Petitgas Anmeldelser 17

4,6

4,6

Fantastisk betjening.

Fantastisk betjening.
Indehaveren giver råd og vejledning, krydret med lidt lun humor.
Atmosfæren og interaktionen med indehaver er på et niveau, der sjældent opleves idag.
Jeg skal helt sikkert derind igen om kort tid.

27. november 2025

fantastiks forretning mega kæmpe…

fantastiks forretning mega kæmpe dejlige mennesker bag disken har altid en hjælpen hånd og en viden og et smil man altid kan bruge 10 stjerner fra mig.har genneme 5 år brugt petitgas og stoppe nok ikke

2. december 2024

Fantastisk kundeservice

Jeg ville ønske jeg kunne give 10 stjerner. Aldrig har jeg oplevet så god kundeservice.
Købte både hat og cap - helt sikkert jeg kommer igen

20. november 2024

Tak for hjælpen...

Jeg købte ikke kun hatten, jeg købte forklaringen, tiden, humoren og troværdigheden. Med andre ord - den gode og klassiske service.
Hvis du har tiden til forberedelse og fordybelse...så sæt hatten på gled og træd indenfor - det vil du ikke fortryde.

17. august 2023

Fantatisk oplevelse i butikken.

Jeg har handlet ved Petitgas. En fantastisk lille forretning med herre-hatte. Fantastisk frisk ( og lidt kæk ) og super service! Jeg vender klart tilbage efter endnu en 8pence Hatteras senere på året. TAK for en god oplevelse!.

13. maj 2023

En kærlighed til både kunder og produkter

Så var jeg en tur ned af strøget igen og jeg kunne mærke sneen i håret og hvor jeg savnede min hat. Men et hurtigt smut ind forbi butikken så fik jeg fornøjelsen af en altid dejlig betjening og imødekommenhed jeg ikke oplever andre steder i dag. Som altid super opmærksom og det at en kunde huskes så man mødes med "gaven til din bror, er han glad for den?" Eller forrige gang "Den hat du købte sidst, er det samme stil du søger?". Udvalget virker måske for nogen begrænset, men når den ene farvevariant efter den anden trækkes ud af skabene eller bag skranken så er dankortet mere begrænsningen end udvalget. Store og små størrelser og en finger ved tindingen til at måle efter med. Tip om placering af hatten og en god måde at tørre den på, passe, pleje og vedligeholde. ALTID service i topklasse. Jeg kan kun sige de gamle butikker og traditioner må meget gerne vende tilbage i samme stil for det er en oplevelse og fornøjelse at komme igen. Vi ses næste gang.

7. marts 2023

At besøge en tidslomme midt i København er…

At besøge en tidslommemidt København er en fantastisk oplevelse.
Jeg blev introduceret af min yngste søn, som havde købt en sixpence i rød fløjl.
Jeg måtte bytte den rent størrelses mæssigt og det uden problemer.
Nu har jeg introduceret en af mine gide venner. Han blev som jeg med det samme en god kunde, en veltilfreds en af slagsen.

10. juni 2021

Kvalitet, topservice og humor

Vi startede vores ferie ud med at have en mega dårlig oplevelse i en såkaldt hattebutik på Istedgade, hvor de bagtalte os højlydt på svensk (mens vi stod der?!) og sagde at de regnede med at vi ikke ville købe noget fordi vi havde en nordjysk accent.
Så det var med lidt forbehold at vi gik ind i denne butik som ligger i det dyre område af Strøget.
Vi blev mødt af den rareste og mest kompetente medarbejder jeg nogensinde har mødt.
Han solgte kun hatte, halstørklæder og handsker, men var vildt specialiseret på den fedeste måde. Det er i den vildeste kvalitet og er ikke vildt dyrt (serviceniveau og kvalitet især taget i betragtning). Og han viste ALT om det han solgte! Læder, uld, farvekombinationer, størrelser. Vi fandt senere ud af, at han muligvis har designet den ene six pence vi endte med, så det er ikke mærkeligt han vidste alt om hatte. En rigtig ildsjæl!
Oven i alt det, så havde han en tålmodighed i topklasse og et virkelig godt og humoristisk sindelag. Han jokede med os på en sådan måde, at man kun kunne være i godt humør af at være der.
Han pressede os på ingen måde til at købe noget, som nogle sælgere gør på en lidt irriterende måde. Hans smittende sjove væremåde og utrolige viden og næse for kvalitet gjorde, at man fik lyst til at købe hele butikken.
Vi endte med at bruge en 4000+ og vender helt sikkert tilbage næste gang vi er i København. Han er alle pengene værd!

3. maj 2019

Sympatisk tidslomme

Hyggelig old school-hattemager/hattebutik i hjertet af København. Drives af en finurlig, småexcentrisk herre (det skal man nok være i denne branche) med stærk kompetence og høj faglighed. Man kunne måske ønske sig et bredere udvalg af produkter, men butikkens fysiske mål sætter åbenlyse begrænsninger. Priserne på reparationer er yderst rimelige, og der er styr på sagerne. Fire store stjerner herfra!

24. august 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)