Pix Mania Anmeldelser 21

2,5

1. TV-butik
  2. Elektronikbutik
  3. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sells digital cameras, camcorders, DVD players, TVs, Hi-Fi, sound, scanners and printers

2,5

Under middel

Utrolig dårlig service

Har købt kamera mm gennem Pixmania, som lovede leveringstid på 2-3 dage. Det var en af grundene til at jeg købte netop her.
Leveringstiden blev næsten 3 uger og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Jeg har utallige gange forsøgt at kontakte kundeservice i Danmark, ingen tager telefonen ligesom jeg har skrevet så mange mails til Pixmania som slet ikke bliver besvaret.
Jeg køber ikke mere gennem dette firma

19. april 2016

Sælger vare de ikke har.

Jeg har bestilt en Western Digital Extern Harddisk Elements 3TB Sort sammen med en Taske til Externe Harddiske. Tasken har jeg fået. Men Harddisken har jeg ikke fået endnu. Selvom der står på deres side at de har den på lager.
Så jeg ringede til dem, via et dansk tlf nr. og der blev sagte på, engelsk, at den ville være hjemme den 18/4- 2012. og og jeg venter og høre intet, Så jeg ringer igen, og der blev sagte, igen på engelsk, at den ville være hjemme d. 30/4- 2012 af en person som snakkede så hurtigt at jeg ikke fattede en brik af hvad han sagde, kun at den ville være hjemme der d. 30 april.
Så jeg venter og ser hvad der sker den 30 april. Men jeg tror at der kommer en ny dato der.
Så pas på med hvad i bestiller derinde.

22. april 2012

BD-D8200

Bestilte varen, fik vare, det tog 5 dage helt fint, dog er der ingen dansk brugsanvisning med, det havde jeg forventet, den kan dog findes på nettet, så kan man selv bruge det meste af en tonerpatron på at skrive den ud i A4

1. december 2011

aldrig mere

aldrig mere. kan overhovedet ikke anbefales. købte et flip kamera til julegave 9 dec. det er aldrig dukket op .
track and trace. kan man kun se det er afsendt , intet andet. man kan heller ikke komme i kontakt med dem . på deres kontakt formular. da i besked felt automatisk sletter sig selv hele tiden. smart lavet.
har efter omveje . fundet en mail adresse og fået kontakt. fik så den besked. at transport firma da skulle bruge 10 hverdage til at løse problemet.
vi venter stadig. men penge er de ikke længe om at trække. tror sku jeg melder dem til forbruger styrelsen.
vi er ellers stor forbruger af internet handel. uden problemer, før nu
så hvis i vil jeg eget bedste køb ALDRIG noget ved dem.
kan overhovedet ikke anbefales. billigt. ja hvis du får dine varer?
trods det sender de stadig mails. om levering af varer inden jul. ved bestilling den 22 dec. de er sku useriøse

22. december 2010
Vis anmeldelser på alle sprog (21 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto