Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Muutaman kerran tilannut PhoneLifeltä puhelimiin ja tabletteihin kuoria ja joskus näytönsuojankin. Löytänyt kivoja erilaisia tuotteita kuin kaupoista (esim perhoskuoret vaimon tablettiin) kilpailukyky... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tilasin tuotteet 11.3.2026 ja vielä 26.3.2026 paketti ei ole saapunut. Väittävät kyllä lähetetyksi heti, mutta vaikea uskoa kun mitään ei näy. Lisäksi asiakaspalvelua ei ole, vaan chatbotin kautta pak... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toimitus oli kirjeenä nopea ja suoraan kotiin. Jouduin reklamoimaan viallisesta tuotteesta, mutta siihen reagoitiin heti ja uusi postitettiin viallisen tilalle vielä samana päivänä. Ei jäänyt kaivelem... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med mobiltilbehør

Skrevet af virksomheden

PhoneLife on yksi Suomen suurimmista verkkokaupoista kaikille puhelimen, tabletin, älykellon tai muun laitteen omistajille.

Kontaktoplysninger

3,1

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Toimitus oli nopea, mutta

Toimitus oli nopea, mutta tuotteeseen en ole ihan tyytyväinen. Kännykuori näyttää kyllä hyvältä, mutta kun olen laittanut kaikki kortit omiin taskuihin on kotelo niin paksu että huono magneetti ei pidä koteloa suljettuna. Palaan siis takaisin vanhaan kotelooni!

1. marts 2024

Besvarelse fra PhoneLife.fi

Hi Kristina, thanks for your review! Sorry to hear this. Please contact our customer support at support.fi@phonelife.com, and we will help you further with a claim. Best regards, PhoneLife

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nettisivuilla luvataan toimitus 2-4…

Nettisivuilla luvataan toimitus 2-4 päivän sisällä. Toimitus kesti 10 päivää. Eli jos kiire saada tuote, niin varaudu toimituksen kestoon. Tämän vuoksi yksi tähti.
Tuotteet olivat kuitenkin mitä luvattiin.

27. februar 2024

Besvarelse fra PhoneLife.fi

Hi Jyrki, thanks for your review! We apologize for the delivery time. The delivery time is an estimated time that PostNord states, but sometimes of course things come up that make it take longer, just as mentioned in our delivery conditions. Best regards. PhoneLife

Edukas mutta hidas

Tilattu tavara saapui perille, hinta ok, mutta toimituksessa kesti 9 arkipäivää. Ei välttämättä nopeaa toimitusta kaipaavalla - paketin mukana ei tullut seurantakoodia.

2. februar 2024

Besvarelse fra PhoneLife.fi

Hi, thanks for your review! We are sorry about the long delivery. The delivery time is an estimated time that PostNord states, but sometimes of course things come up that make it take longer, just as mentioned in our delivery conditions. For further questions or concerns, please contact us at support.fi@phonelife.com. Best regards, PhoneLife

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

En ole saanut lähetystä

1. januar 2024

Besvarelse fra PhoneLife.fi

Hi Kirsi, Thank you for your review! So sorry that you did not receive the shipment, please contact our customer service and we will help you further! Best Regards PhoneLife

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Arvostelukysely tuli mutta ei…

Arvostelukysely tuli mutta ei ilmoitusta että paketti olisi jo perillä puuttuu.

22. december 2023

Besvarelse fra PhoneLife.fi

Hi Tapio, thanks for your review! Sorry to hear that! Please contact out customer support at support.fi@phonelife.com, and we will help you further from there. Best regards, PhoneLife

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kaksi lähetystä ja ne on menny hukkaa…

Kaksi lähetystä ja ne on menny hukkaa postissa.. Jos mäsaan ne paketit niin viis tähtee on OK😃👍🏻.

UU386994327SE
UU386799005SE

22. november 2023

Hi Jaakko,

Thanks for your review! Sorry to hear you have not received your packages yet. We can see that they were shipped from our warehouse end of last week, and they should be delivered to you shortly. For further questions, please contact our customer support at support.fi@phonelife.com.

Best regards, PhoneLife

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Tilaus hukassa?

Viikko sitten sunnuntaina tilattu, eikä vieläkään saapunut. Aika kaukana nopeasta toimituksesta.

19. november 2023

Hi J.M,

Thanks for your review! Sorry to hear the package has not been delivered yet. You are welcome to contact our customer support at support.fi@phonelife.com and we will help you further quickly.

Best regards, PhoneLife

Phone Life

Phone Life

Bestillte dette mobil dekslet til min Xiaomi 12 mobil, det står ingen spesifikasjon på størrelsen, dekslet jeg fikk var for lite, tviler også sterkt på at det var skinn men det viktigste er jo at det passer. De vurderte det som en retur sending ikke en feilsending fra deres side og jeg måtte betale retur porto. Er ikke det å sende et for lite deksel en feilsending så vet ikke jeg. Jeg fraråder alle å kjøpe noe der og kommer heller ikke til å kjøpe noe der selv.

1. august 2023

I ordered a phone case

I ordered a phone case. They lost my order and sent another one that never arrive again. Bad service as well. Even for refund i have to ask several times. For all the time and energy wasted, even if i get the original price i paid as refund would not be fair.

14. marts 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.