Øreringe svarer til billedet og lever op til mine forventninger dog syntes jeg farven “guld” falmede hurtigt, på få dage.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 73 af de 89 bedste virksomheder i Smykkeforretning
Søtoften 8, 8660, Skanderborg, Danmark
- +4563333333
- webshop@pilgrim.net
- www.pilgrim.net
Bliver spammet med beskeder.....
Bliver spammet med beskeder på min tlf. Jeg har aldrig købt noget men var ved det. Da indtastede jeg mine oplysninger men fortrød og gennemførte ikke ordren. Men det var åbenbart nok til at pilgrim snuppede mit tlf nummer og nu får jeg irriterende tilbud konstant på sms.
Nu er de boykotte. Jeg hader den form for pres af en virksomhed der måske tænker jeg er en mulig kunde. Dog har det modsatte virkning her. Det er ikke muligt at blokerer nummeret da det "ikke eksisterer"! 🙄
Samtidig advarer virus program om at det ikke er sikkert st trukke på link for at afmelde spam.
Derfor pilgrim SLET venligst mit tlf nummer og lad være med at sende spam uden mit ønske! Det er dels ulovligt og møg irriterende.
Påforhåndtak!

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery
Lang ventetid for refundering af retur…
Lang ventetid for refundering af retur beløb.
Mvh Hanne

Superdejlig forretning
Superdejlig forretning at handle med
Alting spiller.
Gode varer til rimelige priser.
Også evt. returnering fungerer fint.

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery
Varm anbefaling af Amalie i Hillerød Pilgrim.
Jeg har i dag været i Pilgrim i Hillerød og få lavet huller i ørerne. Her blev jeg ekspederet af Amalie, som altid er smilende, tålmodig, venlig og serviceminded. Det er 2 gang Amalie laver huller i mine øre og jeg kan varmt anbefale hende. Hun er også altid sød, venlig og serviceminded når jeg kommer i butikken i Hillerød for at købe smykker. Igen, en varm anbefaling af Amalie i Hillerød. ❤️

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery
smukt og øreringerne lukkes på meget…
smukt og øreringerne lukkes på meget nem og enkel måde. Love it!

Hul i øret fra juli 2025 måned
Hul i øret fra juli 2025 måned , passet og plejet som man skal, men hullet er hårdt og meget irreteret , det er ømt stadig i november måned. Nu har jeg taget ørenringen ud og har skiftet den efter 6 uger som I anbefaler.
Jeg har været forbi lægen med en blod ansamling og fået en fucidin creme. Intet hjælper og passet med rensning. Har aldrig oplevet sådan noget før. Har haft mange piceringer og huller i ørene som er lavet for 30 år siden. Har helet fint med dem.

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery
dårligste ring jeg har købt
jeg har købt en ring fra pilgrim. den hedder ECHO ring sølvbelagt, og kostede 299,00kr. den holdte 2 måneder. nu HVER ENESTE GANG jeg tager den på bliver min hud blå/grøn 5 minutter efter. IK KØB DEN, DET ER IK DET VÆR. for også min veninde (som bruger guld) købte den. Hendes holdte kun en halv måned. DET VÆRSTE KØB NOGENSINDE.

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery
Kan absolut ikke anbefale hul i øret…
Kan absolut ikke anbefale hul i øret hos Pilgrim
Ekspedienten virkede meget professionel, men nu, en måneds tid senere, sidder ørestikkeren fast i mit øre!

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery
Smukke smykker og fin håndtering
Smukke smykker og fin håndtering. Nemt og sikkert at handle online.