Arrogant og nedværdigende oplevelse af særlig teabutikken i Kbh. Ingen venlighed, imødekommended eller tegn på kundeservice. Der står to mennesker bag disken:ung Blondie og middelaldrende mand, som ti... Se mere
Helt forrygende oplevelse -i dag startede vi med TE-CEREMONI M. CRÉMANT i Perchs TEA ROOM. Skønneste og meget velsmagende servering. Vildt hygsomt og super sød betjening. Efter endt hygge, strøg vi... Se mere
Vi har handlet hos Perchs både online og i forretningen i København flere gange. Bestillinger online kører altid gnidningsfrit. Et par gange har vi oplevet at der har været længere leveringstid,... Se mere
Jeg oplever at Perchs.dk fungerer stabilt og pålideligt. Det kan tage nogle dage i spidsbelastede perioder, men det opvejes af den nydelse det er når man kan dufte teerne , når pakken åbnes. Derudo... Se mere
Import og salg af the fra hele verden. Online bestilling, salgsbetingelse, tilbehør, sortiment og thebrygning. Vi er tilmeldt PBS, så sikkerheden er i top. Vi accepterer Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, VISA, VISA Electron, Mastercard & JBC
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg startede med at købe Perchs morgenthe i maj 1975…. og er ikke stoppet siden.
Den 186 år gamle butik i Kronprinsensgade har stadig sit originale interiør, hvilket gør det helt specielt og hyggeligt at komme derind.
The’en er 1. klasses, og betjeningen venlig og yderst kompetent.
En thehandel, som jeg kun kan anbefale alle at besøge, hvis man elsker the… og ikke kan leve uden.
❤️M Engelhardt
Rigtig god te, og jeg er vild med at i tilbyder at blande forskellige teer sammen, da jeg så kunne købe min yndlingste , selvom den ikke var blandt jeres i forvejen blandede teer.
Af forbedringer ville det være fedt med et klistermærke eller lignende med teens navn på poserne istedet for det er skrevet med kuglepen, da det nemmere kan blive utydeligt.
Fantastisk the - og super hurtig levering. Jeg kan kun anbefale de som endnu ikke har prøvet the fra Perchs at prøve det.
Som altid en fin oplevelse at handle på hjemmesiden.
Perchs er en fantastisk butik - både fysisk og online. Der er et udsøgt udvalg af teer og diverse tilbehør, samt fortrinlig service. Forsendelse er hurtigt og kvaliteten er i top. Er man te-drikker, kan jeg kun anbefale at man handler hos Perchs, det findes ikke bedre. Jeg vil også anbefale at man tager et smut forbi butikken i Kbh - den er helt klart et besøg værd!
Perchs thehandel er et klenodie med udsøgt the og god service. Både webshop og den fysiske butik emmer af god smag og respekt for kunden.
Er næsten blevet “afhængig” af Cool Herbal, både som varm og kold.
Perchs fortjener egentlig langt flere stjerner end de her fem, men der var ikke fler. Perchs lykkes bare give sine kunder den skønneste oplevelse gennem sproget de bruger, den letforståelige og grundige information de altid giver og selvfølgelig det magenløse produkt de leverer.
Altid en god oplevelse at handle hos Perchs . Gode produkter og god service !
Teen er af høj høj kvalitet. Hurtig levering og høflig betjening. Nem og overskuelig hjemmeside.
Har handlet mange gange hos AC Perchs. Og jeg er vild med deres te, de yder også en god service i deres café som helt klart er et besøg hver.