PB Autocamper Anmeldelser 30

2,3

Total useriøs svare ikke på e-mail måske en spam hjemmeside vrug ikke jeres ungdom der i når at blive gl

HOLD JER VÆK FRA DENNE FORHANDLER Havde set en brugt autocamper og besøgte forhandleren. Autocamperen havde efter PB's udsagn stået stille i 1,5 år, og var forsynet med mærkat der tillod kørsel i T... Se mere

2,3

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Super service ved PB-Autocamper

Vi har handlet camper for anden gang ved PB/Peter i september 2020 og fået igen en helt fantastisk service, det er så dejligt at man kan stole fuldt ud på sin forhandler, og samtidig er servicen helt i top kan absolut anbefale at handle camper ved PB autocamper
Vi takker mange gange...
10 stjerner her fra.👍🤠
Mvh.
Jacob og Malene Beyer

2. oktober 2020

Jeg købte en brugt camper hos PB Autocamper for præcis to år siden. God betjening og god handel. Der var noget galt med automatgearet, som blev fikset under garantien (rep. for mere end 50.000 kr.). Fik en masse bestik og service med i købet for ulejligheden. Camperen er stadig super, og alt fungerer. Jeg er mere end tilfreds, og vil gå til PB, hvis jeg skal handle igen.

20. september 2020

Vi har altid følt os godt behandlet hos…

Vi har altid følt os godt behandlet hos PB auto, og har altid fået en seriøs og kompetent rådgivning af Peter. Vi er meget tilfredse med den Hymer autocamper, som vi har købt hos Peter og stoler 100 % på hans rådgivning og vejledning betræffende bl a nye tiltag vedr. ekstra anskaffelser til camperen mm. Vi kan varmt anbefale PB Autocamper...og når vi engang skal udskifte vores elskede Hymer til en nyere model, vil vi helt sikkert købe den hos Peter 👍

27. april 2020

TILFREDS KUNDE.

Hej Peter
Tak for en venlig behandling vedr. køb af Ny Weinsberg Pepper MEG 600.
Alle negative udtalelser i Trustpilot forstår vi ikke, men du burde alligevel tage det lidt med ro, hvis helbredet skal holde.
5 stjerner vil vi gerne give dig. Du har fulgt op på diverse småting “ Er positiv for os som kunde” men, men, dine leverandører Weinsberg og Peugeot må oppe sig og sørge for, at diverse vejledninger, SKAL stå på DANSK.

26. april 2020

En stjerne er en stjerne for meget

I går besøgte jeg og min mand PB Camp, da vi er interesseret i at investere i en autocamper. Men det bliver i hvert fald ikke PB Camp, der nogensinde kommer til at levere os noget overhovedet. Vi blev mødt af en meget forvirret dame (vist nok halvdelen af ejerskabet - men hun præsenterede sig ikke!) - som kiggede på os, da vi trådte ind på et kontor, som kom vi fra månen. Vi fornemmede med det sammen, at vi kom til ulejlighed. På næsten ethvert spørgsmål lød svaret "alt er solgt - vi har ikke noget at vise" - vi spurgte "Har I måske nogle brochurer vi kan få" "Nej, alt er solgt - de passer ikke til de nye modeller" - vi havde måske forventet, at hun ville spørge os om de kunne sende en af de nye brochurer" - Nej, det var nok for meget at forlange, for "alt var jo solgt" :-)) Hun burde virkelig hoppe på det første og bedste salgskursus, for det magtede hun bestemt ikke. Meget uprofessionelt og meget utrygt - der kommer vi i hvert fald aldrig igen.

7. september 2019

Rigtig god betjening.

Vi har to gange henvendt os for at se en autocamper som et muligt køb. Begge gange har vi fået en meget fin behandling, er blevet præsenteret for alt hvad de havde som kunne svare til vores krav. Desværre er det ingen af gangene endt med en handel men vi holder øje med hjemmesiden og vil helt sikkert henvende os igen hvis det rigtige dukker op.

6. juli 2019

Ikke brug dine penge her

Kan ikke anbefale PB Autocamper på baggrund af deres usedvanlige dårlige kundeservice. Dro fra Norge til PB Autocamper for at købe på forhånd aftalt del til camper. Da den skulle på plass på camperen hjemme i Norge, kunne den slett ikke passe. Jeg har taget kontakt med PB Autocamper flere ganger. Anmodet at få returnere den aktuelle del og få penge tilbage. Jeg har kontaktet denne forhandler fem seks gange bagefter. De vil ikke svare mig overhodet. Fullstendig ignoranse. Sådan gjør man ikke hvis man er seriøs. De er ikke interesseret i å gjøre opp, de vil kun snyde folk for penge. Køb dele eller camper noget annet sted. Stay away.

