LÆS HER...!!!!
(1. Juni 2010)
i burde skamme jer
PAS PÅ PAS PÅ
Vi lavede Boxer Tv hos Antennemontøren Per B. Danielsen i Blokhus.
Der blev lavet en kontakt som vi underskrev på dagen for indstallationen.
Nu er det 14 dage siden og vores forbindelse er gået fordi at forhandleren ikke har sendt den underskrevet kontrakt ind til Boxer Tv.
Da vi opdager at vi ikke kan se tv ringer vi straks til Boxer-Tv som straks henviste til forhandleren til trods for at jeg er kunde hos BOXER men kun bestilte den hos deres forhandler som de selv sage at vi skulle gøre da vi ringede til dem.
Nu vil de ikke hjælpe os og vi kan ikke se tv til trodsa for at vi har tilmeldt os bla. PBS så hvad laver forhandleren med kontrakten der skulle sendes til BOXER og laver forhandleren nogen former for misbrug med vores Cpr. numre, kontonumre m.v. ??
Vi overvejer at kontakte politiet og indgive en anmeldelse mod BOXER Tv og antennemontøren for nu har vi fået nok.
Vi tilbød Boxer Tv at oplyse kortnummer, navne, adresse og cpr. numre igen så de kunne oprette os midlertidigt pr. telefon men det kunne der ikke være tale om.
Hvis nogen fra Antennemontøren Per B. Danielsen læser dette så SKAM JER....!!!
(D. 2. Juni 2010)
Jeg ringede for morgenstunden til BoxerTv hovedkontor og bad om at snakke med den adm. direktør da han ikke var til stede fik jeg fat i en kvindelig medarbejder som sidder i nærheden af deres adm. direktør.
Her må jeg sige at jeg fik en GOD service.
Mit fjernsyn kom til at virke kl. 14:20. FLOT KLARET BOXER TV.
Ole & Maria Christiansen, Nørresundby