Plugwise even met je meegekeken kan worden.

De reden dat ik 4 sterren geef is omdat er altijd ruimte voor verbetering is. Zo zijn er een paar puntjes die volgens mij beter kunnen.

*De Lisa mag van mij kwa uiterlijk wat sjieker en het zou mooi zijn als je deze ook bedraad aan de muur zou kunnen monteren.
*In de app zou ik het mooi vinden als er een keuze knop in het hoofdmenu komt voor verwarmen of koelen (als er een koelmodule is toegepast)
*Als de stroom er af is geweest start het systeem niet altijd vlekkeloos op.

Al met al ben ik erg tevreden over Plugwise en het contact met de medewerkers ervan. Ik raad dit systeem zeker aan bij klanten, familie en vrienden.

30. januar 2024

Goede support

Ik heb al jaren een Anna CV thermostaat en altijd goede support gehad.
Je kan ze niet (kostenloos) bellen maar ze reageren goed op de email.

25. januar 2024

Snelle response

Snelle response. Goede richting voor oplossing gegeven. Uiteindelijk zelf de goede oplossing gevonden op basis van geboden richting g

17. januar 2024

Prima spul

Prima spul, minder gasverbruik ook wat ik zo snel kan zien. Alleen software mag wel wat uitgebreider. Bijv, totaal verbruikt vermogen van een pompschakelaar mis ik. Als ik dat spul gewoon met Zigbee2mqtt zou koppelen, zou ik veel meer informatie zien.

16. januar 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Plugwise Anna thermostaat besteld op 21 dec 2023

Anna thermostaat besteld op 21 december 2023 tot nu toe nog niks in huis en blijft het angstvallig stil. Meerdere keren om uitleg gevraagd waar deze blijft en dus ook meerdere tickets maar geen reactie tot nu toe. Zouden ze soms failliet zijn? Een simpele reactie zou toch niet zo moeilijk moeten zijn zou je zeggen.
Inmiddels de Anna ontvangen en moet zeggen dat deze werkt zoals verwacht. Zeker aan te bevelen en voldoet aan mijn verwachtingen.

9. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

slechte service en levering

Als thermosmart gebruiker op 13 december een Anna besteld, nog steeds niets binnen :(
een keer een antwoord gekregen op vertraging, voor de rest blijft het angstvallig stil...
Ik hoop dat de kwaliteit van de thermostaat beter is dan de service

3. januar 2024

Dank je wel Jelle

Dank je wel Jelle, dankzij jouw geduld en duidelijke uitleg is het gelukt om onze Anna thermostaat succesvol te koppelen met onze wifi-verbinding. We kunnen onze woning nu op de perfecte manier verwarmen en zelfs een warmteschema instellen. Wij zijn er enorm blij mee!

2. januar 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Afhandelen of Afschepen Thermosmart klanten

Ik heb een keurig antwoord ontvangen naar mijn vraag omtrent de abonnee kosten van de thermostaten. Maar ik moet zeggen dat de algehele afhandeling, eigenlijk het afschepen, van de ThermoSmart klanten door Plugwise geen schoonheidsprijs verdient. Reden waarom ik toch voor een ander fabrikaat heb gekozen zijn het design van de Anna en de abonnee kosten.

15. december 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.