God betjening & service
God betjening & service! - Anbefalingsværdigt!
Altid Klar til at hjælpe dig men reparation af din smartphone, Tablet & computer
Nørrebrogade 39, 2200, København N , Danmark
God betjening & service! - Anbefalingsværdigt!
Rigtig flinke medarbejdere, meget hjælpsomme som meget grundigt hjalp med at putte mit panzerglas på
alle andre steder er bedre
Fik ny skærm på mobil 2-12 fra Phonefixer, Nørrebrogade 39.
Opdagede straks at skærmen ikke var samlet og trykkede den på plads.
29-12 var skærmen stribet og flimrende.
30-12 bad jeg et andet sted se på om der skulle være en løs forbindelse i skærmen.
Han kiggede på den og sagde at den kvalitet skærm ville han aldrig stå inde for og heller ikke reparere.
Fik skiftet min iphone skærm og blev forsikret at den var lige så god som en original skærm og hvis der var nogen problemer, havde jeg 1 års garanti - efter 5 dage er toppen af skærmen sort og der er streger henover skærmen. Går derned og klager og får afvide at det er selvforskyldt. Jeg fik dog et nyt panserglas, da han tog det andet af for at tjekke skærmen, men lidt ligegyldigt når jeg igen skal bruge penge på en ny skærm. Så jeg kan bestemt ikke anbefale at få skiftet din skærm her, men i stedet bruge lidt ekstra penge på at få det gjordt af en reparatør der er Apple autoriseret.
Super god service - hurtigt fikset og enorm venlig betjening.
Her får man altid den bedste service, kan kun anbefale PhoneFixer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skulle have skiftet batteriet på min iPhone - betjeningen var tip top, det samme var priserne og kommunikationen. Store anbefalinger herfra!
Kan virkelig anbefale at få lavet pas til små børn dernede. Han gjorde sit absolut bedste for, at mit barn blev trygt og glad, så han kunne fange et godt billede. Tusind tak for det.
Til Phonefikser
Jeg tabte for nylig min tele og smadrede desværre skærmen på den så den ikke fungerede, når jeg prøvede at swipe op, ned, højre eller venstre.
Heldigvis havde jeg erstatning på den, så jeg gik I humac hvor jeg havde købt den. Da jeg fik hjælp af en af de ansatte fortalte han mig at min garanti desværre var udløbet sidste år. Det var rigtig ærgerligt, og jeg spurgte hvor meget det så kostede hvor han svarede ca 2.400 kr, her fik jeg et chok og tænkte woow det mange penge og svarede "Jeg tager den bare på nørrebro", her advarede han mig og sagde han havde haft en kunde som havde fået repareret sin tele et sted på nørrebro hvorefter den var helt mærkelig - skærmen fungerede ikke osv.
Jeg sagde at jeg ville finde et sted på Nørrebro og få den lavet alligevel.
Jeg tog 1a bussen og stod af på nørrebro gade, klar til butikken phonefixer.
Ekspedienten kom ud fra baglokalet, og jeg fortalte ham at skærmen på min tele ikke virkede. Han kiggede på den og sagde at han kunne lave skærmen, men ikke kunne sikre knappen, og at det ville være en anden pris også at få den lavet, men at jeg kunne trykke dobbelt på touch skærmen istedet. Jeg sagde det var helt fint, at få skiftet glas, bare touch skærmen virkede, så ville jeg være helt igennem lykkelig.
Jeg spurgte om jeg måtte låne internet og det måtte jeg gerne, der hænger et papir med bruger og kode på væggen. Han sagde han kunne fikse min iphone imellem tiden og så kunne jeg få den med på vejen. Ikke længe efter kommer han ud, med min tele med helt nyt glas og han sætter panser glas på, derudover er knappen også blevet bedre. Min tele gik fra at jeg næsten ikke kunne hører noget, til at alt ved den fungerede og derfor fortjener han 10 ud af 10 stjerner. For sin rigtige gode service og sit helt igennem fantastiske arbejde. Jeg gik derfra med et smil og enormt lettet.
Super god, venlig og fantastisk service.
Tålmodig fotograf der brugte 20 min på 6stk pasfotos til kun 110kr- i god kvalitet!
ELENDIG RERARATION OG DÅRLIG SERVICE!
Jeg afleverede min smartphone til reparation og fik den tilbage dårligere stand, end da jeg indleverede den. Da jeg nævnte fejlene stille og roligt, og pegede på åbenlyse problemer, blev jeg anklaget for selv at lyve og selv have ødelagt det, der fungerede fint inden reparationen! Oven i hatten var medarbejderen agressiv, unødvendig uforskammet og fuldstændig uprofessionel.
Har brugt phonefixer som det primære sted at hente pakker fra GLS. Det er blevet til et par hundrede efterhånden. Har altid modtaget pakkerne. Aldrig oplevet fejlafleveringer. Føler trygheden om mine pakker er i top. Stemningen derinde er afslappet og venligt. Altid forladt stedet med min pakke i godt humør.
Uforskammet og ikke-servicepræget opførsel i forbindelse med afhentning af pakke og ingen kontrol af ID.
Phonefixer, Nørrebrogade 39, 2200 Kbh.N.
DÅRLIG OPLEVELSE!
Unødvendig uforskammet og uprofessionel kundeservice!
Ubegribeligt, at GLS, PostNord og andre forsendelsesfirmaer ikke sætter som et minimumskrav, at deres samarbejdspartnere kan tale i behørig tone til deres kunder, endsige yde et minimum af service og overholde åbningstider, som annonceret!
SUPER og professionel service. IPhonen var en tur i vandet og højtaleren røg sig en tur. Afleveret mandag kl 10 til en meget imødekommende fyr, der fortalte mig, at han var nødt til at tjekke telefonen igennem, idet der kan gå et par dage inden fugtskaden viser sig i andre elementer i telefonen. Var jeg uheldig kunne det komme til at koste kr 1100 og det ville muligvis tage et par dage.
Men allerede kl 16 fik jeg en mail, med besked om, at det kun var højttaleren det var galt med. Så jeg slap med kr 300.
Phonefixer får mine varmeste anbefalinger.
Super venlig og professionel betjening. Skulle ha skiftet batteri på en iPhone 6 plus, som blev fixet mens jeg ventede. Ude af butikken efter 20min. Top Nice !