Trykte bøger med indhold taget fra deres arkiv i stedet for det fremsendte
Her skulle egentlig have været 5 stjerner, for jeg har benyttet trykkeriet i mange år uden problemer,
MEN
De har nu trykt 1000 bøger med en fil taget fra deres arkiv fra 2012 i stedet for den jeg havde sendt til dem, og resultatet af klagen er ikke tilfredsstillende.
Jeg bestilte 1000 bøger tydeligt beskrevet som en revideret udgave, og med en fil vedhæftet med teksten.
Vi modtager kun korrektur til omslaget, som vi godkender. Vi får ingen rippet fil med selve teksten. Det tager vi ret afslappet, set i lyset af vores tidligere erfaringer, og man drømmer jo ikke om, at de ikke bruger den medsendte tekst, men i stedet bruger en fra deres eget arkiv.
Bøgerne ankommer som aftalt, og vi lukker en kasse op, og konstaterer at det er det rigtige omslag, så nu sættes bøgerne på lager, da vi har nogle eksemplarer af det gamle oplag, vi gerne vil have solgt.
Da vi skal til at sælge bøgerne ½ år senere, opdager vi, at indholdet i alle bøgerne er forkert, og vi kan se, at der er blevet brugt en fil fra 2012, i stedet for den jeg havde sendt.
Det er en klar fejl, der er begået af trykkeriet, og uanset, der er gået et halvt år, ændrer det jo ikke på det, så jeg havde en klar forventning om, at trykkeriet ville tilbyde et nyt optryk af bøgerne.
Men NEJ. De hæfter sig ved, at der er gået for langt tid, så de tilbyder et nyt optryk med 10% rabat.
Det har vi accepteret, og der kom da også promte bøger med det rigtige indhold, uden at jeg har sendt tekstfilen frem igen, så det beviser jo klart, at de havde den rigtige fil, men alligevel har valgt at hive en tekst frem fra deres arkiv dateret 2012.
Nu er alle fejltrykkene til en kostpris på 30.000,- kørt til genbrug, da de jo er helt usælgelige.