IL SERVIZIO FUNZIONA BENE. Si riescono a ricevere un buon numero di offerte. Attenzione che gestiscono solo pacchi. Niente di troppo ingombrante. Direi che va bene per cose piccole fino ad arriv... Se mere

Prima organisatie, zet aanvraag voor een Transport- offerte uit bij verschillende bedrijven en daar kunnen zij dan op ingaan. Heb zelf met **Micodo transport BV** te maken gehad en die verdiene... Se mere

The platforms functions as an intermediar and works very smooth. I got an offer very quick and the courier was amazing: great communication and went an extra mile without any hassle when we discovered... Se mere

PickThisUp is feitelijk een platform, waarop je aangeeft wat je vanaf plaats X naar plaats Y vervoerd wilt hebben. Daarop wordt dan ingeschreven door koeriers. Afspraken zijn meteen helder en worden n... Se mere

1. Kurértjeneste

Vind de beste koerier voor jouw transport! Vergelijk koeriersdiensten en transportbedrijven die toch al rijden. PickThisUp helpt voorkomen dat je je Marktplaats of veiling aankoop zelf moet ophalen. Via een netwerk van +1.000 particulieren en (zzp) koeriers die toch al onderweg zijn. Goed voor de portemonnee én het klimaat!

4,4

Svarer typisk inden for 1 måned

Overcharged and a Package Stolen - No Accountability

On July 28, 2025, I used Koerier Bedrag
(PickThisUp B.V) to send 10 small mystery boxes from Hohenburg, Germany to Italy. The total shipment weight was 10kg.
Instead of receiving all 10 boxes, only 9 arrived-and to make matters worse, I was charged €388,45, which is outrageously high for such a lightweight shipment. When I contacted the courier to explain that a box was missing and to request a discount or some form of compensation, I was told that "it's not an obligation."
That kind of response shows a complete lack of professionalism and customer care. Losing a parcel and charging an excessive amount without taking any responsibility is unacceptable. I would strongly caution others against using this service.

28. juli 2025

Voor grote, zware objecten is dit platform veel duurder dan professionele transporteurs.

Pick This Up is geen transporteur of koeriersbedrijf maar slechts een platform waarop koeriersbedrijven en particulieren (!!) kunnen reageren op vervoersopdrachten.
Ik had een groot object van 190-200 kilo van de Belgische grens naar de Randstad te vervoeren, voor het vervoer is een laadklep en een palletwagen nodig. Er kwamen verschillende aanbiedingen binnen, maar stuk voor stuk schreeuwend duur. Vergeleken met de offerte van een professionele transporteur die zelf over het benodigde materieel beschikt, kreeg ik offertes die 2-3½ keer hoger lagen, oftewel honderden euro's duurder. Het leek wel alsof de koeriersdiensten die reageerden, op mijn kosten, voor deze opdracht een bestelbus met laadklep wilden gaan huren. Ik heb dus alle 'aanbiedingen' beleefd afgeslagen en zal een volgende keer eerder bij een professionele transporteur een offerte aanvraag doen dan bij dit platform.
Ook opmerkelijk: de beste aanbieding bij Pick This Up kwam van een particulier die dacht het object wel met een gewone Volkswagen Caddy te kunnen vervoeren. Zijn aanbod was slechts 16% hoger dan de professionele transporteur.
Les voor de toekomst: raadpleeg Pick This Up, maar vraag ook bij professionele transporteurs een offerte.

8. juli 2025

Mijn ervaring met deze website was…

Meine Erfahrung mit dieser Website war ausgezeichnet!
Alles verlief reibungslos und die Kommunikation war professionell und angenehm. Besonders hat mir gefallen, dass sie mir mehrere Angebote zur Auswahl gestellt haben – das hat mir Zeit und Mühe erspart.
Ich kann den Service auf jeden Fall empfehlen und werde ihn in Zukunft wieder nutzen

9. juli 2025

Fraude

Ik kreeg een appje van ene Rita dat ze mijn spullen wilde kopen. Prima.
Toen appte ze?? dat de spullen werden opgehaald door Pickthisup. Toen kreeg een appje van pickthisup met een link. Ik kwam op een website met heel veel onzinnige vragen of leeftijd. Maar t oen wilden ook de pincode. Toen heb ik afgehaakt. Een nbank vraagt nooit om een pincode. Er belde ook nog iemand om te beweren dat ze een gevestigd bedrijf waren. Ik heb ze daarna nog gevraagd om hun inschrijving bij de kvk. Geen antwoord
Ook gebeld , nietsmeet. Ook Rita?? Gebeld , niets
Dus ik ga uit van phishing.

7. juli 2025

Snel en goed

Kreeg binnen een paar uur al een mooi aanbod om mn grote kast te vervoeren. Super gelopen en geen omkijken naar gehad

6. juli 2025

Zeer prettige ervaring met dit bedrijf…

Zeer prettige ervaring met dit bedrijf en degene die de tafel kwam halen en vervoeren. Makkelijk om een opdracht te plaatsen, gegevens aan te leveren en snel een aantal biedingen ontvangen. Na keuze gemaakt te hebben, eenvoudige afhandeling en betaling.

3. juli 2025

Super goede service

Super goede service ! Netjes op tijd , goede communicatie over tijdstip levering en extra service geleverd door deel van kavel nog elders af te leveren.

30. juni 2025

Ga er zeker gebruik van maken

Ik heb voortijdig mijn uitvraag voor een koerier stop gezet omdat ik iets anders kon regelen. Maaar ga zeker een x gebruik maken van deze service. Ik kreeg mooie offertes en ontving zelfs een chat bericht waar de chauffeur zich in voorstelde. Echt een geweldig medium.

27. juni 2025

Fast and correct

Fast, reasonable pricing and good communication.
Perfect website in finding transport solutions for objects that need to be picked up; in case you can’t get there yourself.
They propose solutions, you agree, and an external service which you choose gets the job done.
The service gets their money AFTER the delivery is done.
GREAT SERVICE
Thank you
John de Vries (Ravels - Belgium)

24. juni 2025