Jeg snakkede med rigtig sød sygeplejerske som fortalte mig alt det jeg skulle vide omkring forskellige tilbud man kunne bruge i Pension Danmark og omkring udbetaling af penge ved kritisk sygdom. Rig... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
PensionDanmark er et kundeejet selskab, hvor hele overskuddet går til medlemmerne.
Langelinie Allé 43, 2100, København Ø, Danmark
- 7012 1330
- www.pension.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Vi fik de svar vi havde brug for
Vi fik de svar vi havde brug for. Så 5 stjerner herfra.
Det var en yderst kompetent person jeg…
Det var en yderst kompetent person jeg talte med.
Løsningen på pension fik jeg set fra nye vinkler og tak for det.
Det var nyttig
titel
Dato for oplevelse
Dit navn (vist ved siden af din anmeldelse)
Theodore Macauley
Ved at fortsætte accepterer du Trustpilots vilkår og betingelser samt persondatapolitik
Sød og professionel ung mand
super søde mensker man snakker med
Hurtig og smidig ekspedition
Fik en meget grundig gennemgang af min…
Fik en meget grundig gennemgang af min pension og de muligheder jeg har når jeg når pensionsalderen lige om lidt.
Jeg fik svar på mine spørgsmål og…
Jeg fik svar på mine spørgsmål og klarhed på h ad jeg kan forvente at få udbetalt
Ikke tid nok
Venlig person som forklarer og giver…
Venlig person som forklarer og giver råd om pensionudbetalinger og er man i tvivl om noget får man et nummer man kan ringe på super tilfreds
Fik det jeg ringede for og han spurgte
Fik det jeg ringede for og han spurgte fint ind til mit problem og også tidligere skader
Hjælpsomme
Utrolig venlig og meget hjælpsomme- forklarede så man forstod det, selv om jeg stillede en del spørgsmål var de utrolig hjælpsomme.
Virkelig tålmodighed.
Tak.
Hurtig behandling hos kiropraktor
Professionelt rådgivning og venlig og imødekommende
Jeg fik super god hjælp til alt hvad…
Jeg fik super god hjælp til alt hvad jeg skulle søge om. Det var meget kompetent rådgivning og det kunne ikke have været bedre.
Jeg blev godt orienteretHam jeg snakkede med han kunne fortælle…
Ham jeg snakkede med han kunne fortælle det på et sprog så selv en murer kunne forstå det det var dejligt