Pioneer Car Europe Anmeldelser 14

1. Hi-fi-butik
  2. Butik med biltilbehør
  3. Butik med tilbehør til biludstyr
  4. Bilstereobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Pioneer Danmark - Car Audio, Navigation, Home Cinema, DVD, Blu-ray, HDTV, Plasma TV, LCD, KURO, DJ products

2,3

Under middel

Jeg købte en mvh-330dab radio hos…

Jeg købte en mvh-330dab radio hos pioneer, display lys er meget svag, manualer er meget dårlig, den er åbenbart ikke skrevet for forbrugerne, dab radio mister forbindelsen, jeg vil nok aldrig købe pioneer igen, man sælger uden nogen form for service.

2. maj 2023

Virkelig ringe/ikke eksisterende…

Virkelig ringe/ikke eksisterende kundeservice
Pioneer avic-evo1-oc2-mtb
Har lige købt og installeret denne enhed i min bil. Den bliver solgt på, at du ikke mister nogle af bilens eksisterende funktioner.
Nu virker min ratkontrolsfunktion ikke efter montering.
Jeg skriver til support, at det ikke virker og at alt er monteret korrekt, enheden har endda en funktion, hvor den selv kan se om alle forbindelser er monteret og det er de.
De vender tilbage 2 dage efter og spørger om alt monteret korrekt? Ja svarer jeg (som jeg har skrevet i min henvendelse) og jeg har ikke hørt fra dem siden.
Derudover fandt jeg ud af bagefter, at den ikke viser navigationen i bilens mulitidisplay. Den bliver solgt på, at den er fuldt integreret med bilens eksisterende udstyr og man man henvender sig til dem reagerer de med ligegyldighed.
Den er temmelig dyr i forhold til andre enheder og jeg valgte den netop pga. af at alle funktioner bliver bibeholdt og den er fuldt integreret, hvilket den jo så overhovedet ikke er. Hvis den er det må man gå ud fra de selv ville være interesseret i at hjælpe med at finde årsagen til at det ikke virker på min.
Det er virkelig for ringe service og jeg kan ikke anbefale produkter fra Pioneer.

28. marts 2020

Pioneer BDR-207EBK vil ikke tage Blueray diske

Jeg købte et Pioneer BDR-207EBK drev april 2013, og da jeg har haft rigtige gode oplevelser med Pioneer HIFI var jeg overhovedet ikke bekymret.
Men..., desværre havde jeg en stak DL DVD jeg skulle have brugt først, og efter at have chekket at drevet spandt op på et BR skive, gik jeg igang med at lægge data på mine DVD skiver, og brugte udelukkende drevet til at afspille mine DVD film.
Nu forleden tog jeg så hul på mine BR diske, og stor var min forbavelse da drevet ikke ville kendes ved diskene, derimod virkede laserhovedet til cd/dvd udmærket, så nu sidder jeg tilbage med et ret så dyrt DVD brænder.
Dette er simpelthen for dårligt Pioneer, men kan nok ikke forvente andet svar end at drevet nu er uden reklamation og derfor kan de blot se bort fra min skrivelse, sørgeligt, men at jeg jævntlig ville have været nødt til at chekke et Pioneer drev, ville jeg have forsvorget var unødvendigt.
Som IT Tekniker / Reparatør tænkte jeg, at da drevet efter to år i serveren, eksisterede muligheden for at laserhovedet var blevet snavset, så min tekniske kunnen tillod mig at skille drevet af (hvilket iøvrigt var overkommeligt) og så rense drevet skulle dette være nødvendigt. Her skal det dog siges at Pioneers drev var ganske udemærket beskyttet mod udefrakommende støv og skidt, noget af det bedste jeg har set, og efter forsigtig rensning af laserne uden nogen forskel måtte fejlen jo ligge et andet steds(elektronikken og/eller kalibrering. Opgradering af firmware til understøttelse af Mdiske hjalp ikke.

*** Konklusionen må være at man skal holde sig fra Pioneers drev, hvorfor??, jo mine bekendte smilte højt da jeg talte varmt for Pioneer, og de valgte LG / Samsung drev, stadig kørende til fuld tilfredshed, og det bliver desværre nok disse jeg vælger til de næste mange systemer jeg bygger! da disse opfylder de krav man må kunne stille til et drev. DET kan simpelthen ikke være rigtigt og går over min forstand at man må forvente at et 'kvalitets' drev vil opleve en så funktionshæmmende defekt efter blot to år, og slet ikke med tanke på drevets minimale brug. ***
Jeg er både vred og skuffet, vred fordi jeg ofrer ekstra på et 'kvalitetsdrev' og skuffet fordi Pioneer ikke længere vil være et mærke jeg tør stole på ??.
OK, jeg indser at jeg nok har dummet mig, ved at købe drevet april 13(jeg vil gerne være på forkant med udviklingen), og kun laver én opspindstest af et blueray disc, men jeg forventer jo heller ikke at skulle køre verden rundt i en nyindkøbt BMW.

20. oktober 2015

Total uacceptabel Kundeservice

For 1,5 år siden købte jeg en stor Pioneer forstærker til 13.000 kr til min hjemmebio og det var og er stadig en super god forstærker og jeg har foreslået mange at det er Pioneer der er det rigtige, og hele 5 personer har også købt en. Så med mine ord om at det ikke fåes bedre så har Pioneer fået ca 50.000kr i kassen på min bekostning. Så køber jeg deres nye model men det viser sig at den er i stykker fra starten af, men Pioneer vil skam ikke ombytte den, nej nej den skal sendes ind til reparation og 4 uger må jeg undvære en ny forstærker jeg aldrig har brugt. Ikke nok med det så kommer den retur med en ridset drejeknap og et hak i aluminium fronten som jeg må leve med, drejeknap får jeg vist erstattet men nu har jeg pludselig ikke en ny forstærker mere, men en ridset og en der allerede er repareret på selvom den aldrig var brugt. Pioneer laver nogle af verdens bedste forstærkere, men går de i stykker er det ren lort. Jeg gik fra at skamrose dem og sige til folk på diverse forums at de skal købe Pioneer til nu at skrive og fortælle alle jeg møder at de skal holde sig langt væk fra det. Derfor denne ene stjerne som kunne være undgået og have været 5 stjerner i stedet for. Og læser PIONEER dette, ja så havde det i sidste ende nok været en bedre fortjeneste at ombytte den til ny da jeg så fortsat havde rost jer til skyerne.

8. oktober 2012

Købte et navigationssystem til min bil

Hej
Købte et navigationssystem til min bil (en Seat Ibiza)..
Første problem.. rammen der skulle dække hullet passede ikke, heller ikke nr 2 eller 3... Fandt en Kenwood-ramme, som forhandleren havde bedre kendskab til.. den passede :-) Poineers kommentar: tilpas den med en kniv??
Kortet i den var ca. 1-1½ år gamle da jeg købte enheden?? nå ... men fik en aftale om at få 2012-opdateringen UB... den er nu ikke kommet endnu...
Nu er der også sneget sig en fejl ind i enheden, men alt Pioneers mand kan sige er: Det fungerer fint på min enhed.. og det tog ham ca. 4 mdr at finde ud af.... Nu skal det ind til reparation.. men ingen af Pioneers "forhandlere" her i Midtjylland vil gøre det...
Det er bare FOR uprofessionelt af Pioneer..

19. august 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto