Fik hvad jeg ville, og på de betingelser, som jeg regnede med :)
Da jeg ikke kunne finde den lille kalender fra Pip Studio i DK eller på danske forhandlersider, så bestilte jeg den til sidst direkte online hos Pip Studio selv.
Der gik lidt kludder i ordren således, at den blev bestilt to gange. Men jeg skrev fluks til dem, og bad dem afmelde den ene ordre - hvilket de også ret hurtigt gjorde. No problem! :)
Pga at min pakke skulle ankomme helt fra Holland, tog det lidt længere tid end blot et par dage. Men pakken kom til den lovede tid (inden for en uge), og min bestilling var pakket supergodt ind! De ville virkelig sikre sig, at det ikke tog skade undervejs :)
Jeg fik desuden et brev og postkort med fra dem, og selv om det sikkert er standard, så bidragede det til en ekstra særlig og glædelig forbrugeroplevelse hos mig.
Bevares var dette køb lidt dyrt, men jeg fik dét, som jeg ville have og på de betingelser, som jeg regnede med. Så fair deal, mener jeg :)
Her handler jeg helt sikkert igen!
Update 21/10-2017: Jeg har nu handlet her 4 gange, og jeg er stadig ovenud tilfreds. Det er noget af den højeste form for serviceniveau jeg kan ønske mig! De shipper din ordre superhurtigt, og tilsender dig tilmed et billede af, at de er i gang med at behandle netop din vare. Jeg føler mig i supergode hænder her :oD
Update 9/9-2020: Jeg er stadig yderst tilfreds med deres service, levering og ikke mindst produkter. Jeg handler her faktisk fast minimum én gang om året.
12. november 2013