Jeg har også prøvet mange forskellige…
Jeg har også prøvet mange forskellige grove peanutbutter men den er klart den bedst tak og tak til Rema 1000 for at føre varen
Peanutbutter Pusheren specialiserer indenfor peanutbutter af højeste kvalitet med fokus på den blødeste, ensartede og konsistens og fantastisk god smag! Lavet på ristede peanuts og en smule salt. Intet andet!
Duelandsvej 16, 8220, Brabrand (Årslev), Danmark
Jeg har prøvet mange peanutbutter, enda helt fra Holland. Men crunchy slår alt, mega lækkert
Den lækreste peanutbutter jeg nogensinde har smagt 🤗 Købte den i Netto i dag.
Virkelig lækker peanutbutter. Jeg er normalt ikke så glad for peanutbutter, men de her er så lækre.
Det er helt klart den bedste peanutbutter der findes.
Kan slet ikke undvære den.
Fandt helt tilfældigt pbpusheren i min jagt efter god peanutbutter. Må sige at jeg er blevet meget positivt overrasket. Købte 1 kg crunchy peanutbutter og kvaliteten er virkelig i top! Det er den bedste pesnutbutter jeg har smagt + prisen er også virkelig god.
Kæmpe anbefaling herfra :-)
Opdagede deres peanutbutter gennem en influencer, og ville give dem en chance efter en dårlig oplevelse fra et andet brand.
Man tænker, at så stor forskel kan der vel ikke være på peanutbutter, men JO! Det kan der virkelig. Det er suverænt den bedste peanutbutter jeg har smagt, og har efterhånden prøvet en del forskellige. Vil anbefale den til alle fremadrettet.
Jeg har prøvet alle typer af peanutbutter på markedet, men Peanutbutterpusheren skiller sig markant ud, simpelthen fordi det er det lækreste og reneste produkt - og det smager man! Derudover er deres kundeservice i særklasse - man får altid hurtig og venlig betjening. Anbefales på det kraftigste!!! :-)
Har prøvet mange forskellige peanutbutter, og denne er helt sikkert den bedste og mest friske. Det vil jeg helt sikkert købe fremover 😋

Besvarelse fra Peanutbutter Pusheren
Helt igennem fantastiske produkter. Deres peanutbutter kan ikke sammenlignes med andre produkter. Smagen og konsistensen har kun en enkel fejl.....
-man kan ikke modstå fristelsen og ender med lige at tage lidt mere:)

Besvarelse fra Peanutbutter Pusheren
Jeg er kæmpe fan af peanutbutter og bruger en del af det og har gjort det gennem flere år. Jeg har købt det flere forskellige steder og en del forskellige mærker.
Jeg fandt så en leverandør som virkelig har forståethvad kvalitet er. Firmaet hedder Peanutbutter Pusherens som er startet af 2 dedikerede unge mennesker.
Jeg har som sagt prøver en del forskellige igennem årene men blev positiv overrasket over kvaliteten fra Peanutbutter Pusheren.
Super frisk, super konsistens og en meget behagelig smag så jeg ved godt hvor jeg skal have min peanutbutter næste gang at lagret skal fyldes op.
Så her lige en opfordring til alle.
Støt disse 2 unge venlige mennesker med en kæmpe passion og et virkelig kvalitets produkt.

Besvarelse fra Peanutbutter Pusheren
Jeg har købt peanutbutter i føtex, rema1000, netto osv. Jeg har spist utallige slags og mærker, men aldrig har jeg smagt en så frisk og god som Pbpusheren laver det, jeg har fortalt venner og familie om dem, og de er enig i mit udsagn, Pbpusheren er stedet hvor du får lækker peanutbutter!.

Prisen er standard
Friskheden er perfekt. Ved køb var det blot 6 dage siden det var produceret