Svarer ikke på henvendelser
Vi har ringet, lagt besked på telefonsvarer, skrevet mail, men har i flere uger ikke fået noget svar.
Siden 1989 har vi professionelt vasket alle typer persienner, plisségardiner, lamelgardiner. Dagligt har vi ca. 200 produkter gennem vores vaskesystem, for både private og erhvervs kunder. Hvis du ikke selv har mod på at af- og genmontere påtager vi os gerne denne opgave. Med en præcis opmærkning sikrer vi at de monteres igen på deres oprindelige plads. Husk at book tid ca. en måned før du ønsker vask. Du skal kun undvære dine persienner i 48 "hverdagstimer". Når nu dine persienner er til vask, kan vi om nødvendigt foretage næsten alt i reparationer.
Kastanie Alle 4, Baghuset, 2720, Vanløse, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super rare personale, hurtig effektiv ekspedition.
Meget tilfreds - afhentet i carporten og 2 døgn efter var de her igen, super god oplevelse og næsten som nye og en fair pris.
Det er ikke sidste gang vi bruger dem 👍👏
Superærgerlig oplevelse!!! Persiennerne blev vasket, ja, men også ridsede og på anden måde ødelagte - rigtig mange af dem - og den mest arrogante, uforskammede mand i telefonen, som ikke på nogen måde ville vedkende sig skaderne. Første og sidste gang!
Kæmpe ros til persiennevaskeriet 👏
Vi har haft vores 4 persienner til vask på persiennevaskeriet i Vanløse, og de er bare blevet så flotte - vi nyder at have fået “striber” i vinduet igen!
Firmaet hentede dem i tirsdags og leverede dem tilbage torsdag 👏
De er fleksible og særdeles serviceminded, så dem anbefaler vi gerne!
Magen til arrogance skal man lede længe efter……………
Medarbejderen (som vidste sig at være direktøren) kom 1½ time senere en aftalt, hvorfor jeg havde en telefonmøde. Da jeg ikke lige kunne tale med det samme bad han min medarbejder og at afbryde mit møde, da han ikke gad vente på, at jeg var færdig og han havde bedre ting at give sig til.
Herefter fortalte han at han ikke kunne tage vores lameller med, da vi ikke havde samlet dem og de stadigvæk sad på topstykket. Han sagde at det burde vi selv kunne regne ud, hvilket hans 10.000 andre kunder kunne og der derfor måtte være noget galt med os.
Dette var vi ALDRIG hverken telefonisk eller på skrift blevet oplyst om.
Direktøren's arrogance og nedladende måde at kommunikere på har hverken jeg eller mine medarbejdere oplevet nogensinde før.
Han sluttede af med at fortælle, at firmaet var det eneste i Danmark som kunne dette og vi derfor nok skulle ende med at vende tilbage.
Mens han var på besøg havde vi en kunde i butikken – han fortalte rystet at han ALDRIG i hans 65 leveår havde oplevet sådan en opførsel, som direktøren lagde for dagen.
Der findes andre der yder denne service og en af dem har vi valgt
Persienner nedtaget afhentet og opsat som aftalt og selvfølgelig totalt rengjorte.
En snor på en meget stor persienne knækkede 2 dage efter opsætning. Ringede fredag eftermiddag, blev ringet op mandag morgen og tirsdag kom medarbejder Sebastian og fiksede 'problemet', vel at mærke uden omkostninger for mig :-)
Tusind tak for en fantastisk service.
Fik virkelig flotte persienner tilbage , de var som nye.
Vil aldrig vaske dem selv mere
Altid flotte persienner tilbage og fin service ..vil altid anbefale dem
To dage efter vores sorte støvede persienner blev hentet, kom de retur rene og lækre, som når bilen kommer ud af vaskehallen. Flot arbejde og gode priser. Det gør vi klart igen.....:-)
Verdens bedste sted til trætte persienner - vi har nu både fået vasket og repareret persienner hos persiennevaskeriet. Begge dele til priser, der lå betydeligt under, hvad vi havde forberedt os på at skulle betale.
Hurtig og venlig kommunikation + mulighed for indlevering og afhentning udenfor åbningstid.
Det kan ikke blive meget bedre.
Fantastisk service - super resultat - meget fair priser.
Fik det anbefalet af vores gardinmand da vores plisségardiner i køkkenet havde fået sprøjt fra diverse opvask og grøntsagsskrub.
Vi har fået gardiner retur hvor de ser ud som nye.
Jeg havde en defekt persienne som jeg mente skulle udskiftes. En ny ville koste ca. 1100,- kr. Aftalte med firmaet at jeg kom ud med den så de kunne måle op til en ny. En rigtig sød medarbejder fortalte mig at den fejl der var på persiennen var mulig at reparere mens jeg ventede. Det tog et kvarter og regningen var på under to hundrede kroner!
Så flot og ja, kan slet ikke takke jer nok for den flotte service :-)
Det er sidste gang vi selv har vasket vore persienner.
Fik afhentet 10 persienner om onsdagen og fik den flotte og skinnende rene retur om fredagen.
Prisen er uovertruffen, det er ikke sidste gang vi benytter dette firma.
SUPER
Super venlig og hurtig service. Afhentet 7 persienner til vask og nye træksnore mandag formiddag, leveret super fine onsdag formiddag - lige til at sætte op. Prisen er MEGET rimelig!
jeg kan anbefale Persiennevaskeriet, . venlig og flot behandling , prisen ? jeg troede jeg ikke hørte rigtigt, der vil jeg henvende mig næste gang
Vi fik afhentet 5 persienner tirsdag og to dage senere blev de afleveret igen, helt rene efter første vask i mange år. Prisen her helt igennem meget rimelig.
Bestilte rensning af 4 persienner til afhentning mandag. Lagde dem uden for min dør (under tag) inden jeg gik på arbejde. De lå på samme sted da jeg kom hjem onsdag som aftalt pakkeket ind i plast og pinligt rene - lige til at hænge op igen. Regningen - særdeles rimelig - lå i postkassen. Jeg skal ikke selv vaske persienner mere.
Billig, hurtig med meget flot resultat, kan anbefale.