Hotel Pepita Anmeldelser

1. Hotel
  2. Familiehotel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hotel Pepita ligger i Sandvig, det foretrukne feriecentrum på Nordbornholm

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Pepita har en super god service

Vi har netop afholdt bryllup på Pepita. Personalet er så søde og hjælpsomme. Vi er blevet taget vældig godt imod og de hjælp os med at få et fantastisk arrangement. Personalet og værten var søde og lyttende til vores behov og fik hele til at køre snorlige. Vi kan på det varmeste anbefale Pepita. Vi kommer helt sikkert tilbage her til.

8. juni 2022

Jeg vil ikke anbefale hotellet

Hotellets beliggenhed er rigtig god.
Vi havde en enkelt overnatning sidste sommer i forbindelse med en gåtur øen rundt.
I år havde vi bestilt en hel uge, hvor vi cyklede ud hver dag. Vi var meget skuffet over morgenmad og rengøring, spiste aftensmad en enkelt gang, det var super lækkert, men portioner så små at man ikke kunne blive mæt, prisen var til gengæld ikke lille.
Næste gang vi besøger Bornholm, bliver det ikke med overnatning på Pepita.

5. september 2021

Aldrig mere på pepita

Aldrig mere på pepita. Aldrig har vi fået så ringe mad. Maden var forsinket, selv om vi kom senere. Det viste sig, sagde de. At de ikke vidste hvor mange vi kom, så derfor var de nødt til at bruge tid på at lave ekstra kuverter. Ja de sku ud og købe mere mad. Men pudsigt så havde de værelser parat til alle der var med. Tarvelig servering, 4 lår på et fad. Ingen pynt eller noget. Tjeneren var meget arrogant. Næste dag viste de stadig ik hvor mange der sku have mad, for der var ikke dækket til alle. Vi ventede og ventede på maden. Langt om længe kom der hakkebøffer ind. De fleste var rå og uspiselige, for de fleste. Vi diskuterede frem og tilbage med den unge tjener. Hun forstod faktisk ikke problemet. Hun havde så noget nakkefile, hun kom med. Vi ville ik have det. Hun sagde det var gourmet mad, jeg syntes det ik engang var godt nok til dagens ret. Vi var nogle der gik derfra,da vi ik gad mere. Vi gik til havnen og spiste og den lækreste mad. Vil lige sige at morgenmaden var tilfredsstillende og værelserne var også gode. At turen blev god var chaufføren skyld.

17. august 2021

Gå aldrig derind og spis !!!!!

Vi var 5 personer der havde bestilt bord lørdag den 14 aug. Da vi kom var der ikke noget bord og blev mødt af en meget sur og uhøflig tjener der kun talte Engelsk. Han hamrede tallerkner bestik og rødvin ned i bordet , og væltede et stort glas vand ned over mig , måtte bede om noget at tørre op med , så svarede han det er da kun vand . Vi gik alle uden mad , værre restaurant har jeg ikke været på 👎

17. august 2021

Ringeste og arrogant betjening

Hvordan hotellet er for a la carte gæster skal være usagt. Men som busrejsende bliver man behandlet med en utrolig arrogance, nedladende og med meget stress og krænkende tale. Maden var en time forsinket og så ringe begge dage at man til sidst opgav at sige noget. Værten var totalt usynlig. Morgenmaden var som et dansk morgenbord, udmærket brød ost og pålæg.
Absolut sidste gang jeg skal med busrejse til dette hotel totalt uden service.

15. august 2021

Hotelophold på Pepita

Har været på busrejse, hvor vi havde 5 overnatninger på Hotel Pepita. Der er fugt på værelserne især i "hovedbygningen". Man kunne lugte fugten og grunden til, det var muligt at sove, var fordi der var så varm, at vinduerne kunne stå åbne. Det kunne de ikke i stueetagen og værelserne der var frygtelige.
Morgenmaden var kedelig men dog rimelig frisk. Aftensmaden var virkelig ringe. Helt ens salatbar alle dage. Eneste variation var kød og sovs, der dog på ingen måde var spændende og ret så smagsløs.
Det var tydeligt, at vores grupperejse blev nedprioriteret på alle måder, da "pengene jo var hjemme".
Et plus var de to unge mennesker, der serverede for os om aftenen. De var søde og servicemindede i det omfang de havde mulighed for det.
Jeg kan på ingen måde anbefale at overnatte på Pepita.

29. juli 2021

Netop vendt hjem fra et firedages…

Netop vendt hjem fra et firedages ophold på hotel Pepita. De var en meget skuffende oplevelse i forhold til sidste efterår. Ingen rengøring på værelset i fire dage, ingen Rene håndklæder i fire dage, ingen sengeredning i fire dage m.m. Morgenmaden er meget spartansk. Parkerings pladsen anvendes til Camping plads. Personalet fortrinsvis engelsktalende. Ejer helt usynlig. Kan bestemt ikke anbefales.

26. juni 2021

Et fantastisk ophold og bedste service.

Et fantastisk ophold på Pepita Hotel, en varme og fornemmelse af rigtig badehotel stemning.
Morgenbord var rigtig dejlig med godt nybagt brød og pålæg samt juice samt god kaffe.
Casper og Jari gjorde at vi følte os rigtig godt tilpas, de har bare et service gen uden lige.
Vi var der fra 7-9 maj 2021 (Kommer igen) Lissy-Tove -Flemming og Svend Aage

9. maj 2021

…Pepita i dag er et godt Hotel

Pepita er godt gammelt hotel med sjæl og charme rimelige værelser, de kører med tag selv mad så kan man jo også lige tage hvad man kan spise 👍
Værelserne er gamle men med sjæl,
Personalet er utrolig søde og hjælpsomme
Kan kun anbefale stedet det ligger lige ud til havet det kan jo ikke blive bedre 👍😊

19. september 2019

Spis ikke her!

Et rimelig godt sted at tilbringe sine feriedage, men aldrig har vi oplevet dårligere mad og betjening. Servering af to retter tager ca. to timer. Til gengæld er der ikke nok mad, og kartoflerne er rå, Sovs og tilbehør ulækkert, kød umådelig dårlig tilberedt - i det hele taget en kvalmende oplevelse.
Morgenmadsserveringen er derimod eksemplarisk.

30. juni 2013

Er dette din virksomhed?