Jeg kan VARMT anbefale Per's arbejde. Meget professionelt og han har en yderst pålidelig karakter. Han satte mit fotostat-tapet op, som var en lidt udfordrende opgave da kvaliteten af tapetet var tem... Se mere
Jordbærvangen 50, 2765, Smørum, Danmark
- 40 80 33 63
- per.lundqvist@c.dk
- www.perlundqvist.dk
God kvalitet, god pris og godt samarbejde
Fra start til slut oplevede vi super godt samarbejde og fik malet et helt rækkehus til en konkurrencedygtig pris. Der blev altid svaret på spørgsmål indenfor samme dag, og det var nemt at lave aftaler. Vi fik malet vægge, lofter og paneler. Flere rum blev malet i farver. Arbejdet blev udført til aftalt tid og maleren dukkede op til samtlige aftaler. Inden betaling af faktura havde vi gennemgang af det udførte malerarbejde hvor vi konstaterede mindre mangler. Alt blev udbedret. De varmeste anbefalinger herfra.
Flot malerarbejde
Vi fik malet skur og carport. Alt gik efter planen, alle aftaler blev holdt, og vi står nu med en flot carport og et flot skur. Stor ros til Daniel og hans team - dem bruger vi klart igen, når noget på vores matrikel skal males.
Virkeligt godt malerarbejde
Virkeligt godt malerarbejde, god pris, let at lave aftaler med, alle aftaler blev overholdt - varmeste anbefalinger herfra.
Udvendigt maling af bjælpehytte
Super flot udført udvendigt maling af bjælkehytte og til en skarp pris. Super imødekommende og kommunikerende.
Alt gik efter planen.
Maling af vores rækkehus kørte helt efter planen. Alle aftaler og tilbudspris blev overholdt. Vi fik endda lavet lidt ekstra i form af lapning af diverse huller i loftet. Firmaet kan klart anbefales.
Maling af trappe
Vi fik bl.a. malet vores trappe inden i huset. Derudover fik vi lavet en del reparationer. Vi er meget tilfredse med arbejdet. Alt foregik som aftalt. Daniel er derudover utrolig sød og behagelig, hvilket helt klart er et ekstra plus
Flot udført arbejde
En god oplevelse, hvor dialog, tilbud og udførelse af arbejdet gik op i en større enhed
Vi kan helt sikkert anbefale Daniel og hans Team - og vil helt sikkert gøre brug af dem igen
Vi har haft en super god oplevelse de…
Vi har haft en super god oplevelse de sidste uger🌸. Vores aftale med firmaet om tidsramme, pris og jo ikke mindst udførsel og det flotte resultat blev indfriet til vores fulde tilfredshed. Maler mødte ind præcist hver morgen og holdt de pauser der var aftalt. Resten af tiden malede han og havde altid en venlig tilgang til os. Tak for denne gang!
Dobbelt udgift ved at booke dem
Ved første kontakt virker de ret professionelle, men desværre er det langt fra sådan. Selvom opgaven er booket i meget god tid forinden, med start og slut dato på, kunne de ikke levere færdigt produkt til tiden. Jeg havde heldigvis påregnet en ekstra dag fra starten og de kom også ud og prøvede at fikse deres mangler. Men det var ikke nok med en dag og til udflytningssynet af den lejlighed de havde malet, blev det klart hvor ustruktureret de havde været. Til trods for at have haft knap 2 uger til opgaven, går de først sent i gang og jeg skal sms flere gange frem og tilbage om at det er deres fejl at de ikke kan overholde en deadline. Jeg får beskeden om at de kan deltage i udflytningssynet og så rette op der, men da jeg informerer dem om at det må de ikke, vi skal være færdige til udflytningssynet, så bliver han sur og mener han har gjort det godt nok og ikke vil lytte til en varmemester og den repræsentant jeg har sendt. Jeg hæfter for at der skal males ekstra og får til og med deres faktura EN dag før forfaldsdato. Aldrig om jeg har oplevet noget værre plattenslager arbejde og tilgang til kunder - Dybt skuffende og under alt kritik, mit netværk er blevet informeret om at holde sig langt fra dem.
