P. J. Caravan Anmeldelser 12

2,5

1. Campingbutik
  2. Autocamperforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

PJ Caravan ligger lige udenfor Roskilde og forhandler nogle af Danmarks mest populære campingvognsmodeller. Som noget nyt har vi fået AUTOCAMPERE. Vi er DCU testcenter.

2,5

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ingen kontakt mulig

Jeg har bestilt reservedele for 3 uger siden, rykket for svar flere gange... Der er fuldstændig tavshed, varerne kommer ikke og der bliver ikke svaret tilbage på henvendelser. Jeg vil ikke anbefale nogen at handle med firmaet..

24. juli 2020

Mine forældre købte en vogn med…

Mine forældre købte en vogn med fugttest og det hele, alle tallene var gode. Min mor finder så et hjørne af vognen der er så fugtskadet at man kan stikke en daggamel kyllingepølse lige igennem bunden. De levere vognen tilbage og vil gerne have pengene tilbage, det får de dog også men det kræver lige at de ringer til dem over 20 gange før de får overført pengene....
Det bedste af det hele er at vognen er oprettet igen på siden 9 timer efter den er leveret tilbage og til samme pris!

2. marts 2019

PJ i afvikling

Jeg har fået min vogn serviceret hos PJ siden den sidste forhandler ændring hos CaravanRingen.
Jeg har været tilfreds med værkstedsarbejdet men efter at PJ Caravan har erklæret at de lukker sidst på året er det klart for mig, at man administrativt ikke er interesseret længere i at varetage normale forhold, hvor en importør kan være involveret.
Jeg har således direkte fået berettet at direktionen instruerer personale om at varetage andre vigtigere opgaver end at støtte en servicekunde.
Det er forståeligt at en medarbejder mister gejsten under en nedluknings proces, men jeg vil advare mod at forvente for meget fra firmaet i den kommende tid.
Campingbranchen er utvivlsomt i en vanskelig fase hvorfor man skal være opmærksom på hvor man handler - både produkt og forhandlermæssigt.

Hel. og lykke til PJ fremover.

23. maj 2016

Ros gives når det er fortjent, ris ligeså!

Jeg har nu handlet brugt campingvogn hos PJ Caravan og jeg har intet negativt at sige om min oplevelse. Jeg fik måske ikke helt min vilje med hensyn til prisforhandlingen, men det kan jeg respektere.

Vi blev mødt af kompetente og servicemindede medarbejdere som gjorde det der "lidt ekstra" som bevirkede at det var en tryg handel som vi kan se tilbage på som en god oplevelse.

Vi har også haft småting i form af klargøring og efterservice som er håndteret af værkstedet til vores fulde tilfredshed. Dækskifte blev f.eks. udført uden forudgående aftale, og uden 5 minutters unødig ventetid. Mekanikeren afbrød simpelthen andre opgaver for at servicere mig ved fremmødet!

Alt i alt en rigtig god oplevelse så jeg tør godt anbefale PJ Caravan til andre.

3. august 2015

Ukompetent og ubehøvlet kundebetjening fra værkstedets kontor dame.

Vi har altid været glade for at komme hos Pj, ja det er altså vel at mærke i forretningen. Glæden ophører prompte når man skal "under behandling" af kontor damen på værkstedet. Venlighed, forståelse og almindelig høflighed er en saga blot i hendes univers, specielt når samtalen foregår pr tlf. Den er en smule bedre "face to face", men specielt ikke noget at skrive hjem om. Vores sidste fugttest af vores 5 år gamle vogn er foretaget hos Køge caravan, og der forstår man at give en god, proffesionel og kompetent betjening, såvel i butikken som på værkstedet. Hos køge caravan, ville man lige spørge hos Hobby om det var i orden at de foretog den sidste fugttest i stedet for PJ, hvor til Hobby svarer:. Vognen er ikke blevet fugttestet i 2014??? Vi kontakter den "super søde" dame hos PJ.................Nåååå det er en fejl fra vores side, vi har glemt at give Hobby besked, det beklager vi - tak for kaffe en undskyldning !!!! Vi fik også monteret en tv antenne på vognen da vi købte den. Ca. 14 mdr efter var der dryppet vand igennem taget og ned på hylden i klædeskabet, hvor ved at hylden var svulmet op. Vi kontaktede dengang den "super søde" dame, som sagde: Det må i selv betale for at få udbedret, det er jo over 1 år siden. Jeg kan her røbe - Hun blev MEGET klogere.

26. april 2015

UTROLIG dårlig service

Jeg havde købt en vare, der stod at den ville blive leveret indenfor 6 hverdage, men dagen efter at den skulle have været leveret, skrev jeg til PJ Caravan hvornår de havde tænkt sig at levere min vare, ingen svar, dagen efter fik jeg en mail om at de havde afsendt min vare, ingen svar på min mail.
Det er absolut ikke god service at hvis du ønsker din vare leveret er du nød til at rykke for den, ellers er det ikke sikkert at de gider at levere den.

8. september 2014

Læs her før du køber campingvogn hos PJ.

