Tuincentrum Pelckmans Anmeldelser

1.440

3,8

Op zoek naar een meststof die snel én zichtbaar resultaat geeft? Mijn courgetteplanten konden wel een extra boost gebruiken. Ik zocht daarom een meststof die niet alleen doeltreffend is, maar ook... Se mere

Best nooit bestellen bij Pelckmans. Meer dan maand geleden bij Pelckmans besteld, producten binnen 5 dagen aanwezig , weken later niets. Telkens helaas hebben we hier geen update over. Dan zou overgeg... Se mere

Heel veel keuze, voor ieder seizoen altijd iets te vinden. Vriendelijk personeel. Goed bezig, doe zo verder. 👌👌👌

Snel gevonden wat ik moest hebben, prijs was ok, reeds leuke haloween artikelen en later gaat de kerstmarkt weer open, vriendelijk personeel . Mooie buiten en binnen planten!

1. Havecenter

Vijver- en tuincentrum Pelckmans, lekker groot, lekker goedkoop! Meer dan 35000 m² kijk- en winkelplezier in de Belgische Kempen. Uw tuinspecialist met vestigingen in Lommel en Turnhout.

God

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.440)

Onprofessioneel behandeld als klant bij Pelckmans Lommel

Bij Pelckmans Lommel. We hadden wat planten gekocht in de grote ruimte waar ik goed bediend werden tot ik ad kassa kwam en ze mij een verkeerd bedrag aanrekenden. Toen ik dit aanhaalde was de Poolse? medewerkster behulpzaam en begripvol en deze riep er de hoofdmedewerker erbij. Hij vertelde en keek zeer nors dat ik terug moesten gaan kijken en de planten er langs moest nemen maar eenmaal daar gekomen klopte dit niet. Wij stonden perplex toen ik wederkom ad kassa vroeg om dan even de juiste plant bij de juiste prijs gaan te halen…maar dit weigerde hij met een norse blik en stem dat ie dat niet deed en ikzelf naar ginds kond gaan terwijl dit maar 15 meter terug was. Hierop zei ik hem dat we als goede klant steeds als koning behandeld geweest zijn bij Pelckmans waarop hij boos ageerde van “hier is niemand klant als koning bij Pelckmans”!!! Heb hem duidelijk gevraagd of dus de klant GEEN KONING is bij Pelckmans waarop hij zelf dit nog eens riep naar mij : “dat de klant geen koning is bij Pelckmans Lommel!” Verbouwereerd en beschaamd in zijn plaats, ook de Poolse kassavrouw ging van schaamte lopen…ik vertelde het ganse verhaal in de auto aan mijn vrouw die ook vond dat dit not done was qua klantenbehandeling. We zijn zeer teleurgesteld in dit voorval en twijfelen als goede klanten om nog terug te gaan naar de zaak.

8. oktober 2025

Prima winkelervaring

Veel keuze, mooie planten gekocht aan goede prijs. Altijd leuk en gezellig bij Pelckmans. Ook de promo's zijn altijd interessant! Ruime parkeerplaats, vriendelijk personeel en zelfs een koffiecorner. Aanrader!

2. oktober 2025

Ruim aanbod en comfortabel shoppen.

Zeer uitgebreid assortiment en ruime keuze in het grote aanbod. Goed georganiseerde winkelruimte nodigt uit tot aangenaam shoppen.
Aanspreekmogelijkheden van personeel voor informatie of advies zijn wel erg beperkt in de enorme winkelruimte met een eerder schaarse bezetting van deskundige assistentie. Goede kwaliteit van het productaanbod, maar hier tegenover staan ook veelal vrij hoge prijzen.

2. oktober 2025

Veel ziektes en plagen!

Tijdje geleden deel planten gekocht voor op kantoor. Wat ik, door gebrek aan kennis niet wist:
1. De dendrobium had stippelziekte en trips
2. De bromelia had wolluis
3. De Kalanchoe heeft trips gekregen

Vakantie komt, ik neem de planten, nog steeds onwetend, mee naar huis ter verzorging.
1. M'n 2 orchideeën van +20 jaar hebben nu ook wolluis
2. De bromelia is volledig dood, inclusief de 3 scheuten die ze had
3. M'n vioolbladplant is intussen ook aangetast met trips

Ben erachter gekomen omdat ik zwarte puntjes zag en witte toestanden- zo beginnen zoeken en rondvragen...

Nooit van m'n leven koop ik nog een plant daar. Altijd iets... ze zijn dan misschien wat goedkoper maar wat heb je daaraan als alles dood gaat?
Dit slaat echt alles. Vooral dat ik nu thuis met al de zooi zit vind k erg. M'n orchideeën, dat zijn planten met een hoge emotionele waarde. En nu staan ze daar, te vechten in quarantaine tegen een ziekte, met dank aan Pelckmans!!!

4. september 2025

Bestelling geplaatst krijg hele andere…

Bestelling geplaatst krijg hele andere producten dan besteld. En betaal je dus de verzendkosten voor het versturen en je moet verzendkosten betalen om het terug te sturen. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Raad iedereen af hier te bestellen

7. august 2025