Fuldstændig fantastisk arbejde og…
Fuldstændig fantastisk arbejde og service! Vi stod i møg til halsen grundet dårlige arbejde af andre - Per og hans svende klarede 50 kvm med spartel, slibe male 2 gange og lofter på 48 timer så vi ku nå at flytte ind til tiden! Helt igennem fremrangende og kun store roser og kæmpe anbefaling herfra! Gode ærlige mennesker der ikke tager r.... på nogen og bare gør deres arbejde, med et smil, overskud og godt humør!
Kæmpe ros
Fantastisk arbejde og overholdte alle aftaler
Har brugt firmaet til at male hele min lejlighed. Der blev aftalt en dag for besigtigelse og samme aften havde vi et tilbud. Der var aftalt at maleren skulle bruge 2 dage til at male lejligheden, hvilke de kun brugte.
Kan kun anbefale firmaet herfra.
Kan ikke gi nul magen til
Kan ikke gi nul magen til
Amatør
Springer fra 10 dage inden dette har vært planlagt 2 måneder i forvejen
pga en firmatur amatør
Tænk hvis kokke gjorte det til en bryllup
Ikke til at regne med
Ikke til at regne med. Hoppede fra en større opgave 10 dage før planlagt start pga en firmatur! På trods af skriftlig aftale om alt. Spurgte om han kunne starte lørdag i stedet for mandag (så ville vi kunne holde tidsplanen alligevel) men ingen samarbejdsvilje overhovedet. Vil fraråde ALLE at lave aftaler med ham.
Super glad for tapetser arbejde
Super glad for tapetser arbejde, flot utføret, et specielt tapet importeret fra UK. Hyggelig mand, og hurtig utføret.
Jeg kan VARMT anbefale Per's arbejde
Han satte mit fotostat-tapet op, som var en lidt udfordrende opgave da kvaliteten af tapetet var temmelig dårlig. Det ville absolut ikke have blevet godt uden Per. Men det blev det - det blev SUPER FLOT!
Hurtigt og effektivt arbejde.
Kom hurtig efter telefonisk kontakt og gav tilbud hos mine forældre. Herefter traf vi aftale om maling af mine forældres lejlighed, som nu er blevet malet super tilfredsstillende. Virkelig god personlig betjening og godt udført arbejde.
Super kvalitet
Super kvalitet
Overholder altid sine aftaler, og meget fornemt arbejde.
Kun rosende ord herfra. :)
Kvalitet i top
Alle aftaler overholdt og kvalitet i top. Thumbs up herfra.
Ville jeg ikke anbefale til nogen!!
Vi sparede lidt penge på malerentreprisen da vi skulle totalrenovere vores hus.... desværre viste det sig at være et meget dårligt valg :(
På trods af at vi aldrig lagde skjul på, at vi forventede arbejde af høj kvalitet, og at maleren (indehaver selv) både overfor os og vores andre håndværkere gav udtryk for at han var en af branchens bedste, blev det færdige resultat både grimt og mangelfuldt. Faktisk så slemt at de andre håndværkere undrede sig over resultatet.
Kommunikationen fra firmaet var præget af uvilje, beskyldninger om at vi løj og nedladende bemærkninger, og den lille del af arbejdet vi havde held med at få ham til at lave om, forsøgte han at fakturere os for 2 gange!
Endte med en mindre dekort på regningen, i stedet for at køre en sag igennem håndværkernes ankenævn.
Jeg ville ikke anbefale til nogen overhovedet at entrere med dette firma - desværre :(
Super personlig service
Super personlig service hvor man altid kan ringe og få god rådgivning.
Og hvor Per Lundqvist selv personligt tager sig af evt reklamationer og følger Det hele til dørs.
Vil til hver en tid anbefale firmaet til alle som ønsker høj kvalitet og god service 😊