1. Hi-fi-butik
  2. Elektronikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Playground fører smart home- og elektroniske gadgetsprodukter. Her finder du bl.a. smarte køkkenprodukter, dynamisk belysning og Plug & Play alarmsystemer, der gør din hverdag lettere, din tid sjovere og dit hjem mere sikkert. Fælles for alle produkter er et fokus på brugervenlighed, smukt design og høj sikkerhed. Via Wi-Fi, Bluetooth og intuitive smart-home miljøer, som Apple Home Kit, Google Asisstant, Amazon Alexa hjælper de nøje udvalgte produkter fra Playground dig med hverdagens opgaver og giver mere værdi og tid til din hverdag. Således bringer disse produkter gode oplevelser til dig ved at være mere end bare en simpel elektronisk dims.

1,7

Dårlig

Forfærdeligt oplevelse

Forfærdeligt oplevelse! Har bestilt en sæbe som var reklamerne for mere ind en måned siden. Jeg virken modtaget min vare eller forsinkelses processen. De er virkelig scam hjemmeside. Det en scam hjemmeside der stjæle penge fra andre på den måde! Jeg har skrevet to forskellig mail til dem og intet svare endnu. Jeg vil faktisk bare min penge tilbage eller produktet hurtig som muligt.

Vil aldrig anbefaler andre at shoppe denne side der det er en scam hjemmeside. Ikke efter min nuværende oplevelse!!

1. juni 2024

Ingen pakke og ingen kontakt?

Efter at have bestilt mine høretelefoner, fik jeg en bekræftelse. Fint. Efter nogle dage, hvor jeg intet har hørt, skrev jeg en mail for at høre status på min pakke. Intet svar. Forsøgte at kontakte deres Facebook. Intet svar. I dag kan jeg se at deres hjemmeside ser helt lukket ud. Nu har jeg måske nogle penge ude at flyve uden at kunne få status på hvad der kommer til at ske. Øv.

28. juni 2022

Købte meater

Købte meater og kom hurtigt med posten. Et virkeligt lækkert produkt. Super god service. Mangler kun opsætningen i deres app til prudukt laves på dansk. Da det er svært med de forskellige slags kød på engelsk hvad det er. Vh John

9. februar 2020

Lidt underlig oplevelse.

Rigtig søde of flinke. Hurtigt til at besvare opkald. Men ud over det en underlig service. Hende jeg fik i røret kunne ikke svare på noget som helst. Ikke engang ved gennemgang af hjemmesiden “sammen” forstod hun hvad jeg mente om helt konkret gense spørgsmål. Til spørgsmålet omkring en yeti 1400 opladers funktion. Henvises der på hjemme siden til små normale batterier. Da forklaret igen. Og jeg til sidst siger jeg tror ikke du forstår. Siger hun bare nej tror jeg ik. Haha underlig oplevelse.

21. oktober 2019

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering - absurd meget emballage

17. oktober 2019

Besvarelse fra Playground

Hej Mette, tak for din anmeldelse :)
Det er godt du holder os til ilden - vi arbejder løbende på at gøre forsendelserne så bæredygtige, som vi kan, bl.a. ved at genbruge og generelt skære ned på emballagen.
I dit tilfælde, har vi ikke haft en passende æske eller konvolut, hvorfor det er blevet pakket ind i en større kasse / emballage, end vi normalt ville bruge.
Rigtig god dag - MVH Playground

Upåklageligt

Efter kontakt med support, fik jeg den bestilt den ønskede vare, som blev leveret som aftalt den efterfølgende dag.

2. september 2019

Super hurtigt

Super hurtigt, gode og venlige kundeservice.
Tommelfingeren op herfra

20. juni 2019

Hej Flemming

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Vi står klar til at hjælpe dig igen en anden gang!

Joachim fra Playground

Fantastisk kundeservice

Jeg har handlet der flere gange og kan kun sige jeg har oplevet at de bestilte varer er kommet hurtigt, det er let og bestille og få overblik og oven i købet har de været pakket lækkert ind. Jeg har to gange haft kontakt med kundeservice og de har svaret hurtige og kompetent og hjulpet mig meget.

2. maj 2019

Hej Sven

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse på playground.dk :)

Vi er altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for det igen.

Joachim fra Playground

Fantastisk service

Fantastisk service, kan klart anbefales 😀

2. maj 2019

Hej

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for dit input :)

Du er altid velkommen igen på playground.dk

God weekend!

Joachim

Total top service! DK bedste butik med outdoor gear

Dagens mand i skysovs får man lyst til at råbe😉
For det findes ikke bedre kundeservice end den jeg fik idag hos Playground.dk. Jeg har bestilt et GoalZero produkt til gave men æsken mangler 😕ved ankomsten. - hvad nu? Jeg ringer til playground og bliver mødt af en mand der i den grad kender til kundeservice!! Det er tilbud lige fra “jeg hopper i bilen...”, kurerkørsel og til kompensation for ulejligheden. Det er top service ...og jeg får også betænkningstid til at vælge den optimale løsning for mig🙌 Da jeg ringer tilbage og storslået en kombi af kompensation og et køb, er det nærmest en selvfølge og sammen finder vi en løsning til alles tilfredshed. 🤩
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos dem 👍😃
Ligeledes levere de hurtigt 😉 Tip top service.

5. november 2018

Uovertruffen Service

Jeg havde spørgsmål til min bestilling, og fik hurtigt svar og uovertruffen service. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Playground og jeg kan klart anbefale andre at handle hos dem også.
Topklasse firma med topklasse medarbejdere og de fedeste varer.!

27. november 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (24 anmeldelser)