27. marts 2019
PB Autocamper-logo

Besvarelse fra PB Autocamper

Selvfølgelig kan du komme forbi og returnere skærmkanten og dermed få pengene refunderet eller få skærmkanten byttet, men det kræver bare for at du kan få dine penge at du samtidig returnere skærmkanten som du har fået udleveret.

Behagelig sted at handle camper

Vi har købt autocamper i oktober 2018 ved PB og har fået en super behandling af Peter, kan kun anbefale PB Autocamper til andre. Vi kan absolut ikke genkende nogle af de andre anmeldelser her på trustpilot.

26. oktober 2018

Pas på med at at lave aftaler med BP

Pas på med at at lave aftaler med BP. Efter aftale over tlf. med Peter selv onsdag skulle vi komme og se en vogn fredag mellem kl. 9 og 10, så vi tog fri fra arbejde fredag som aftalt, kørte hele vejen fra Sjælland helt op i Jylland tidligt morgen og var der kl. 09.15, som aftalt. Da vi kom var der ingen vogn, kun tomme underlige forklaringer, fra en mand der blev ubehagelig, og som havde alt for travlt med at ville vise og sælge os en anden bil istedet for.

Har derefter talt med 2 andre, lokalt, der også har haft uheldige oplevelser med PB. Hvordan kan han være eneforhandler i DK, af bl.a. Hymer !! Det er ikke ok !!
Vi har også været i Tyskland, der er han berømt for uheldig opførsel, men det var de glade for !!
Kommer aldrig til at ligge knapt en million i hans forretning.

29. september 2018

HOLD JER VÆK FRA DENNE FORHANDLER

HOLD JER VÆK FRA DENNE FORHANDLER

Havde set en brugt autocamper og besøgte forhandleren. Autocamperen havde efter PB's udsagn stået stille i 1,5 år, og var forsynet med mærkat der tillod kørsel i Tyskland. Bilen så umiddelbart pæn ud, og vi undersøgte derfor bilens historik nærmere. Det vidste sig at bilen havde været afmeldt i 3,5 år, og at der var uoverensstemmelse mellem bilens typegodkendelser, hvilket betyder at bilen aldrig vil blive godkendt til kørsel i Tyskland, trods det grønne miljø mærke. Da vi foreholdt PB dette, blev han agressiv og ubehagelig og ville overhovedet ikke give forklaring på ovennævnte forhold, hold jer væk fra denne forhandler, han er ikke værd at spilde sin tid på.

16. juni 2018
PB Autocamper-logo

Besvarelse fra PB Autocamper

Vi kommenterer normalt ikke på kundeanmeldelser. Denne anmeldelse her er ikke fra en kunde som har handlet her. De har blot kigget på en brugt camper og fuldstændig overhørt vores forklaring. Det forholder sig således at camperen ikke er klargjort og det vil den først blive ved salg. Vi har forklaret, at camperen leveres nysynet med grøn miljømærke og partikelfilter. Partikelfilteret eftermonteres inden syn på denne bil. Det er korrekt at bilen har stået stille i 3,5 år men det pga. kunden har haft den til at stå i garage i ca. 2 år pga. personlige årsager. Vi har modtaget bilen uden nummerplader. Da kunden ikke kunne få ret i sine betragtninger måtte vi desværre bede ham om at handle et andet sted. Vi synes derfor at det er helt urimelig at denne anmeldelse bringes.

