Perfect You Anmeldelser

1,9

Helaas al twee keer hele slechte ervaring gehad in locatie Eindhoven. Plex r deed niks. De communicatie hierover ging weken helemaal verkeerd. Ik verwacht omdat er steeds andere medewerkers opnie... Se mere

Dienstleistungsgedanke gegenüber dem Kunden heute leider katastrophal mit unsachgemäßer Argumentation zu den Preisen. Schade eigentlich, weil ich seit Jahren sehr gut durch das Team von Perfect You... Se mere

Ik heb bij Groupon een voucher gekocht om vet te bevriezen. Mijn dichtsbijzijnde lokatie van Perfect You werd Rijswijk. Ik ben daar fantastich geholpen door Nisar. Zeer professioneel en vakkundig... Se mere

Behandeling prima, informatievoorziening wat minder. Mail gehad van ene Paul, mij verder niet bekend, n.a.v. annulering. Onbehoorlijk op toon en inhoud. Hij vertelt verder zijn functie niet, niet pr... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vorsicht bei Verträgen!!!

Vorsicht bei Verträgen!!!! Kündigungen werden kaum akzeptiert und dann geht der Ärger los. Wahrscheinlich zu wenig Kunden um sich mit unverschämten Methoden finanziell zu bereichern. Höflichkeit fehlt komplett und Angestellte sind sehr unverschämt.

10. januar 2025

Verhalten gegenüber dem Kunden

Schade eigentlich, weil ich seit Jahren sehr gut durch das Team von Perfect You betreut worden bin.

10. december 2025

Geduld is op

Ik verwacht omdat er steeds andere medewerkers opnieuw dit bekeken en dan alleen het laatste bericht zonder de rest te doorlopen. Continu opnieuw alles uitgelegd , screenshots sturen, mailen, appen en kwamen steeds met iets nieuws.
De 1 ster is voor de laatste medewerker die er tijd voor heeft genomen en oprecht excuses aangeboden heeft.

Mocht terug voor ook een wenkbrauwlift wat 1 groot ellende was voor een hele lange tijd en helaas ook uiteindelijk geen resultaat heeft gehad. Elk gezicht is anders en begrijpelijk dat het niet altijd haalbaar is maar kom er absoluut niet meer.

10. december 2025

Absoluut een onbetrouwbaar gevoel

Ik had een aantal reviews gelezen en stuurde de dame van de kliniek een app met wat voorbeelden. Daarbij vertelde ik duidelijk dat ik nog wel met hun in gesprek wil. Helaas was de enige reactie:, wil je de afspraak afzeggen?" dat was het!
Dit voelde onbetrouwbaar en vervelend. Overigens liegen de andere reviews er niet om dus misschien is het voor groupon een wijze keus om dit bedrijf eens te checken. Dit is geen reclame voor Groupon zelf.

13. august 2025

Blöde Öffnungszeiten

Von den Bänken her und Personal ein top Studio. Nur die „neuen“ Öffnungszeiten sprich in der Woche bis 20 und am Wochenende nur bis 19Uhr sind für mich fast nicht umsetzbar. Wenn ich von 10 bis 20Uhr arbeite hab ich keine Chance da hin zu gehen. Wenn ihr wenigstens bis 21 Uhr in der Woche auf hättet, wäre das viel kundenfreundlicher. Am Altenbergerplatz habt ihr ja auch bis 22 Uhr auf. Nur ist mir das zu weit weg.

2. juli 2025

Ja keinen Vertrag mit dieser Firma…

Ja keinen Vertrag mit dieser Firma abschließen.Man wird „gezwungen „einen 2 Jahresvertrag abzuschließen.. Wenn man dann kündigen möchte , geht das erst nach Ablauf der 2 Jahre. Und wenn man einen Monat aussetzt , wird der am Ablauf der 2 Jahre drangehängt.Man zahlt Kontoführungsgebühren, pro Jahr 50 Euro zusätzlich zu den Beiträgen je nach Anwendungen , die man gebucht hat.
Wenn man online Termine bucht , ist es schon. mehrmals vorgekommen das die Termine garnicht gebucht wurden…und man umsonst ins Studio gekommen ist.

2. juli 2025

Geen resultaat!!

Geen resultaat!!
Na 6 behandeling nog NIETS van resultaat te zien. De behandelaar vroeg elke keer hoe het ging met de haargroei en zei ‘het ziet er mooi uit hè?’, terwijl ik het natuurlijk die ochtend moet scheren, dus er helemaal niets te zien was…
Gevoel dat het echt niets doet.
Daarnaast 1 dag voorafgaand aan mijn 7e behandeling te horen gekregen dat ze in Den Bosch niet meer kunnen draaien door uitval, werd verzocht om naar Eindhoven te rijden… niet bepaald om de hoek. Werd niet in meegedacht.
Laat je niet verleiden door deze deal, goedkoop is in dit geval duurkoop.
Ik stap over naar een ander bedrijf.

17. juni 2025

Waardeloos!

Ineens zitten ze niet meer in het pand in Den Bosch en dat melden ze twee dagen vantevoren! Speciaal vrij voorgenomen en dan mag je over een week of twee naar Eindhoven alsof dat 5 minuten rijden is voor mij?
En gewoon nog aanbiedingen blijven aanbieden op Groupon voor Den Bosch!
Niet kopen dus zo'n deal!

20. juni 2025

Die beste Entscheidung seit langen

Die beste Entscheidung seit langen. Nicht nur ein super schönes Solarium, NEIN !

Es ist viel viel mehr.

Ein ganz besonderes Studio für sein Wohlbefinden und zum abschalten.

Ich benutze die Slimyonik, einfach mega für meinen Körper. Einfach nur empfehlenswert wer mit Wasseranlagerungen zu kämpfen hat

31. marts 2025

Top kliniek lief personeel

Super lieve vrouw heel geruststellend legt alles goed uit super vriendelijk .
Ik had een kortingsbon van Groupon is echt heel goed gegaan heb een plexr behandeling van het onderooglid laten doen. Benieuwd na het eind resultaat ik ga zeker nog terug voor andere behandelingen echt een aanrader deze kliniek.

13. marts 2025

Zeer slechte zaak

Zeer slechte zaak. Geen afspraak mee te maken. Telefonisch zo goed als onbereikbaar. En als er al een afspraak staat, wordt deze doodleuk een uur van te voren afgezegd via een WhatsApp. Had ik vooraf maar gelezen wat de reviews hier waren, dan had ik er nooit geen cent aan uitgegeven. Hopelijk lezen anderen dit wel op tijd. Doe er je voordeel mee!

24. februar 2025

Ich kann nur warnen

Meine Erfahrungen sind sehr speziell. Da "verschwindet" auch mal eine Kündigung. Die Wirksamkeit könnte nur entstehen, wenn weitere Produkte gebucht werden. Veteinbarte Termine sind unauffindbar. Bei jedem Kommunikationsversuch gibt es eine Inkassodrohung. Also, Finger weg.

5. december 2024

Er dette din virksomhed?