Personale Match Anmeldelser 6

3,8

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Personale-match fungerer som virksomhedens professionelle HR samarbejdspartner. Vi tilbyder skræddersyede fleksible personaleløsninger, hvad enten der er tale om en midlertidig løsning, en længere varende projektansættelse eller fastansættelse via rekrutteringsforløb. Vi har den menneskelige indsigt og de færdigheder, der skaber de gode resultater for dig som kunde. Personale-match er startet i 2008 og har Hovedkontor i Taastrup og afdelinger i Næstved, Allerød, Odense, Kolding og Aalborg. Med mere end 40 års samlet erfaring inden for rekruttering, headhunting og vikaransættelser sætter vi os hurtigt ind i dine konkrete behov og finder frem til de mest effektive løsninger for dig.

3,8

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Kan varmt anbefale Personale Match

Jeg har været ansat hos Personale Match i cirka 6 måneder, og jeg har kun haft gode oplevelser. Jeg har altid fået den hjælp, jeg har haft brug for, og kommunikationen har været rigtig god. Lønnen er altid kommet til tiden, og man bliver virkelig lyttet til som vikar.

Personale Match har været meget hjælpsomme med at hjælpe mig godt ind på min nye arbejdsplads, og på den arbejdsplads jeg er på nu, er jeg blevet mødt af søde og flinke kollegaer.

Jeg vil også gerne kommentere på påstanden om, at personer med udenlandske navne ikke passer ind. Det kan jeg på ingen måde genkende. Jeg har selv et udenlandsk navn og kender flere andre med udenlandske navne, som arbejder gennem Personale Match og trives rigtig godt. Efter min erfaring bliver man vurderet på sin indsats og sit arbejde – ikke på sit navn.

Alt i alt et virkelig godt vikarbureau, som jeg varmt kan anbefale.

16. december 2025

Total uprofessionelt

Total uprofessionelt, jeg var til samtale med Jess til en jobsamtale. De fortæller mig jeg høre fra dem indenfor 2 uger. Efter 3 uger med intet svar vælger jeg selv at kontakte dem, de fortæller mig jeg får svar næste uge igen. 1,5 uge senere ringer jeg til ham igen og spøger efter hvad status er. Han siger sp i slutningen af denne uge. Jeg ringer ugen efter igen også svarer han ikke længere på mine opkald og jeg har intet fået af vide. Virkelig dårlig stil at spille en andens person tid og energi. Hvis man ikke kan få jobbet så siger man desværre i stedet for at trække det ud får at benytte en person som en plan b virkelig latterlig virksomhed. Lad vær og spil jers tid på det l***

19. august 2024

Hold jer væk fra personale Match

Hold jer væk fra personale Match. Jeg er murer blivet sendt ud til et murer firma med henblik på fast ansatte, efter tre ugers sammearbejde opsiger firma mig. Jeg register timer på Personal Match hjem side ydermere har jeg været på arbejde alle tre uger.

Den sidste løn mangler jeg hele 10 timer og g-dag og opsigelse dag, jeg tager så fat i Peronal Match de lover mig at de skal nok får styr på det til fyraften.
til fyraften høre jeg ikke noget fra personale match jeg tager så kontankt til dem og de oplyser mig at de ikke kan få fat i det firma jeg havde været i, ydermere fandt de et nyt firma til mig. Der blive jeg lovet 3 månedes arbejde, da jeg kommer ud i firma finder jeg ud af at der er kun arbejde til 3 uger jeg vælger så blive i firma fordi personal match lovede skaffe mig noget mere arbejde.

jeg starter torsdag og om onsdagen bliver jeg så syg og tager hjem og havde mistanke om covid-19, jeg bliver så testet torsdag og venter på svar. Fredag bliver jeg opsagt og personale match mener at jeg har kun kræve på en op sigelse dag, jeg oplyser dem så iføgle hånde værkers overindkomste har kræve på to opsigelse dag ydermer har de heller ikke indbetalt min pension og manglene løn fra den tidliger arbejde.
De nægter at betale opsigledag og pension vil de kun betale hvis jeg har fået pension fra mit tidliger firma, jeg vælger ikke dicoterer mere med den og tage kontankt til 3f.

Med Venlige hilsen
Asef Munir

1. oktober 2020

Vigtig her er kun et CV her, kvalifikationer ikke vigtigt...

Ingen mulighed for mennesker med udenlandske navn, alligevel hvad uddannelse man har, man finder ikke arbejde hos Personale match.
Vigtig er kun at man skriv på de "rigtige" måde hvad man er og hvem er på arbejde. Vigtig e at man skriv CV der stemmer til forventningerne fra Personale match.
HELLER ikke vigtigt er hvad kan man laver og hvordan man er på arbejde faktisk, fordi rekruiterings konsulenter har heller ingen forståelse med jobbet de rekruterer for...
Hvis Du skal der, laver helt anden CV og skriv Anbefaling og ansøgning og du er på arbejde...
Jeg har glemt at skriv at min uddannelse blev heller ikke læst som vedlagte fil...
Inden 7 år jeg fik mange tilbud og jeg har arbejdede med andre vikarbureau, mange gange, med det samme dokumenter og samme kvalifikationer, på samme arbejde, med det samme arbejdsgivere, der arbejder med Profilmatch. Måske jeg er ikke så på højt niveau til recruiting personalet i Profilmatch...

23. september 2020
Personale Match-logo

Besvarelse fra Personale Match

Vi er virkelig kede af du har den opfattelse.

Vi har rigtig mange dygtige medarbejdere med udenlandsk navn og herkomst, som arbejder hver dag ude hos vores mange kunder.

Du har fået et afslag på en stilling som Industri elektriker og du har ikke ifølge dit CV den uddannelse og erfaring som vores kunde forventer.

Vi ønsker dig held og lykke med din videre jobsøgning
Annette Bache Adm. direktør Personale-match

Meget anbefalet

Jeg blive fast ansæt after et samarbejd med Personale Match. Meget professionel betjening,betaling hver 2 uge altid i rigtig tidspunkt. Meget anbefalet,kan bare sige tak for det!!

20. marts 2019

Velforberedt og professsionelt forløb.

Jeg havde idag fornøjelsen at mødes med min konsulent fra Personale Match forud for en samtale med en virksomhed. Det har hele vejen været et helt igennem velforberedt og professionelt forløb, hvor jeg følte mig i trygge hænder og godt vejledt! Tak!

8. marts 2019