Petsupply Anmeldelser 11

3,6

1. Dyrehandel
  2. Akvariebutik
  3. Butik med kæledyrsudstyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Petsupply forhandler Akvarier, fisk, koraller og udstyr til saltvandsakvarier. Petsupply har også fysisk butik i fredericia hvor du kan handle.

3,6

Middel

Har nu prøvet deres produkt i 60 dage

Har nu prøvet deres produkt i 60 dage, vores hund var vilde med dem :), men havde desværre igen effekt på hende.
Petsupply holder deres ord, ingen effekt pengene tilbage, skrev en mail, hvor jeg fortalte om vores oplevelse, der var ingen slinger i valsen, havde penge tilbage efter 1 dag.

3. april 2025

betalt men kommer aldrig frem

Man bestiller vare i December, og modtager kun en bekræftelse på ens bestilling, pengene er trukket, siden findes ikke og man kan ikke få nogen track og trace fra deres support... undlad at bruge disse kinesiske fuskerer.....

20. december 2023

Ringe leveringssikkerhed og mangelfuld orientering

Anmeldelse af Petsupply.

Jeg bestilte et blandet udvalg af akvarieudstyr efter at have set Petsupply's annoncering på akvariesiden, hvor de tilsyneladende havde nogle meget attraktive tilbud.

Deres spot-priser (der blev markedsført som halv pris) var skarpe, uden at være fantastiske. At handle til normalpris hos Petsupply er hovedet under armen - det kan gøres langt billigere andre steder. Men med tilbudspriserne var udvalgte produkter attraktive.

Desværre var Petsupply ikke i stand til at levere halvdelen af de varer der var bestilt, og så blev det pludselig en bekostelig affære, da man som kunde selv betaler for fragt (via postdanmark).

Det kan godt være, at Petsupply tager forbehold for udsolgte varer - det gør alle online-forretninger - men når så stor en andel af varerne ikke kan leveres, burde de overveje at gøre kunden opmærksom på, hvad der ikke kan leveres, så man kan annullere sin bestilling. Når fragtomkostningen udgør 1/3 af den samlede ordre, pga. udsolgte produkter, vil en online-forhandler, der ønsker at fastholde en loyal kundeskare, give tydelig besked om dette. Sådan arbejder man desværre ikke hos Petsupply.

Da jeg efterfølgende gjorde Petsupply opmærksom på min utilfredshed fik jeg en arrogant tilbagemelding, hvor der alene blev fokuseret på jura, og ikke skelet til god forretningsetik.

Petsupply snyder kun sine kunder med lovlige metoder... Det er da måske en trøst?

27. august 2010
Petsupply-logo

Besvarelse fra Petsupply

Hej Lars, som sagt over telefon og mail, var der taget tydeligt forbehold for fejl og udsolgte varer både i ophørsudsalgs kampagnen og i vores forretningsbetingelser. Mere er der vel egentlig ikke at sige til det?

Vi beklager selvfølgelig at vi løb tør for varer, det står dig frit for at returnere, og få penge retur for ordren.

Mvh Joachim
Petsupply.dk

Jeg har altid fået en god behandling, hurtig levering, ingen problemer ved reklamationer, kan kun anbefale Petsupply til andre

6. september 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto