Pernille Corydon JewelleryAnmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 155 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med den hurtige levering og den fremragende service, som ofte overgår forventningerne. Mange fremhæver også smykkernes høje kvalitet og smukke design, der lever op til billederne og forventningerne. Bestillingsprocessen er nem og overskuelig, og firmaet udviser stor hjælpsomhed og imødekommenhed, selv ved uforudsete problemer. Nogle kunder har dog oplevet, at smykkerne går i stykker eller mister farve hurtigt, hvilket indikerer en svingende kvalitet for visse produkter. Derudover har enkelte bemærket, at en lovede bonusgave ikke fulgte med, eller at øreringe var svære at lukke.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktet positivt, og mange roser smykkernes kvalitet, håndværk og æstetik, ofte beskrevet... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservicen, idet mange fremhæver den hurtige... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kvalitet, hvor mange roser smykkernes gode håndværk, skønhed og... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, og mange fremhæver den hurtige og hjælpsomme betjening. Forbrugere... Se mere

Order

Anmeldere nævner positiv feedback om ordre, hvor mange fremhæver den nemme bestillingsproces og den hurtige... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rigtig rigtig god oplevelse. Meget fin service, hjemmeside, sms, mail besked omkring ordre, alt fungerede bare til tip top og hele vejen igennem. Meget hurtig levering og smukke øreringe 🩷 Man får et... Se mere

Hurtig handel, fik mine smukke fine smykker dagen efter jeg købte dem + en smuk lille keramik smykke skål. God kvalitet og meget smukke armlænker og ørerringe ❤️

Jeg havde købt smykker i gave til min datter, som dog ikke brød sig om dem. Jeg returnerede varerne og ganske få dage fik jeg pengene retur. Er meget meget tilfreds med servicen - og smykkerne var... Se mere

Alt fungerede på bedste vis, selv om min bestilling ikke gik igennem i første omgang pga nedbrud i Nets. Bestillingen var en gave, men nåede frem til tiden i den fineste indpakning

1. nr. 23 af de 36 bedste virksomheder i Smykkedesigner
  2. nr. 45 af de 88 bedste virksomheder i Smykkeforretning

Om Pernille Corydon Jewellery

The history behind Pernille Corydon Jewellery - the jewellery brand that has now been creating timeless jewellery for sixteen years - mirrors Pernille’s personal story. It is a tale of curiosity, creativity, and the courage to follow your gut feeling. This is exactly what Pernille did when, in 2007, she chose to pursue her dream and founded Pernille Corydon Jewellery.

Each piece of jewellery in every collection is designed and hand drawn by Pernille herself. It has been this way since the beginning and it will continue to be so - for Pernille’s urge to create has always been with her.

Driving the design process is a sense of openness and curiosity towards all the impressions that appear all the time, all around us. From the calmness of nature to the vibrant life of cosmopolitan cities throughout the world. Each impression is taken in, processed over time, and sometimes takes on a new life in the shape of a stunning and unique piece of jewellery.

At Pernille Corydon Jewellery, you will find a wide range of jewellery in a timeless design, but with an edge. Explore our selection of earrings, rings, bracelets, necklaces, and anklets. We also offer lovely gift boxes to treat yourself or someone dear to you.

No matter if you prefer minimalist rings, chunky necklaces, or bracelets with pearls and stones, we have something for everyone.

Jewellery with care

Our jewellery is sold through our Danish webshop dk.pernillecorydon.com and our international webshop pernillecorydon.com as well as by selected retailers, both in Denmark and the rest of the world.

As a producer and distributor of jewellery, we are aware of the responsibility that follows - especially as a part of the fashion industry where the concept of sustainability can sometimes ring hollow. All our jewellery is made with certified recycled silver. This applies to both our silver jewellery and our gold-plated pieces.

We are constantly trying to improve Pernille Corydon Jewellery with new initiatives that can minimise our footprint - from the production of jewellery to the use of responsible packaging with jewellery boxes made from FSC® certified paper.

All our jewellery is handmade as well as hand finished. At Pernille Corydon Jewellery, we are fully REACH compliant and, in order to protect our customers, the quality of our precious metals is tested by the Danish Precious Metal Control on a regular basis. We care about the health of our customers. That is why our jewellery is, of course, nickel-free.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Super fin og hurtig betjening

Super fin og hurtig betjening

16. maj 2025

Besvarelse fra Pernille Corydon Jewellery

Hej Nadira. Tusind tak for din dejlige feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os. Vi glæder os til at betjene dig igen! 😊Vi ønsker dig en god dag. Med venlig hilsen Malene

Hej Anne.
Tusind tak for din besked og for din feedback. Vi er kede af, at det var vanskeligt at komme i kontakt med os vi er tilgængelig på telefonen og på mail kl. 10-14 hver dag. Hvor vi rigtig gerne hjælper.
Vi sætter stor pris på, at du alligevel er helt tilfreds med dit køb. Hvis du skulle få brug for hjælp fremover, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte på service@pernillecrydon.com eller telefon – så hjælper vi dig gerne hurtigt videre.

Meget fin oplevelse.

Meget fin oplevelse.

18. maj 2025

Hej Gitte.
Tusind tak for din søde besked – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en rigtig fin oplevelse hos os! ✨

Det betyder meget for os, og vi håber, at du bliver glad for dit køb.

Rigtig god dag.

Nemt at finde rundt på hjemmesiden

Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Hurtig levering.

16. maj 2025

Hej Mette.

Tusind tak for din flotte feedback! Det glæder os meget at høre, at du synes, det er nemt at finde rundt på vores hjemmeside, og at leveringen var hurtig. Vi arbejder hele tiden på at forbedre hjemmesiden og vi gør os umage med at levere fra dag til dag. Med venlig hilsen Malene

Jeg har fået en super service

Jeg har fået en super service.
Tusind tak. 😊🕊️

15. maj 2025

Hej Linda.
Tusind tak for din skønne besked – hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet super service hos os😊🕊️

Det betyder virkelig meget, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid hjertelig velkommen hos os igen.

Smukke varer

Hurtig levering af den korrekte bestilling. Flot hjemmeside

8. maj 2025

Hej Lise.
Tusind tak for din fine feedback – hvor er det skønt at høre, at du har fået hurtig levering og den korrekte bestilling! ✨

Vi er også rigtig glade for, at du synes om vores hjemmeside – det betyder meget for os.

Lynhurtig levering

Nem at bestille og lynhurtig levering

8. maj 2025

Hej.
Tusind tak for din fine feedback! Vi er glade for at høre, at du oplevede en nem bestilling og lynhurtig levering. ⚡️

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og du er altid velkommen hos os igen.

Super hurtig levering

Super hurtig levering

14. maj 2025

Hej Bettina.
Tusind tak for din besked – hvor er det skønt at høre, at leveringen var super hurtig! 🚚✨

Vi gør os umage for at sende hurtigt afsted, så det betyder meget for os, at du har lagt mærke til det.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb – og du er altid velkommen hos os igen.
Ønsker dig en god dag.

Helt igennem fantastisk kundeservice

Helt igennem fantastisk kundeservice.
De svarer hurtigt og med åbne arme

Har haft en rigtig god dialog med kundeservice om et af deres produkter.
De er meget professionelle finder den bedste Løsning til dig som kunde.
Virkelig tak for så god service

Der er hurtig levering.
God Løsning-orienteret.

Køber helt sikkert her fra igen

Besvarelse fra Pernille Corydon Jewellery

Hej Ivan. Tusind, tusind tak for din helt igennem fantastiske tilbagemelding – det betyder virkelig meget for os! 🙏✨

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du føler dig godt hjulpet og taget imod med åbne arme – præcis sådan ønsker vi, det skal være.

Tak for det store skulderklap og de flotte ord om både vores service og levering – det motiverer os kun endnu mere til at blive ved med at gøre os umage for vores kunder.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen! 💛
Ønsker dig en rigtig god dag. Med venlig hilsen Malene

Super service. Hurtig betjening og levering og rigtig god kvalitet af produkterne

Besvarelse fra Pernille Corydon Jewellery

Hej Sidsel. Tusind tak for din fine feedback – det glæder os virkelig at høre!

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi er så glade for, at både service, levering og produktkvalitet har levet op til dine forventninger.

Tak fordi du handlede hos os – vi håber at byde dig velkommen. Men venlig hilsen Malene

God kvalitet

Super god pris og kvalitet, et stort plus og fremhæve er at smykket er lavet af genbrugs sølv.

