Dårlig service
Lader stillads stå 4-5 uger efter færdigmelding. Kommer af tre omgange. Hvor de ikke laver noget den ene af gangene. Meget sløvt ! Anbefaler bestemt ikke!
Starupvej 122, 8340, Malling
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Helt igennem proff, venlige stillads arbejder. Alt forløb til alles bedste.
Helt utilfredsstillende mangel på service. Lader stillads stå indtil det skal bruges andet sted. Færdigmeldning den 03-05-2023 besked om at jeg kan forvente nedtagning i slutning af Maj.
Stærkt utilfreds stillende og ligegyldighed
Kørte på Århusvej Silkeborg. En Per Berg chaufør kørte bag ved i en kø på fire biler og kunne ikke komme til at overhale pga. Af modkørende på en strækning på et par hundrede meter.
Da det så blev muligt at overhale skabte han sig vildt med horn i bund, tilråb og skråt op finger. Jeg tænkte sikken idiot, var han min ansat ville han blive sparket ud omgående.
Håber da ikke vedkommende har kunde kontakt.
Opstillede stillads som aftalt ifm. tag udskiftning, men da det blev tid til at nedtage stilladset, blev vi brændt af af flere omgange. Hvor de ikke kom som aftalt, og når man kontaktede dem, kom de med alle mulige sø forklaringer og undskylder for hvorfor de ikke var kommet. Der gik flere uger inden stilladset blev taget ned efter projektet var færdigt.
Der var også et par steder ved udhæng hvor der ikke var afskærmet tilstrækkeligt. Hvor vi selv måtte lave afskærmning.
Livsfarligt stillads!
Mangler der lidt ind til vægen skruer de nogle krydsfiner plader på som går resten af vejen UANSET afatanden.. 2x på 6 måneder er der faldet folk igennem, dog uden store skader. Men ikke takket være Per Berg stillads firma..
En dårlig oplevelse med bestilling af stillads, som de selv siger er det "ægte" haki stillads, men når det kommer frem er det i en forkert dimension.
Vi skriver ind til dem, at det er i en forkert størrelse helt uden for standard målene og de svarer derefter at de ikke ser det, som deres fejl.
Vi får selv skylden for en fejl leverance og de mener ikke de har noget med fejlen, at gøre og tilbyder heller ikke at tage dem tilbage.
Bestemt ikke en kundeorienteret service.
Kedelig oplevelse med Per Berg.
Har for nyelig brugt Per Berg stillads-service, men der har ikke været meget service over det.
Stilladset er bestilt gennem en håndværke, og grundet dårlig kommunikation mellem mig og min håndværker, var det nødvendigt at efterbestiller yderligere stillads.
Dette bliver leveret- dog på en fredag eftermiddag. (så kan jeg jo betale fuld leje hele weekenden)
Da stilladset skal ned igen, kommer der en efterregning på demontering. Dette er aldrig blevet kommunikeret, så det hævder de nu er noget som "altid" har været aftalt.
Når man forsøger at gå i dialog med dem, så for man af vide, at sådan er det, og det er bare kundens problem, ellers skulle jeg jo købe deres stillads.
"En en kommentar med på vejen, er at de længe har undret sig over vores bestilling, for det har da været det dyreste stillads de nogensinde har stillet op."
Hold da op en kedelig oplevelse, kan på ingen måder anbefale Per Berg.
Jeg ved min håndværker har fået samme behandling, så han har også brugt Per Berg for sidste gang...
Uden at gå i detaljer - regn med, at Per Berg tager for givet, at fejl i leveringen nødvendigvis må være kundens skyld, og at udgifter til at dække fejl derfor også skal betales af kunden.
Kan ikke sige noget varerne, da jeg aldrig modtog dem, og ikke fik min fulde udgift refunderet trods fejl i leveringen.
Fik beskadiget en bestilt stige under transport med vognmand. Dette var egentlig en tvist mellem vognmanden og jeg, men jeg fik en helt forrygende opbakning fra Per Berg i klageprocessen mod vognmanden. Varerne er iøvrigt prima kvalitet!