PB Autocamper er nok første og sidste…

PB Autocamper er nok første og sidste gang jeg handler der, købte ny Weinsberg autocamper 30/10 -17 2018 model som blev afhentet uden reg da dette skulle vente til 2018
Der har været nogle småting mener pb men ny er ny radioen virkede ikke men det var ikke deres bord jeg kunne køre til Peugeot for bildelen havde de ikke noget at gøre med, jeg tog til Peugeot i Viborg som konstaterede at radioen ikke var mont af fabrikken regning blev sendt til pm men nægter at have bestilt noget arbejde,for øvrigt er det noget mærkelig noget at skal kører to steder hen for service
Jeg modtager regning på 589,50 kr fra peugoet
Jeg kontakter pb ugen op til påske da vask er utæt løber ned i knivskuffe,
stor skuffe under vask åpner sig når vi drejer til højre ,de havde aldrig hørt dette før men havde meget travlt men kunne det ikke vente så måtte de tætne afløb, da jeg ikke vil køre flere gange ordnede jeg det selv. Var så dernede i går 5-4 18 fik skuffen lavet håber jeg den holder
man føler sig ikke velkommen når man først har købt ,mødte tilfældig nogle i påsken som havde samme oplevelse .jeg skal nok lade være med at tage deres tid, kan ikke anbefale at købe autocamper.
For en god ordens skyld skal jeg gøre opmærksom på at det er forhandleren af det købte som har garantien og skal sørge for at få det udbedret

6. april 2018

god og fantastisk service

jeg handlede Autocamper i Februar 2017 hos PB Autocamper, og kan kun sige godt om firmaet, der var lidt problemer med camperdelen, som blev rettet omgående, og som et plaster på såret, for at skulle køre op til dem var der en pakke med forskellige dele i , der blev et problem med selve bilen medens vi var på vej til Nordkap, men en opringning til firmaet fik vi det løst da vi kom hjem var der nogle problemer med en styrebox, det blev rettet til ug fra firmaets side, jeg kan på det varmeste anbefale firmaet, man kan trygt købe en Autocamper af dem, Jeg har været glad for at handle med Peter, han er utrolig reel at handle med og have med at gøre, kun rosende ord herfra

31. oktober 2017

God og reeel behandling

Vi har nu handler Autocamper for 2. gang hos PB Autocamper og har begge gange fået en god og reel betjening, samt en god vejledning i hvilken vogn vi skulle vælge og hvilket udstyr vi skulle have monteret.
Vi har fået en god og rimelig pris for de to brugte vi har givet i bytte.
Vi kan anbefale at handel hos PB Autocamper.

24. april 2017

Er desværre nød til at give en stjerne

Er desværre nød til at give en stjerne.
Var over at se på en autocamper søndag den 26/3 2017, Hymer Tramp CL 678 og efter han havde set på vores vogn og vi snakke lidt frem og tilbage om byttepris, så havde jeg en aftale med Peter om at vi ville ringe tilbage når vi lige havde set på en anden medens de ventede på lægevagten. Peter var syg og de ventede på lægevagten der var på vej ud for at se til ham, det kunne vi da kun respektere. Vi kørte ud og så på den anden vogn som ikke var noget. Vi ringede så som aftalt og det gjorde vi flere gange uden at få kontakt. Så skrev vi en mail i stedet. Så mandag kontaktede jeg firmaet igen og fik den besked at Peter ville kontakte mig så snart han var på højkant. Sendte yderlig en mail også. Tirsdag kontaktede jeg dem så igen for at høre hvordan det gik om de kunne sige noget. Stor var min overraskelse da Peters kone så ringede tilbage og sagde at hun havde lovet den væk til nogle andre og de havde hele ugen til at bestemme sig om de ville have den. Uden at hun havde hørt Peter om vores aftale. Det er måden PB Autocamper åbenbart handler på og behandler kunder. De havde så en udstillings model som de ville lave en god pris på hvis vi var interesseret og det var vi hvis prisen var rigtig. Hun sagde at Peter ville finde ud af det og vende tilbage fredag. Det gjorde hun/de heller heler ikke. Nu skriver vi den 17/4 2017 2. påske dag og de har stadig ikke givet lyd fra sig men vognen er da lagt op på deres hjemmeside så den er jo nok til salg til dem der tør købe. Vi er utrolig glade for vores Hymer autocamper og er her efter på udkig efter en seriøs og troværdig forhandler af Hymer autocamper. Ellers må vi nok se om de kan købes på andre måder for PB vil jeg ikke betro en handel. En skam at så useriøs forhandler skal side alene på Hymer handlen. Kan under ingen omstændigheder anbefales at handle ved. Dette er vores oplevelse om en handler om en Hymer men han handler med flere modeller og det er nok ikke anderledes. Sådan kan det gå når man har tillid til folk, det får jeg aldrig til dem.
Desværre de oplevelser vi har fået med PB Autocamper i Allingåbro.