Besvarelse fra Pernille Corydon Jewellery

Hej. Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både pris og kvalitet. Det betyder meget for os, at du også lægger mærke til, at smykket er lavet af genbrugssølv – det er noget, vi er meget stolte af. Tak fordi du valgte os💚

Hurtig levering, smuk halskæde

Besvarelse fra Pernille Corydon Jewellery

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og synes, at halskæden er smuk. Det betyder meget for os. Vi håber, du får stor glæde af den 💖God weekend. //Malene

Super levering

Besvarelse fra Pernille Corydon Jewellery

Hej Lone. Tusind tak for din positive feedback! Vi sætter stor pris på din anerkendelse og er glade for, at du er tilfreds med leveringen. Det betyder meget for os! 💫

Rigtig god service og svartid i…

Rigtig god service og svartid i forbindelse med en reklamation!

Hej Anna.
Tak for din positive tilbagemelding! Det betyder rigtig meget for os i kundeservice at kunne hjælpe hurtigt og yde en god service. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedst mulige hjælp. God weekend.// Malene

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt, var virkeligt smukt indpakket, og da mit barnebarn på 13 år fik gaven, blev hun meget glad og tog den straks ( ankelkæde)

28. april 2025

Hej Pia.
Tusind tak for din dejlige besked! Hvor er det fantastisk at høre, at din barnebarn blev så glad for gaven – og at hun straks tog ankelkæden på! Det glæder os virkelig, at både indpakningen og leveringstiden levede op til dine forventninger. Tak fordi du delte din oplevelse med os 💛

Meget smukt smykke

Meget smukt smykke, fin hjemmeside og nethandel. Alt ok

4. maj 2025

Besvarelse fra Pernille Corydon Jewellery

Hej Pia. Mange tak for din skønne feedback. Dejligt at høre alt er godt. Det betyder så meget for os. Rigtig god weekend. //Malene

Ærgerlig oplevelse

Rigtigt ærgerligt, at man med et tilgodebevis ikke kan gøre brug af diverse rabatter på hjemmesiden, fordi tilgodebeviset anses som en "rabatkode", når man skal betale. Det er en mærkelig måde at gøre forskel på betalingsmidler på. Havde jeg fx haft et gavekort i stedet, havde jeg godt kunne udnytte rabatter til fx Mors Dag eller lignende. Det gør forskel på kunder og bør ikke være sådan. Ifølge kundeservice er der "ikke noget at gøre ved det". Håber, at dette ændres.

7. maj 2025

Besvarelse fra Pernille Corydon Jewellery

Hej Louise. Tak for din feedback – og vi er kede af at høre, at din oplevelse med brugen af tilgodebevis ikke har levet op til dine forventninger.

Desværre understøtter vores nuværende system ikke brugen af tilgodebevis i kombination med kampagnekoder, hvilket vi godt forstår kan virke frustrerende. Vi arbejder løbende på at forbedre vores kundesystemer og vil tage din oplevelse med videre som værdifuld input.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at du har vurderet oplevelsen til 2 stjerner – det er bestemt ikke den følelse, vi ønsker at efterlade hos vores kunder. Hvis du på et senere tidspunkt får lyst til at handle hos os igen, står vi altid klar til at hjælpe dig på bedst mulig vis. Ønsker dig en god weekend. Med venlig hilsen Malene

Smukke smykker

Smukke smykker, rimelige priser og hurtig levering

2. maj 2025

Besvarelse fra Pernille Corydon Jewellery

Hej Malene. Virkelig dejlig feedback. Vi er glade for du oplever at vores smukke design og priser samt leveringen hænger godt sammen. Rigtig god dag til dig. //Malene

Meget venlig samtale og levering som…

Meget venlig samtale og levering som aftalt .

22. april 2025

Besvarelse fra Pernille Corydon Jewellery

Hej Annelise. Vi er enormt glade for at høre at du følte vores samtale som venlig og, at vi kunne levere hurtigt til dig. vi gør vores bedste hver dag for at være imødekommende og levere smykkerne hurtigt. Tak for din bedømmelse. Ønsker dig en rigtig god weekend. /Malene

God kvalitet

Hurtig ekspedition, god kvalitet af smykker. Brug af transportfirma med sikker levering.

12. april 2025

Hej Irene.
Tusind tak for din fine tilbagemelding! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både ekspeditionen, kvaliteten af smykkerne og den sikre levering. Din oplevelse betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen på vores hjemmeside en anden god gang. Ønsker dig en god dag.