Værkstedet er nogle totale klamphuggere, dårligere håndværkere har jeg aldrig oplevet.
De ødelægger mere end de reparerer, hvis du er så uheldig at din vogn skal repareres på garantien.
De har påført min vogn skader for mange tusinde kroner de to gange de har haft den til garanti reparation, jeg ærgrer mig over at jeg ikke selv reparerede tingene og jeg ærgrer mig hver gang jeg ser på det der er lavet.
Deres mekanikere har ikke respekt for det de laver og behandler ikke de indleverede vogne som om det var deres egne.
Betjeningen i butikken har været ok, men jeg handler ikke der mere.

2. juli 2014

Dårlig kundeservice på værkstedet

Denne ene stjerne/kritik er udelukkende givet i forhold til den betjening jeg fik fra værkstedet i forbindelse med reparation af min campingvogn.

Efter at have fået en skade i mit tag, kontakter jeg min forsikring som henviser mig til PJ-Carevan.
Jeg kontakter værkstedet og får fat i en kontordame som virker lidt ligeglad med mit problem, ikke meget for at servicere mig. Jeg får dog en aftale om indlevering af vognen.
Da jeg ankommer til indskrivning på værkstedet lidt over 8 finder jeg en lukket port til forhandleren, på et skilt står der at de åbner kl. 10 men man kan benytte næste indkørsel hvis man skal ind på værkstedet. Jeg kører længere op ad vejen, men kan ikke finde en anden indkørsel, ingen skilte viser vej. Jeg må så ind på en firmagrund for at kunne vende min bil og campingvogn for at køre ned til den første indkørsel, men jeg blev stadig ikke klogere af det skiltet siger. Endnu en gang må jeg finde et sted at vende bil og campingvogn for at lede efter den rigtige indkørsel og til mit held står der en person og ordner noget haveaffald ved siden af en "varmecentral" og han kan fortælle mig at jeg skal ned af den vej og til sidst lykkedes det.
Ved indskrivningen fortæller jeg min oplevelse til kontordamen og hun virker helt afvisende overfor min fortælling, er på ingen måde venlig eller imødekommende.
Det aftales så at værkstedet skal bruge ca. et måned til reparationen, den vil være klar d. 21. juni.
I ugen før jeg skal afhente vognen kontakter jeg værkstedet for at høre om jeg kan afhente den før tid, da vi skal på weekend tur. Kontordamen vil undersøge det og ringe tilbage, men dette sker aldrig, jeg må selv kontakte værkstedet dagen efter. Jeg spørger i samme forbindelse om hvad der er lavet ved den og hun oplyser mig hvad der er lavet og at der er lavet gastest med udskiftning af reservedele. Jeg meddeler hende at det vil jeg ikke betale for, har fået lavet gastest tidligere i år, hvilket jeg meddelte ved indskrivningen. Hun siger at det passer ikke for mekanikeren har tjekket efter og reservedelene var for gamle, jeg meddeler hende så at jeg selv har tjekket at alt var i orden. Hun bliver så fornærmet og siger at de så må trække det fra regningen og så knalder hun røret på.
Jeg har svært ved at forstå, at man i disse krisetider for campingforhandlere, vælger at lade en, så arrogant og ikke-kundevenlig person tegne forhandleren udadtil.
Det skal siges at denne kritik kun er møntet på værkstedet og ikke forretningen hvor jeg altid har mødt venlige og hjælpsomme medarbejdere.
Fremadrettet vil jeg nøjes med at benytte forretningen og så finde et andet værksted, hvor jeg vil få en ordentlig kundebetjening.
Der er nogle folk glemmer hvem der betaler deres løn.

15. juli 2013

Vi handler ikke med PJ Caravan mere

Vi har købt en ny Hobby campingvogn hos PJ Caravan og magen til dårlig forbrugerservice skal man lede længe efter.
Vi har nu for 3. gang ringet og bedt dem om at udbedre ting på garantien bl.a. fedter vores mover bare rundt på dækkene når vi kører op af en almindelig asfalteret rampe til vores indkørsel. Jeg ringede og sagde hvad der var galt og beskeden var blot "hvad vil du have vi skal gøre ved det?!". Sådan har det været i hele det forløb vi har haft med PJ Caravan i Hedehusene/Roskilde. De har bl.a. lagt gulvvarmefolie i vognen uden at rengøre gulvet hvilket bevirkede at småsten blev trådt op i folien. Påløbs bremse var ikke justeret rigtig osv. Jeg kan lave en hel liste. Vi har skrevet til direktøren uden respons. Det er ihvertfald sikkert at os har de mistet som kunde. De er ikke interesseret i at yde en ordentlig service.

11. juli 2013

Køb aldrig autocamper hos dem

Har noget tæt familie der har gjort den store fejl at købe autocamper hos P.J. caravan i Roskilde.

Magen til dårlig service ved reklamationer skal man lede længe efter.
Har haft en liste på over 20 ting der har været galt med autocamperen, mange af tingene har taget adskellige måneder og mange forsøg at få udbedret, flere over 1 år.
Deres service afdeling er absolut ikke service minded, og nærmest skider på kunderne.

Så et godt råd, hold jer langt væk fra dette firma.

27. september 2010

Er dette din virksomhed?