Cavallino Amager Anmeldelser

3,5

Fantastisk pizzaoplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg besøgte Cavallino for første gang, og det bliver bestemt ikke sidste gang! Pizzaerne er helt i top – sprød bund, perfekt bagt og med friske råvarer, der vir... Se mere

Hele Amager skulle åbenbart have pizza i går. Vanvittigt godt klaret af hele Cavallinos hold. Det var en fryd at se, hvor velkoordinerede og rolige de var, selvom restauranten var fuld af kunder, de... Se mere

Ingen smag, ingen kærlighed. Bare jævnt kedelige pizzaer som vi helst ville have været foruden. Tyk Gummiagtig klistret ost på alle pizzaerne - helt klart den billigste type fra storkøbs-pose. Sød... Se mere

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Slatten salat

Vi bestilte 2 pizza: pepperoni pizzaen var lidt overbagt men ellers ok. Pizza med salat og kødstrimler var virkelig sølle al for meget tomat og alt lidt ost - og salaten var urolig slatten og sørgelig. Har ellers haft mange gode pizza oplevelser hos Cavallino, men idag var en skuffelse.

12. maj 2023

Hej Christina,
Vi er kede af, den dårlige oplevelse du har haft i vores butik, det vil vi selvfølgelig lave om på.
Vi håber at du kan være behjælpelig med at fortælle i hvilken af vores fire lokationer du har spist?
Når du bestiller pizza er det vigtigt at du gør personalet opmærksom på at du helst vil have din pizza med kun lidt tomatsovs og ekstra ost,
Pizzaen med kødstrimler, salat og dressing er lidt svære at gøre noget ved, hvis man vælger at tage med hjem, selv en kort tur på grund af varmen bliver salaten slatten, derfor anbefales det at man spiser pizzaen med salat med det samme.
Vi vil meget gerne kvittere med 2 gratis pizzaer efter jeres ønsker.
For at aftale nærmere kan du kontakte os på 52521313

Mvh. Team Cavallino.

Har boet lige ved siden af Cavallino…

Har boet lige ved siden af Cavallino Kongedybet i 13 år og jævnligt benyttet stedet da både Pizza og Sandwich er langt over niveau.

I dag var planen selv at lave mad men da jeg manglede pitabrød var jeg forbi for at høre om i ikke lige kunne bage 2 sandwich brød til mig (uden fyld). - Det kunne i heldigvis sagtens..

Jeg bliver dog lidt overrasket over at blive præsenteret for en pris på 40 kr. og bliver mødt med svaret "Jamen det bestemmer du jo selv mester.."

Og ja, det gør jeg selvfølgelig.. Lige som i selv bestemmer om i gerne vil have kunder der kommer igen.. Det ville i tilsyneladende ikke i dag og jeg skal nok finde et andet sted at handle fremover.

12. juni 2022

Hi Rasmus,
I’m really sorry for the not so nice experience you have had at Cavallino. Thank you for taking the time to write and share with us.
Even though sandwich bread is not on the menu and our staff may have not been prepared to set a price for it, it’s not the right way to answer and handle the situation.
Customer service is very important for us, so we apologize once again.
As an appreciation of your loyalty we would like to offer you 2 free pizzas of you choice.
If you choose to accept our offer please contact me so I can inform the staff.

Best regards,
Amir Kamberi (from Cavallino team)
M. 52521313

Pizza som i Italien

Kongedybet. Vi spiste her de bedste pizzaer, hele familien var meget tilfredse. Vi fik desserten Tiramisu med hjem, det smagte fantastisk. Vi kommer med garanti igen.

17. februar 2022

Ok pizza

Ok pizza, men jeg følte ikke at hygiejnen var efter min standart., Derfor kun 3 stjerner, jeg er sikker på at andre ikke vil tænke videre over det!

3. september 2021

Hej Malene,

Tak for kritikken, vi skal prøve at gøre det bedre. Da vi har 4 afdelinger i København, ville det være en stor hjælp for os, at du fortæller hvilken adresse du var på.

På forhånd tak.

Mvh. Cavallino Team

En af mine top 3 bedste…

En af mine top 3 bedste pizzaoplevelser. Det virker ægte italiensk, udvalget er med nogle spændende varianter, og smagen er dertil bare virkelig god. Desværre bor jeg ikke i nærheden, men det er et sted man er villig til at køre for. Jeg har kun bestilt take away indtil nu, men har kun oplevelsen af en høflig god service.

30. juli 2021

Fantastiske pizzaer

Besøgte i dag Cavallino på Amager. Fantastiske pizzaer, fantastiske bruschettaer - og en vildt billig pris i forhold til de lækreste pizzaer jeg længe har smagt.

6. juli 2020

Trist, usmagelig og kedelig mad

Tyk Gummiagtig klistret ost på alle pizzaerne - helt klart den billigste type fra storkøbs-pose. Sød tomatsovs - der smagte mere af sukker end af tomat. Tørrede kedelige krydderier, der stod rosmarin på menukortet, men det var helt tydeligt oregano der var på alle pizzaerne.
Kbh’s dårligste kartoffelpizza! Slasket med bløde kartoffelskiver og gummiagtig bacon og absolut ingen kærlighed.
Ikke et sted jeg vil anbefale.

23. maj 2019

Hej Nanna,
Jeg beklager din oplevelse du har haft i vores pizzeria, men vil du være venlig at fortælle os i hvilken af vores fire pizzeriaer du har været i så vi kan prøve at rette op på vores kvalitet og service i den pågældende afdeling/adresse.
Og som undskyldning over for dig vil jeg meget gerne kvittere med gratis pizzaer for den sidste køb hos os.
Mvh. Amir Kamberi (Pizzeria Cavallino)
Mobil: 52 52 13 13

Bedste pizzaer og service i området

Bedste pizzaer i området, samt det sødeste personale som ikke er skræmte for at smide en sodavand eller tiramisu kage med oven i købet på husets regning. Dejligt der stadig findes steder med service som denne.

30. september 2018

Super gode pizzaer

For det første er det nogle søde mennesker, som arbejder der. De er hurtige og langer altid pizzaen over disken med et smil.
Herudover er deres pizzaer bare gode. Bunden er tilpas crunchy, og mængden af fyld er tilpas.

10. august 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (48 anmeldelser)