Playboom24 Anmeldelser 36

2,6

Ik weet echt niet wat moet ik denken ik heb geld gestort en ik heb gewonen en ik heb hem laten uitbetalen sinds zondag en ik krijg dit We just wanted to send some good news about your withdraw... Se mere

Jullie hebben aan geboden in nederland zonder ksa. Vergunning jullie moeten netjes mij €8350 euro terug betalen rechter heb dit op gelegt maar geen gehoord geen geld terug jullie krijge boete Speel... Se mere

2,6

Under middel

NEVER IN UR LIFE PLAY HERE.

NEVER IN UR LIFE PLAY HERE.
ITS A PURE SCAM CASINO BUILD AND SETUP FOR FRAUD. NEVER IN MY LIFE HAVE I BEEN SCAMMED THIS BAD BY AN ONLINE CASINO.

NEVER
PLAY
HERE!!!!!!!!!!!!!!!

THEY WONT EVEN PAY OUT IF YOU WANT.

15. november 2025

Prima

Vandaag een bonus gekregen van 30,- na gestort te hebben. Hier 300 van gemaakt en laten uitbetalen, 3 uur later al op de rekening. Prima site en leuke spellen, ik kan me niet vinden in de slechte beoordelingen

12. oktober 2025

Verry bad

Verry bad

customer unfriendly

big delays in pending withdraws

better try another casino if you dont want get mad because this is a bad one!

7. oktober 2025

Lawyer Client

Als advocaat heb ik voor een client gemaild. Zij mogen géén Nederlandse spelers accepteren maar zij reageren ook niet op e-mail. Wij wachten het nog even af maar anders gaan wij stappen ondernemen. Ik zou zeggen voor alle Nederlandse Spelers! Blijf hier weg!

17. september 2025

Snelle uitbetaling en leuke acties

Ik heb inmiddels meerdere casino's uitgeprobeerd buiten NL. Wisselende ervaringen. Waarbij Koko.bet eerst de beste leek, alleen veel vertragingen bij uitbetalen waarbij ze opnieuw documenten of reeds gegeven blijven vragen en je dan 2 wkn op je geld zit te wachten. Zo anders is mijn ervaring bij Playboom24. Ook zij wilde extra informatie (kopie rijbewijs, woon adres check door belastingformulier) maar betaalde vervolgens razendsnel uit. (Binnen een paar uur). Ik heb 900, 400 en 150 laten uitbetalen. Website ziet er mooi uit, leuke acties. Tot nu toe zeer positief

6. august 2025

Dont play here

Dont play here

These are scammers they dont pay out and they be extremely nice in the chat but they wont do anything for you they havent paid out my bet i won 500 with 10 eu bet no payout + when i had 300 on my account from something else you cant payout they keep it on hold and cancel it so its stays on your account ( and no i didnt use bonusses) just trying to warn you these are SCAMMERS

3. august 2025

Ze laten je geld storten maar als je…

Ze laten je geld storten maar als je wint betalen ze niks uit ik heb 500 euro gewonnen heen en weer gemaild met wanneer ik me geld krijg en alleen maar vertragen doen ze en uiteindelijk blokkeren ze je account en kan je er niet meer in je krijgt geen geld en kan ook niet inloggen om met de support chat te praten

2. maj 2025

Oplichting!

Wilde testen met 20€ of ik hem erna kon uitcashen meteen. Dat kon al niet 🤣🤣

Een grote oplichting daar. Stort geen geld!

15. marts 2025

1 grote bende oplichters betalen niet…

1 grote bende oplichters betalen niet uit en delen persoonlijke data met oplichters je wordt plat gebeld uit Nigeria dankzij hun.

Bieden hun diensten illegaal in Nederland aan actief gebruikmakend van Ideal.

Overheid zit erachteraan.

Verbieden

7. januar 2025

Wie krijgt er nog uitbetaald hier?

Wie krijgt er nog uitbetaald hier?
Aantal dagen geleden een withdrawal gedaan en die word teruggestort op mn balance. Blijkt dat ze wachten op mn deposit van hun payment provider. Deze was nog niet binnen maar hebben mij wel laten spelen zogenaamd door dat voor te schieten. Uiteindelijk heb ik winst gemaakt met dat geld maar word de withdrawal pas processed als ze het geld van hun payment provider hebben. Vaag verhaal!

19. december 2024

Sluiten account voor paar weken duurt…

Sluiten account voor paar weken duurt heel lang. De vip manager stuurt nog wel 5 keer een email of je het zeker weet.
Dus heb ik permanent laten sluiten, het irriteert me dat ze steeds maar blijven aandringen je een bonus aanbieden zodat je doorspeelt.

20. november 2024

Don't play here!

They are Quick to take your money you hardly win and a small withdrawal of 400 takes forever. So called issues with the deposit wich was already approved and played with. Arrogant customerservice on top not gonna play here anymore.

26. oktober 2024

Er dette din virksomhed?