17. april 2017

Total mangel på realitetssans og kundeservice

Desværre nåede jeg ikke at checke op på trustpilot for PB Autocamper, hvilket betød en forgæves og dyr tur fra Kalundborg til Allingeåbro.

PB havde sagt god for en ældre brugt Hymer 544 (fin stand, intet at komme efter og lige at gå til) var ordene fra PB. Fik at vide at camperen ikke gik igennem syn første gang, og at de derfor havde travlt med at få en mekaniker til at sørge for reparation og klargøring til leveringen dagen efter. Da jeg kom for at besigtige bilen (tog fra Kalundborg til Randers), var den overhovedet ikke klargjort. Bilen var fyldt med hundehår på tæppe/gulv og sæder. Selv et gammelt kødben i bunden af bilen. Toilet, skabe m.m. Snavsede. Løse ledninger ved instrumentpanel. Snavset og en bil i meget dårlig stand.
Synsmanden havde åbenbart ikke godkendt bilen i første omgang, da han havde banket sin hammer igennem bundpanel pga. Rust. Dette var nødtørftigt repareret og malet med rustrød maling og intet andet. Dette og meget andet betød at bilen slet ikke levede op til beskrivelse.
Forholdt dette var PB selv forbløffet og uforstående over min reaktion og reagerede tvært og fornærmet, da jeg sagde nej tak til at handle.

Kan IKKE anbefale at handle hos PB. Realitetssans og kundeservice ligger langt under hvad man bør forvente. ØV siger jeg bare 👎

11. november 2016

Super service.

Vi har lige handlet med Peter. Vi har byttet med vores 16 år gamle PB autocamper med en nyere Hymer. Vi har fået en total uselvisk rådgivning og vores indtryk af Peter er, at han er en ærlig mand som står ved sit ord. Vi vil varmt anbefale PB Autocamper for den ærlige rådgivning vi har fået.

10. marts 2016

Manglende klargøring af autocamper og dårlig service

Vi havde været på udkig flere steder i landet efter en brugt autocamper til omkring 300.000 kr., og vi endte med at køre til Allingåbro i september 2014 for se på et par modeller hos PB Autocamper. Vi aftalte handlen og alt var dengang OK!
Ved den aftalte afhentning af autocamperen fik vi en meget mangelfuld gennemgang af vognen og dens funktioner, herunder køleskabets gasfunktion (som senere viste sig IKKE at virke), 2 gasalarmers funktion (viste sig senere IKKE at fungere), fartpilot (viste sig senere IKKE at fungere). På trods af direkte ønske herom, fik vi ikke udleveret lovpligtig installations- og servicerapport. Vognen viste sig IKKE at være nysynet i forbindelse med overtagelsen på trods af klar aftale herom.
Kort før garantiperiodens udløb mødte vi efter aftale med PB op til udbedring af garantifejl og -mangler. PB havde ikke læst den forud fremsendte testrapport fra FDM, og PB gjorde i øvrigt meget lidt for at løse rapportens påviste fejl og mangler, på trods af aftale herom. På grund af en restordre kunne en ændring af brusekabinen ikke laves, og en kompensation på 2 campingstole blev aftalt til fremsendelse til min adresse. Først efter flere rykkere lovede PB af sende stolene.
Jeg kan IKKE anbefale andre at handle brugt autocamper hos PB.

3. juli 2015

Urimelig og fuldstændig uacceptabel!

Vi havde lejet en flot nyere autocamper godt med ekstra udstyr til 6 personer. Vi var kun 4 men vidste ikke om vi skulle have en ekstra med. Vi havde været ude og se på den, og reserveret den med depositum.
Da vi så kom og skulle hente den, kunne vi ikke få den pga. en fejl. Han havde så kun én anden som vi kunne få, hvor han forsikrede os om at vi kunne være 4 voksne i, da vi kun blev det.
Dette sagde han det var en til samme udlejnings pris. MEN denne var slet ikke med samme udstyr og knap så stor!
Det store problem kom så første nat vi skulle sove i den nede i Kroatien. Det var kun plads til MAX 3 personer og et lille barn. Dette var jo et problem for mine to stakkels forældre, i løbet af de 2 uger vi var afsted, aldrig fik en ordenlig nats søvn pga. de skulle sove der hvor det var ment et lille barn skulle sove med en voksen.
Vi forventede en refundering af en sum penge pga. det han lovede os slet ikke overholdt det aftalte og betalte for, da han mente det var samme udlejnings pris som den anden.

21. april 2015