Bondefangeri
Vi var 8 personer inde og spise lidt tapas, alt var hyggeligt og maden var god, med god service, men så kom regningen. Da vi kom ind var vi hurtige til at beslutte at alle 8 skulle have tasting menu. Så spurgte han så om vi skulle have vin og det skulle vi! Han anbefalde en magnum vin, hvor vi takkede ja og som vi iøvrigt gik ud fra var husets vin. Vi drak så hele vinen og ville have en mere af den samme. Det hele endte med vi ca. Fik 3 glas hver. Vi fik så regningen og så hurtigt at den første vin han anbefalde kostede 3000 og den næste 1500. Fair nok vi spurgte ikke ind til prisen, men den dyresete magnum på vin kortet kostede 1300. Vi bliver så lidt overrasket da regningen kommer og vi har drukket vin for 4500 kr. Vi konfrontere så personalet om hvorfor vinen koster så meget, hvortil de siger, at den vin vi har valgt/tjeneren har valgt er slet ikke på vinkortet, så det er derfor prisen er så høj.
Jeg gider normalt ikke skrive andmeldelser, men her var vi 8 personer der går ud derfra og føler sig eksremt snydt.
Husk at spørg om pris på vinen, før du takker ja til den tjeneren anbefaler.
Vi kommer ikke tilbage igen.