Pho Saigon Anmeldelser 8

2,9

2,9

Middel

Der er plads til forbedring

Har spist der flere gange, men tror ikke jeg kommer igen. Maden er over en time om at blive leveret, portionerne en anelse små i det i forhold til pris og de ekstra ting der skulle gøre retterne lækre som mynte, koriander, chili, ristede løg mm. er der så uforstående lidt af i deres retter, at de lige så godt kunne lade være at skrive det på.

Elsker asiatisk mad og smag, men der er væsentlig plads til forbedring.

6. juli 2024

Dalende kvalitet og ringe service

Besøgte Pho Saigon 22.03.24. Blev mødt af et meget ungt utrænet personale der øjensynligt ikke havde været der ret længe og som manglede træning! Fik afgivet ordre og ventede, og ventede og ventede… Første forret kom. Den var OK, men så kom hovedretterne, og til dessert fik vi så anden forret. Anden forret var friske sommerruller, som var tilberedt så ringe at de fuldstændigt faldt fra hinanden. Jeg har før spist på Pho Saigon i AAL og det er tydeligt at kvalitet og service er dalende 😟 Jeg kan desværre ikke anbefale dette sted.

22. marts 2024

Virkelig dårlig service og kold mad

Vi hentede take away hos Pho Saigon i dag. Maden kom hurtigt, men vi endte med at vente mere end 20 minutter på vores drikkevarer og måtte rykke for det 3 gange. Ikke engang da vi bad om at få vores penge retur, skete der noget ej heller en kompensation. Resultatet er kold mad, selvom vi bor tæt på, og de har glemt ting i vores ordre. Vi plejede at være glade for både at spise hos dem og hente take away, men deres service er blevet virkelig dårlig på det seneste.

17. februar 2024

Super Take-away

Vi fik maden med hjem. Ved afhentningen var maden klar, og de pakkede det hele superfint.
Spiseoplevelsen var fantastisk, og vi skal snart derned for at spise.
Kan varmt anbefales :)

3. august 2023

Forsinkelser, småfejl og dårlig service.

Vi elsker deres mad og benytter dem regelmæssigt, men de er konsekvent 20 - 40min forsinket når man bestiller levering og der bliver aldrig undskyldt eller kompenseret for det - heller ikke når der rigtig ofte bliver glemt de små side ting man betaler ekstra for eller dele af selve retten. Det er vi efterhånden meget trætte af.

Edit: Da vi endelig modtog denne ordre efter 30mins forsinkelse (og igen ingen undskyld eller kompensation før efter man brokker sig) manglede der en vigtig del af mit måltid, jeg kontakter derfor Pho Saigon med det samme som så tilbyder 10% ekstra på næste ordre (der blev sagt 20% men man får altid automatisk 10% rabat når man bestiller hos dem så de tæller ikke når det er noget man får i forvejen, hvilke jeg først tænkte på bagefter) jeg sagde bare whatever fordi jeg var træt af der altid er problemer og ville videre.

Jeg prøver så selv at redde måltidet for den manglende sovs både på dagen og dagen efter, hvilke ikke er muligt og maden ender derfor bare med at blive smidt ud og jeg må spise rugbrød istedet hvilke er skide træls når man betaler 89kr for et måltid (+ 10kr levering hvis man deler det ud) fordi handle og madlavning ikke var en prioritet efter indlæggelse på sygehus… Jeg kontakter igen Pho Saigon om at jeg ønsker kompensation for det spildte måltid fremfor % på næste ordre hvilke de ignorerer, jeg skriver igen dagen efter og får bare beskeden om jeg kan få de “20%” på næste ordre (reelt 10% og vil aldrig være i nærheden af de penge jeg har spildt) og de ikke kan refundere mig. Så konklusionen blev at hvis jeg skal have pengene tilbage for deres fejl på min ordre skal jeg ligge en ny ordre på 900kr hos dem…. Hvem er det så i virkeligheden der bliver kompenseret for deres fejl her? Jeg startede med at lave denne anmeldelse på 4 stjerner for konstante små fejl, men det kan jeg ikke stå ved efter denne oplevelse.
Fantastisk mad når den er komplet, men sørg for at bestille gennem en side hvor du er garanteret hvad du betaler for.

3. januar 2022

Er dette din virksomhed?