Hurtigt og Nemt!
Knappen på min iPhone var gået af, jeg indleveret den i PC Workshop, og inden for 2 dage var den klar til afhentning. Fantastisk service fra start til slut!
Amagerbrogade 166, 2300, København S, Danmark
Min ladestik til min iPhone fungerede ikke, jeg tog forbi butikken og på mindre end 10 minutter fik de den fixet og til en rigtig god pris. Fantastisk service. Det kan helt klart anbefales!
Jeg havde en labtop der var blevet meget langsom og frøs fast. Jeg afleverede den torsdag eftermiddag og de ville se på den og ringe tilbage ved middagstid dagen efter. De ringede til den aftalte tid og forklarede hvad der skulle laves på den og de gav også et prisoverslag. Jeg accepterede det de sagde og kunne hente den et par timer senere, helt fin service og hurtighed. Dem kan jeg godt anbefale
Pc workshoppen på Amagerbrogade 166 er det bedste sted at få repareret sin mobil. Jeg vender altid tilbage hertil når mobilerne driller, og det er altid en behagelig oplevelse, hvor servicen er super og resultatet altid er godt. Det handler om tillid og det evner denne her lille shop at skabe. Når man ikke har meget forstand på mobiltelefoner, som mig, og derfor nemt kan blive snydt, er denne tillid absolut afgørende for, om man vender tilbage. I dag var jeg nede i shoppen for at købe en ny oplader til min mands iphone. I den forbindelse nævnte jeg, at jeg havde tiltagende problemer med at oplade min gamle iphone og derfor var nødt til at investere i en ny. Det var en ærgerlig udgift, for den fungerede ellers problemfrit. "Prøv lige at give mig den", sagde han og på under 5 min havde han renset indgangen til stikket og min mobil kunne oplade helt problemfrit igen. Helt fantastisk at kunne spare pengene til en ny iphone! Så tak for det PC workshop.
Jeg vil absolut anbefale, at man smutter forbi PC workshop på amagerbrogade 166 hvis mobilen driller eller hvis man nyt tilbehør til mobilen. Det er altid en god oplevelse.
Jeg har været flere gange i forretningen, både med router, printer og flere gange med mobiltelefoner. Personalet er venlige og imødekommende, og har ordnet mine problemer indenfor aftalte tidsrum. Priserne er aldeles fornuftige - jeg undersøgte prislejet for udskiftning af skærm på min iPhone inden jeg gik i forretningen, og pcworkshop havde billigste pris. Jeg anbefaler forretningen og vil komme der igen, hvis jeg får behov for assistance.
Sendte laptop med defekt blæser til reparation. Efter en dag ringede de og konstaterede, at BIOS-batteriet også skulle skiftes og gav en pris og et estimat på 4-5 dage. Prisen inkluderede omkostningen for delene og noget for selve arbejdet.
Det tog imidlertid 4 uger. Jeg kontaktede dem telefonisk 3 gange og kom ned i butikken en enkelt gang. På intet tidspunkt var de realistiske omkring hvor lang tid det ville tage.
Da en af de to dele ankom til deres værksted, fik de det til at lyde som om at så ville den være færdig samme uge, men så var det ikke tilfældet alligevel. Det virkede i høj grad som om jeg blev talt efter munden så jeg ville gå.
På sidste dag ringede jeg og fik at vide, laptop'en kunne hentes kl. 17:15, et kvarter før lukketid, og at det ville blive nogle hundrede kroner dyrere end først oplyst. Argumentet var at de altid laver et "PC-tjek". Da beløbet er højere end oplyst ved indgåelse af aftalen, siger jeg, at jeg kommer til at betale det som de først har foreslået, og ikke for et ekstra "PC-tjek" som jeg først hører om nu.
Det virker til at være to brødre som ejer butikken. De virker meget flinke og ekspedienten undskyldte for den omstændige behandling, og sagde, det ikke ville ske næste gang. Men at dømme ud fra deres anmeldelser her og på Google, kan jeg ikke se hvordan eller hvorfor de skulle lave sådan et løfte.
