2,4

Under middel

Hold jer lang væk fra PC Revision!!

Hold jer lang væk fra PC Revision!!

Jeg havde bestilt dem til at søge kompensation ifht Corona.
De lavede ikke et tilfredstillende arbejde, så erhversstyrelsen gentagende gange afviste ansøgninger. de var umulige at komme i kontakt med.
Jeg ender med at miste 350.000kr i kompensation.
og frækt nok fakturere de mig for mere end 30.000kr for intet arbejde.

27. september 2022

Brug kun dette firma hvis du hører til 1800 tallet!

Pc revision sender ikke faktura på mail som alle andre virksomheder anno 2021.
De sender POST, mine damer og herrer!!! Haha hold kæft hvor er i en skændsel, og så kan i godt sende mail nu med inkassosalær og diverse ekstra gebyrer. Men den reelle regning kunne i ikke finde ud af at sende på MAIL som ALLE normalt fungerende virksomheder. Hold kæft man bliver så træt, så vågn dog op man!

27. maj 2021

Professionalitet og trygge rammer!

Jeg har i 2020 startet egen enkeltmandsvirksomhed og modtaget stor hjælp fra Peter hos PC-Revision!

Han har løbende været rigtig behjælpelig angående spørgsmål og altid været til at fange på telefon eller mail.

For mig skal et samarbejde mellem en revisor og kunde være professionelt men der er bestemt fordele ved at føle sig tryg og godt behandlet i rolige omgivelser som giver plads til at være menneskelig. Præcis som det er hos PC Revision!

Hos dem kan jeg varmt anbefale man ligger sine penge hvis man gerne vil have professionel vejledning og sparring til fornuftige priser 👍

21. maj 2021

Pc revision skulle hjælpe mig i…

Pc revision skulle hjælpe mig i forbindelse med et regnskab. Jeg var selv lidt sent ude, men det blev klaret på få dage og de nåede at indberette det til tiden.
Er meget tilfreds, mange tak for hjælpen!

7. december 2018

Don't go there

PCrevision i Hellerup, har ikke overholdt indgåede aftaler og rådgivet forkert ifht skattelovgivningen.

PCrevision / skulle efter aftale indsende årsrapport til Erhvervsstyrelsen samt indberette mit firma's selvangivelse. Årsrapporten blev ikke sendt ind i tide hvilket førte til at Erhvervsstyrelsen startede en tvangsopløsning af mit Aps. PCRevision vil ikke tage ansvar for deres fejl eller tilbagebetale det honorar jeg har betalt for "arbejdet". Det viste sig så at PCrevison heller ikke havde indberettet selvangivelsen og at de har rådgivet mig til at trække dele af andelskapitalen ud af firmaet uden at betale skat, hvilket er i strid med lovgivningen. PCrevision påtager sig intet ansvar for, de fejl firmaet er skyld i og undgår mig når jeg prøver at kontakte firmaet.

8. december 2016