OMG wat een debiel concept. Ik had 2 Pimms cadeaubonnen ontvangen van mijn werkgever bij mijn afscheid. Deze wilde ik graag gebruiken bij Coolblue. Daarvoor moet je ze eerst stuk voor stuk omzette... Se mere
Virksomheden har svaret
Van mijn werkgever een keuze cadeaukaart van Pimm Solutions gekregen. Superleuk om zelf iets uit te kunnen kiezen! Het aanbod is ruim en er zit voor iedereen wel iets tussen. Het activeren ging makkel... Se mere
Virksomheden har svaret
Om één cadeaubon te verzilveren heb je geduld en een master degree cadeaubonverzilveren nodig. Het proces is traag... en buitengewoon onduidelijk. - aanvulling op reactie- Ik begrijp best da... Se mere
Har besvaret 88 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Keuze cadeaukaart ingewisseld maar nooit de cadeaukaart naar keuze ontvangen.
Heb zaterdag kaart van 125 omgezet in een bol.com kaart. Zou een mail ontvangen. Niets van dit alles… hebben we er weer een nieuwe oplichter bij

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Wat een traagheid, vreselijke site!
Snap überhaupt niet dat men voor een pimmcadeaukaart gaat!

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Ze denken goed mee en pakketten aanpassen naar onze wensen was ook geen enkel probleem.
Er wordt ook snel gereageerd op mails.

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Ben ontzettend goed geholpen, heel fijn hoe er is meegedacht naar een oplossing en hoe snel er gereageerd is!

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
De bevestiging van de bestelling kwam snel binnen, maar inmiddels bijna 2 weken verder en nog steeds niets ontvangen. Na eerste reactie heeft de medewerker van hun een nieuwe bestelling door een collega laten aanmaken, maar ook die kwam niet binnen. De reactie die ik daarna kreeg was dat ze de fout gevonden hadden en dat ze diezelfde dag nog weer zou reageren (was afgelopen maandag). Maar zowel in als spam box dagelijks in de gaten gehouden en geen reactie ontvangen. Woensdag al een mail gestuurd dat vandaag bij mij inmiddels al eergisteren was. Blijkbaar tegen het zere been want nu op zaterdag nog steeds geen reactie (en ook nog geen bon). Heeeeel teleurstellend!

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Pimm Solutions is zelf een feestje. Wat een energiek, jong, enthousiast klantgericht team! Pimm Solutions is oprecht betrokken bij de klant en regelt geschenken vanuit het hart. Professioneel werk ik samen met Pimm Solutions en ik kan het bedrijf van harte aanbevelen.

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Het proces is traag... en buitengewoon onduidelijk.
- aanvulling op reactie-
Ik begrijp best dat het (jullie) systeem goed en "vrij van misbruik" moet zijn. Maar dat neemt niet weg dat het (jullie) systeem sneller en minder omslachtig kan (of zou moeten) zijn.
Het aanbod wordt gewaardeerd, maar de bon is uiteindelijk (na talloze onnodige klikken en stappen) verzilvert.
Dank

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Afgelopen weken verschillende bestelling geplaatst. Voor MKB-bedrijven is dit echt de oplossing. Het platform biedt veel diversiteit en voldoet volledig aan onze wensen! Er was een limiet op ons budget en met 1 belletje was dit binnen enkele minuten opgelost en geregeld. Ook zijn alle levertijden gehaald zoals gesteld op de website! Aanrader!

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Onder de stippellijn de originele reactie. Boven de stippellijn is mijn reactie n.a.v. het antwoord op 14-10-2025.
Ja, het probleem is opgelost en de code uit de bon werkt weer.
Maar buiten de opmerking "Sorry, ik kan het nog steeds niet terugvinden", zijn er geen echte excuses gemaakt. Niet dat dit verplicht is. Maar hierdoor vraag ik mij af waar de fout ligt. Want als mijn werkgever iets fout gedaan heeft dan moet ik mijn beoordeling (misschien) herzien. Want dan ligt de oorzaak van de fout en de slechte recensie niet bij jullie.
**********************************************************************************************
Via mijn werkgever heb ik recent een bon gehad voor mijn jubileum.
Toen ik deze bon wilde gebruiken en het kaartnummer op de site had ingevuld kreeg ik een foutmelding. Dat kan uiteraard gebeuren, en ik heb een mail gestuurd naar het bedrijf. Hierop kreeg ik een mail met de vraag van wie en wanneer ik de bon ontvangen had. Dit heb ik netjes doorgegeven.
Hierop kreeg ik vervolgens de vraag of ik mijn "Corporate Key" wil doorgeven omdat ze nog niks konden vinden. Ik ga uiteraard geen persoonlijke bedrijfsgegevens met derden delen. Ze moeten aan de hand van het kaartnummer, persoon en datum ook gegevens kunnen terugvinden.
Ik heb het probleem nu bij mijn werkgever neergelegd. Die zullen ook niet blij zijn dat ze nu weer extra werk hebben door dit verder uit te moeten zoeken. En voor mij is aardigheid van het kado er inmiddels wel vanaf.

