PHOTOWALL Anmeldelser

2.315

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 57 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med de smukke produkter af høj kvalitet, såsom fotovægge og tapeter. Mange finder produkterne nemme at installere, især de selvklæbende muligheder, og værdsætter den glatte proces. Anmelderne fremhæver konsekvent den hurtige levering og fremragende service, og bemærker en professionel og hjælpsom tilgang. Dog oplevede nogle kunder problemer med, at det selvklæbende tapet ikke klæbede ordentligt, hvilket førte til problemer som buler. Et par andre mennesker følte også, at produktets farver eller det overordnede udseende afveg fra forventningerne eller havde kvalitetsfejl, såsom at se urealistisk ud eller have blege farver.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af produktet, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med tapetets... Se mere

Quality

Brugere beskriver positive interaktioner med kvalitet, idet mange roser den "virkelig gode kvalitet" af... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservice, hvor mange fremhæver hurtig levering og... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver super service og hurtig håndtering af... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi er utrolig glad for en photowall som vi har sat op ,og vi har ligeledes malet i en af de anbefalede farver på væggene op til😍 Det er nemt at sætte tapetet op, da der er sat nr på hver enkelt b... Se mere

Jeg har mailet til Photowall at det er helt fantastisk flot, præcis udmåling og fine, fine farver på det tapet som jeg har modtaget. Jeg anbefaler gerne Photowall ud fra min helt unikke oplevels... Se mere

Tryg handel hele vejen igennem og hurtig levering. Virkelig flot tapet i god kvalitet! Prisen klart i den lavere ende ift. til lignende online tilbud. Bestilte monterings sæt, som jeg synes e... Se mere

Virkelig smukt tapet og rigtig god kvalitet. Købte Peel off tapet og det var (efter lidt øvelse) nemt at sætte op og kan bare trækkes af igen uden problemer. Er så glad og tilfreds med mit køb! Su... Se mere

1. Tapetbutik
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Plakatbutik

Wall Art by Passionate People Hos os kan du finde tapeter og billeder, der passer til lige præcis dig. Med passion og omtanke hjælper vi dig med at få dit hjem til at afspejle din personlighed.

Photowall

Højeste kvalitet
Vores fototapeter og lærredsprint er af højeste kvalitet både mht. materiale og tryk. De er miljøvenlige, brandbeskyttelsesklassificerede i henhold til svensk standard og falmer ikke i sollys. Tapetlim medfølger altid.
100 % kundetilfredshedsgaranti
Hvis du ikke er tilfreds med din bestilling, tilbyder vi 30 dages fortrydelsesret, uanset årsag. Det gør ingen forskel, at produktet er helt unikt med dit eget billede og på mål. Enten bytter vi dit fototapet eller lærredsprint med et andet, eller vi betaler dig hele beløbet tilbage i løbet af 30 dage.
Fri fragt og kort leveringstid
Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt.
Skræddersy dit eget motiv
Vi har over 25 000 motiver i vores sortiment. Alle motiver kan bestilles efter mål, så de passer præcis til din væg. Hvis du alligevel ikke finder det, du søger, kan du bruge dit eget billede.

100% garanti

Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-4 dage.

Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-4 dage.
Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.315)

60 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God hjemmeside

God hjemmeside, der er nem at navigere i og tilpasse billederne til ens eget rum. Hurtig levering og god kvalitet af tapetet

16. januar 2024

Hurtig levering. Men dårligt produkt. Kvalitet godt, men at man tilpasser skæringer så man har et stykke på få cm, som netop er der hvor der er flest blomster. Jeg er grædefærdig skuffet

Blev så skuffet over billede, i dag da jeg endelig skulle have det op på væggen. da den er skåret på sidste rulle med få cm, netop der hvor der er er flest blomster på grenen. Modsatte side af fotoet, er næsten ensfarvet. Det bliver aldrig fint i hjørnet med sen stump.

4. februar 2024
PHOTOWALL-logo

Besvarelse fra PHOTOWALL

Hi, thank you for your review and I hope it's okay that I answer you in English.

The wallpaper is printed according to the demand (size, motif, and cropped out of the picture) that we received at the time of purchase.

We print the wallpaper in the dimensions that you enter on the website and depending on the width of the wallpaper, part of the final panel may be left white. Our murals are printed on panels that are always 45 cm or 17.7 inches wide. This information is posted on our website and I am sorry If you feel that this was not clear when you placed your order.

So, for example, if you order 200 x 200 cm, the wallpaper will be printed on 5 panels, 4 fully printed, and 1 partially printed.

I will contact you during the day to see how we can help you with this.

Again, thank you for sharing, and have a nice day.

Kind regards,
Angelica

Den sidste bane i tapetet er der…

Den sidste bane i tapetet er der farveforskel. Det drejer sig om en bane på 20 cm. Det er ikke ok, da jeg vil se det altid Har fået 200 kr i kompensation.

11. januar 2024
PHOTOWALL-logo

Besvarelse fra PHOTOWALL

The colors might vary slightly from what you see on our screen to the printed colors, depending on the screen and screen settings. My apologies if the wallpaper didn't live up to your expectations.

You can always order a printed sample prior to ordering the actual wallpaper, so you will have an idea of what the colors would look like in print and up close.

I can see that you have been previously in contact with customer service, and a partial refund has been made as you have chosen to keep the wallpaper so feel free to make a follow-up if you have any further questions.

Again, thank you for sharing, and have a nice day.

Kind regards,
Angelica

Virkelig god.

Virkelig god.
Altid så det passer med alm. billede rammer og altid skåret så det ser ordenligt ud. (Eller efter eget valg)

Det bedste til Plakater og dem jeg meste har købt ved gennem tiden.

10. januar 2024

Min yndlings webshop

Lækker hjemmeside med retvisende fotos og et væld af flotte fototapeter.
Ordren passer på cm og leveringstiden er kort. Forsendes i et rør, så ingen krøllede hjørner eller lign.
Kvaliteten er super god.
Det er 4. gang jeg bestiller herfra og jeg kan på det varmeste anbefale det.

27. december 2023