Sagen er: De virker rigtig flinke, og de kan fikse computere. Men de tager ikke en gennemsigtig pris, og de er ikke ærlige med hvor lang tid noget tager.
Problemet tilsyneladende et batteri og/eller softwarefejl. Ville finde en god pris omkring 3-400 kr.
Ville vende tilbage samme dag. Hørte ikke noget og måtte selv ringe.
Lovede at vende tilbage, men måtte selv ringe igen. Intet nyt - de ville se på den.
Lovede og ringe tilbage, hvilket så skete sidst på dagen. Nu var det ikke en softwarefejl, men en hardwarefejl, som kunne ordnes for 1.300 kr. Hmn..... Det overraskede mig, at en hardwarefejl kunne konstateres.
Jeg ville så hente iPad'en i butikken med det samme, men det kunne tilsyneladende først lade sig gøre næste dag kl. 14. Hmn.....
Da jeg så er i butikken næste dag kl. 14, så er iPad'en IKKE i butikken, men skal hentes på et externt værksted - og jeg skulle vente 20 minutter. Hmn...
Har efterfølgende googlet problemet, hvilket er et kendt, men sjældent problem. Ærgerligt, at jeg ikke i første fase selv googlede problemet, men stolede på en 'erfaren' ekspert. Hmn....
Jeg kan selv sagt ikke anbefale PCWorkshop.dk
De to gutter i butikken vil virkelig det bedste for deres kunder; de fandt lynhurtigt ud af, hvad der var galt med min stationære computer - og anbefalede mig dertil selv at gå ind på nettet og bestille det nye grafikkort, da det ville reducere prisen for mig selv betydeligt.
Jeg kom ydermere derned et par timer senere for at få hjælp til at overføre filer fra min harddisk, som jeg akut skulle bruge - endnu engang sprang de til og hjalp fuldstændig uden omkostninger for mig.
De hjalp mig ydermere med vejledning og tips til, hvordan jeg så selv kunne installere det nye grafikkort - og det skete fuldstændig uden problemer og ekstra omkostninger!
Kan anbefales at bruge virksomheden - fik ny skærm på min iphone, det tog ca 30 minutter så virkede den igen, flink fyr der har forretningen. Billige priser.
Total i orden service og rigtig gode priser, kan kun varmt anbefale dem
Jeg bestilte en gamer mus, som desværre ikke var på lager. Blev så ringet op og blev tilbudt en ny mus så jeg kunne få fat i en hurtigere. De fik desværre ikke sendt musen på dagen, pga nogle problemer med postdanmark. Men den blev derefter sendt fredag og ankom lørdag. Hvilket jo var en glædelig overraskelse :)
Efter min mands søn havde fået totalt smadret skærmen på sin iphone, skulle den selvfølgelig laves, og der valgte han også og ville have den i blå i stedet. alt gik bare så hurtigt og totalt billigt. Kan varmt anbefales. Rigtig godt håndværk :) ps. Har en meget glad dreng nu.
De kan fixe hver en ting og har nogle fornuftige priser. De kan virkelig deres håndværk og med de priser de har kan bare ikke gøres op med at iPhonen ikke skal til tjek i ny og næ.
Jeg havde min Ipad til reparation hos en anden først, men deres tilbud for reparation var halvdelen af hvad en ny iPad 2 koster, Yaw fra PCworkshop.dk skifted det knækkede glas for kun 800, han sagde vi havde 1 års garanti på reparationen, hvor den anden butik sagde der ingen garanti var.
Uden tvivl det bedste valg at vælge Pcworkshop.dk
Som en bonus var der 10% rabat på tilbehør når man fik lavet sin ipad hos dem. så jeg fik et ny cover til 149 kr
Jeg er tilfreds
John
Hey Yaw, det var fedt at du kunne lave min notebook så hurtigt, Du har styr på det, det er godt for i Fona kunne de ik lave den.
Fed butik,
Henrik Enevoldsen