Pizza Palermo Anmeldelser 31

2,3

Skulle lige prøve et andet pizzaria, og Pizza Palermo lå lige i nærheden. Pizzaerne er ikke færdig til tiden, og som kunde fik jeg den oplevelse, at jeg var ligegyldig. Ingen "beklager" - bare 'det... Se mere

Denne restaurant er en af de bedste jeg har fået fra gennem 5 år, pizzaerne er aldrig "våde" eller ødelagte. De levere ligemeget om du bruger 50 eller 300 kroner - levering er KUN 10 kr!!!!!! Og je... Se mere

1. Pizzalevering
  2. Pizzeria
  3. Pizza-takeaway
  4. Restaurant
  5. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Pizza Palermo i Odense

2,3

Under middel

Vi fik tre virkelig dårlige pizzaer

Vi fik tre virkelig dårlige pizzaer. Osten på margaritaen var mærkelig, solomio var våd og skinken var ulækker. Rejerne fik man indtryk af at de var med vand på for pizzaen var våd. Kebaben var den bedste men totalt dårlig i forhold til alle andre pizzeriaer jeg har prøvet.

27. september 2025

ALT for dyrt.

ALT for dyrt.. Det er kun blevet til en pengemaskine for dem.. Rent til grin. ALT koster, og endda overpriser på pizzaer

17. oktober 2024

Ingen levering og ingen opringning

Jeg bestiller tre pizzaer til levering i Horne og der står udtrykkeligt på hjemmesiden, at de leverer til Horne mod et ekstra gebyr på 40 kr. Det er fair. Hvad der derimod IKKE er ok er at sylte leveringen og med argumentet om at de ikke leverer så langt væk OG at de først informerer os om dette da vi ringer 15 minutter efter at pizzaerne skulle leveret. I kunne da ha ringet og spurgt om vi selv havde mulighed for at hente fordi I havde travlt. Kraftedeme ringe!!!

15. juli 2023

Ringere service

Ringere service, skal man vidst lede længe efter.
Vi havde bestilt mad men pga travlhed kunne de ikke levere, og personalet er ubehøvlet at snakke med. Jeg råder folk til ikke at bestille derfra mere

2. juli 2023

Lige fået mad fra palermo

Lige fået mad fra palermo
For det første var maden halv koldt og hvis man skal betale 10 kr for hvidløg i bære så skal det sku være med. Det andet er sku at snyde folk

Det er ikke første gang at maden ikke har været ok fra Palermo så nu har de vist fået chancer nok bestiller ikke fra dem igen det er sku ringe service 220kr er også en slags penge for 1 pizza 1 durum lille pomfritter og en bære hvidløg

2. maj 2023

Elendig

Aldrig har jeg/vi fået noget der var dårligere, en fiskefilet der var så tør så den bare brækkende i små stumper, tror kun der var panering, en durum med chili og hvidløg, der var bare ikke chili og hvidløg. En cheese burger og pommes, den var så kold at osten ikke var smeltet, en Bacon burger 400gr. Var bare KOLD, ikke særlig spændende at spise. Alt i alt en RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE 🤮

25. februar 2023

Det er ikke godt længere

Det er ikke godt længere. Næsvis betjening (yngre lyshåret kvinde), hun svarer igen, og virker ligeglad med alt. Da jeg kommer derned er pizzaerne ikke færdige. Pizza bakker smurt ind i fyld. Palermo var godt engang men ak ikke mere. Palermo nej tak.

8. oktober 2022

Vi har bestilt 2 pizzeri

Vi har bestilt 2 pizzeri, først laver de den ene forkert og så laver de en ny, hvor den nye, er en pizza uden fyld, og råden salat.
MAN SKAL IKKE BESTILLE DERFRA!!!!

9. september 2022

Manglende service

Bestilte 3 pizzaer allerede til middag, med udbredningen kl. 17.10. Bliver ringet op kl. 17 om en lille forsinkelse. Kl. 18.10 ringer jeg igen, og nu er der sket en fejl, de er lavet men de tror at det skal hentes.
Medarbejderen kan tilbyde at komme med pizzaerne kl. 19, men uden der kan gives nogen form for kompensensation.
Total mangel på service, vi finder et andet pizzaria fremover :)

23. december 2021

Mega elendige service

Mega elendige service.

Anden gang i træk meget for sent på den.
Den her gang mener de at det er bestilt til afhentning, og at det er købers skyld.

På trods af det er bestilt på just Eat som normalt og med udbringning.

Sidste gang jeg bruger dette pizzaria. 😊

12. april 2021

Jeg har nu for anden gang haft en…

Jeg har nu for anden gang haft en virkelig dårlig oplevelse, de kommer 40 min for sent selvom jeg ringer bliver telefonen ikke taget. Da maden ankommer åbner jeg min pizza og ser den er helt forkert.
Fraråder at købe din mad her

8. januar 2021

Kedelig service

Kedelig service, gentagne gange har jeg betalt for noget jeg ikke får leveret. Og når det påpege sker der ingenting.
Finder et andet sted at købe mad fremover

18. juli 2020

Er dette din virksomhed?