Enorm tevreden! Ik heb al verschillende bestellingen gedaan bij PLEIN en zijn altijd zeer correct in hun prijzen. ook als er problemen zijn met leveringen of iets anders, staan ze meteen klaar om te... Se mere

Wij zijn al langer klant bij Plein.be en hebben zo'n 30 bestellingen achter de rug. Alle orders verliepen vlot en probleemloos. En de allerlaatste was echt top : een heel scherpe prijs en wel heel sne... Se mere

1. Kosmetikforretning

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 22.59 besteld, morgen in huis

4,0

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Zeer tevreden

Echt zeer tevreden. Ik had via bol 6 stuks haarverf besteld maar er slechts 3 ontvangen. Ik heb hier over gemailed naar Plein.be en heb een volledige terugbetaling gehad en mocht de producten houden. De communicatie was erg vlot en vriendelijk.

16. april 2026

Ik heb net een bestelling geplaatst en…

Ik heb net een bestelling geplaatst en amper twee minuten later gebeld omdat ik merkte dat de gratis artikelen blijkbaar ook manueel toegevoegd moesten worden. Helaas kon mijn bestelling volgens de klantendienst niet meer aangepast worden, waardoor ik uiteindelijk te veel heb betaald.

Wat mij vooral stoort, is dat de klantendienst aangaf niets meer te kunnen doen. Dat is moeilijk te begrijpen, zeker omdat het order volgens het portaal op dat moment nog verwerkt werd. Het lijkt me niet correct dat een bestelling na twee minuten al “onaanpasbaar” zou zijn.

Dit voelt erg klantonvriendelijk en weinig flexibel aan.

14. april 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor jouw beoordeling, wij hebben deze in goede orde ontvangen.

Wat vervelend dat er niks meer aan jouw order verandert kon worden. Het komt voor dat een order direct gereed gemaakt wordt voor de verzending wanneer alle artikelen op voorraad zijn. Wanneer de bestelling gereed is voor verzending kunnen wij helaas geen wijzigingen meer doorvoeren.

Onze excuses voor dit ongemak!

Supersnelle levering

😱s’avonds besteld en de andere dag in de voormiddag al geleverd. Supersnelle levering waarvan ik versteld stond. Nog sneller dan bol.com 😃😉.
Als dat geen service is 🫣🤣

23. marts 2026

Uiteindelijk alles ok!

Voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis..., niet dus. Ik plaats een bestelling dinsdag jl. Ik krijg direct 2 T&T codes. 1 pakket werd op donderdag geleverd. We zijn nu zondag en van het 2de pakket is geen spoor te vinden, niettegenstaande het om hetzelfde product, zelfde koerier ging.
Bij navraag bij Plein kreeg ik een onlogisch antwoord, " wegens drukte paar dagen vertraging". Hoe komt het dan dat 1 deel van de bestelling wel ondanks die drukte geleverd werd en van het 2de deel heb ik het raden naar terwijl het dus om hetzelfde product gaat. Ik voel me wat in het ootje genomen met " hun promo"

Even update, 2de pakket was ergens bij hen "blijven hangen", zondag nogmaals email contact gehad, en vandaag maandag werd het 2de pakket dan ook geleverd.

24. marts 2026

Plots moet ik verschillende dagen…

Plots moet ik verschillende dagen wachten maar daar was niets van te zien bij de bestelling en betaling

24. marts 2026

Beste,

Bedankt voor je beoordeling, wij hebben deze in goede orde ontvangen

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u ervaart. We begrijpen dat het erg vervelend is dat u plotseling meerdere dagen moet wachten, terwijl dit tijdens de bestelling en betaling niet duidelijk is aangegeven.

Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bekijken om onze communicatie te verbeteren.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben of als we iets voor u kunnen betekenen, laat het gerust weten. We helpen u graag verder.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Groeten, Deborah - Plein.nl

Normaal kreeg ik mijn pakje de dag na…

Normaal kreeg ik mijn pakje de dag na bestelling. We zijn 4 dagen later en ik ontving nog niets. Ook geen update. Ik hoop dat ik mijn bestelling alsnog krijg.

3. marts 2026

Beste,

Bedankt voor je beoordeling, wij hebben deze in goede orde ontvangen.

Wat vervelend dat je pakket niet geleverd is. Excuses hiervoor!

Ik kom graag met je in contact, graag ontvang ik via de mail je ordernummer; klantenservice@plein.nl.

Alvast bedankt.