PitBull Streetwear Anmeldelser 17

2. Tøjbutik
  3. Herretøjsbutik
  4. Skobutik
  5. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

PitBull Streetwear - Det fedeste Streetwear, vi har mærkerne du ikke finder andre steder, PitBull, Pitbull Westcoast, PitBull Germany, Organized Crime, Yakuza, La Vida Loca, Enemy Of State, PePe Jeans, Amstaff, babystaff, Doberman, Klassy Brand, Sean John, Mafia And Crime.. Til både piger og drenge, hustlers and ho's :)

2,1

Under middel

Perfekt

Jeg har ikke været ude for nogle problemer af nogen slags under mit køb. Jeg modtog de varer, som jeg havde bestilt, og jeg fik dem endda leveret kun i løbet af to dage. Det er sgu bare i orden. ^^

3. august 2014

Absolut pengene værd!

Så blev det Pitbull.dk's tur til at få en anmeldelse. Jeg har udelukkende kun gode ting at sige om dem.
Først og fremmest kvaliteten af deres tøj er helt til U.G. .De kan lyde lidt højrøvet når de selv skriver at det er kongekvalitet. Men når alt kommer til stykket, så siger de jo bare sandheden.
Nu er jeg en person der bruger vask på 40 grader og tørretumbler. Også selvom deklarationen på tøjet siger noget andet. Det vil sige det får max belastning i hverdagen. Nu kan du næsten regne ud hvor jeg er på vej hen... Trykket på tøjet... Det bedste jeg har oplevet indtil videre, uden tvivl! Jeg er meget imponeret over holdbarheden, når man tænker på den slitage tøjet må igennem dagligt. Det kan jeg kun sige tak for!
Man skal lige være obs på leverings tider, da de kun sender til Postdanmark 2 gange om ugen. ( Tirsdag & Fredag ). Men jeg oplevede undtagelsen der bekræfter reglen, at det blev sendt Mandag. Ja, glad var jeg:)
Jeg har ikke haft brug for kundeservice endnu så den kan jeg ikke sige noget om.

Så lige de sidste par ord. Et fornuftigt firma og meget tøj at vælge imellem. Det er mit sted nummer 1 , når der skal købes ind til kommoden. Tak for nogle gode handler!

2. juli 2014

Fedt tøj, god service og hurtig levering

de har fedt tøj, rigtig god service og hurtig levering:0)

De hurtig til svare når man skriver i kunde center og fede t-shirts i god kvalitet så gå helt sikkert og trygt derind og handle og få fede t-shirt og sweatshirts som ik fås andre steder..

21. juli 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto