pizzabjerget.dk Anmeldelser 6

2,4

2,4

Under middel

Deres mad er normalt rigtig godt

Deres mad er normalt rigtig godt, specielt pizzaerne. Men at man er begyndt at få pizzaer der er svære at bide af og pommes frites der ofte er slatne og ulækre, det er ikke sagen. Samt de nye prisforhøjelser de er kommet med, de er jo bindegale.. Man skulle sgu tro de havde tankerne om at de var en Michelin restaurant! Ikke om jeg kommer til at bestille derfra nogensinde igen. At give 225kr for en enkelt pizza med skinke, ost, kebab, ekstra skinke og uden tomatsauce og så en bakke pommes frites og så levering, det er jo hjernedødt.. Jeg anbefaler IKKE dette pizzaria. Man kan NEMT få lige så god mad til LANGT BILLIGERE priser end deres. Samt de leverer sjældent til tiden, og ofte er pizzaen næsten heller ikke varm. Find hellere et andet pizzaria at bruge jeres penge på!!

4. april 2024

Tak! 5 stjerner herfra

De leverede 15 lækre og lune familiepizzaer til min søns konfirmation d. 5. Maj 2023
Alle gæster var vilde med dem. Både mad, betjening og bestillingen op til gik uproblematisk og lige som håbet.

Tusinde tak for jeres service, I var med til at skabe den konfirmation, min søn ønskede sig.

5. maj 2023

Maden kom aldrig

Maden kom aldrig
Maden kom aldrig, blev rykket for den flere gange, fik sågar at vide den var på vej efter 2,5 time blev den annulleret

22. august 2021

Er dette din virksomhed?