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Paar maanden terug kaart ontvangen van mijn opleiding voor het helpen op de openavond. Ik heb hem geprobeerd om te zetten in een bol.com cadeau bon zodat ik boeken kon kopen. lijkt allemaal goed te gaan, maar hij wilt hem niet eens verwerken. Echt waardeloos

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
OMG wat een debiel concept.
Ik had 2 Pimms cadeaubonnen ontvangen van mijn werkgever bij mijn afscheid. Deze wilde ik graag gebruiken bij Coolblue. Daarvoor moet je ze eerst stuk voor stuk omzetten in een bon voor digitale webshops, die je dan weer moet omzetten in een bon specifiek voor Coolblue, voordat je deze kunt gebruiken op Coolblue. Dertig grijze haren verder....
In het verleden heb ik mijn analfabete taalmaatje hier ook al eens bij moeten helpen. Die kwam er uiteraard he-le-maal niet uit!
Hoe ingewikkeld kun je het maken...?

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
2 dinerbonnen ontvangen samen 100 euro. Zijn met verhuizing zoekgeraakt maar weer gevonden. Ik kon ze niet activeren maar kon een mail sturen. Helaas teveel vragen om in te vullen. Van welk bedrijf ontvangen (geen idee. Volgens mij particulier.) zo jammer. Misschien verlopen? Geen idee. Dat verlopen vind ik echt schandalig. Er is betaald voor die bon. Ze zijn al minder waard door inflatie maar dat vind ik het ergste niet. Geen bon meer voor mij die je moet activeren.

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Wat een waardeloze bon. Eindeloos bezig geweest om online een bos bloemen te bestellen. De code wordt niet geaccepteerd of niet herkend of het is niet mogelijk een code in te vullen.
Ik wil nooit meer een bon van deze organisatie.

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Ik had in december een digitale bol.com cadeaukaart ontvangen . Door de een of andere reden, ben ik deze kwijtgeraakt . De klantenservice heeft mij snel en vriendelijk te woord gestaan, en ervoor gezorgd dat ik de cadeaukaart alsnog kon besteden.

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Het gebruik van de cadeaushop is eenvoudig en werkt heel prettig. Wanneer je vragen hebt denken ze goed met je mee. Kortom fijne samenwerking

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Goede service en snelle levering! Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij PimmSolutions en was positief verrast door de efficiënte afhandeling. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep soepel. Mijn pakketje werd binnen de aangegeven tijd geleverd en was netjes verpakt.
Wat mij betreft is er nog wel ruimte voor verbetering in de communicatie. Ik had een vraag over mijn bestelling en het duurde iets langer voordat ik een reactie kreeg. Uiteindelijk werd ik goed geholpen, maar een snellere reactie zou de ervaring nog beter maken.
Al met al een betrouwbare webshop met een breed assortiment en prima service. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Ben echt super tevreden over pimmsolution.
Ik ben heel vriendelijk en proffesioneel te woord gestaan ben echt goed geholpen bij mijn bestelling. er werdt echt de tijd voor mij genomen. het werd zelfs sneller bezorgd dan ik had verwacht. Het product was van zeer goede kwaliteit precies wat er lk er van had verwacht. Ik raad pimmsolution zeker aan en zal hier vaker bestellen.

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Ik heb deze maand het personeel van ons bedrijf weer mogen verwennen met een presentje. Natuurlijk weer via Pimm geregeld, wat mij iedere keer een hoop gedoe scheelt en voor ons bedrijf financieel gunstig is.

Besvarelse fra pimmsolutions.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.