En lang historie kort fortalt: Efter en tvist med et hotel og Hotels.com, hvor jeg fik tildelt en anden dato, end jeg havde søgt på, endte sagen med, at Hotels.com sløjfede min reservation helt, men... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Køb trygt på nettet via mobil, pc og tablet. PayPal gør det trygt og nemt at betale på nettet. Vi gemmer og beskytter dine kortoplysninger, så du ikke behøver at indtaste dem, når du handler på nettet. Vi kan også hjælpe dig med at få dine penge tilbage, hvis noget går galt med et køb (vilkår og betingelser gælder).
Danmark
- www.paypal.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Elendig kundeservice – uforskammet medarbejder
Jeg havde en virkelig frustrerende oplevelse med PayPals kundeservice. Da jeg ringede for at få en forklaring på, hvorfor modtageren først ville få mine penge om 180 dage, fik jeg intet andet svar end, at "pengene er overført," uden nogen egentlig forklaring.
Da jeg insisterede på at få klarhed over, hvor mine penge var, blev medarbejderen sur, begyndte at råbe og endte med at lægge røret på! Det er fuldstændig uprofessionelt og uacceptabelt at behandle kunder på denne måde.
Og nu, efter samtalen, har de begrænset min konto og meddelt, at saldoen først vil blive tilbagebetalt om 120 dage. Det er fuldstændig uacceptabelt!
Jeg forventer langt bedre service fra en betalingsplatform, der håndterer folks penge. Dette var en virkelig dårlig oplevelse. ALDRIG brug PayPal!
Hol jer væk ta Paybal nu er det 3 gang…
Hol jer væk ta Paybal nu er det 3 gang PayBal lukker min konto uden grund til det dig siger jeg har misbrygt paybal jeg har aldrg mist brugt den og nu block dig mig på paybal profil i 120 dage når der er gået 120 dage kan jeg ikke bruge min paybal konto det vil sige dig lukker mig ud i 10 år hol jer væk paybal stjeler dine oplysniger sam dine penge forsvinder også selv om du har noget til gode hold jer væk
Når man betaler via PayPal
Når man betaler via PayPal, er der en vis sikkerhed for, at bankkontoen ikke bliver tømt. Hvis der opstår problemer med sælgeren, kan PayPal dog begrænset hjælpe. PayPal henviser til sælgeren, og man skal selv håndtere eventuelle problemer som modtagelse af forkerte varer, defekte produkter, manglende dele eller dårlig kvalitet. PayPal fungerer primært som en betalingsformidler, der trækker penge fra din konto og overfører til sælgeren, men tilbyder ikke yderligere kundeservice i sådanne tilfælde. Al øvrig håndtering af transaktionen må man selv tage sig af. Det er derfor vigtigt at overveje, om man vil benytte PayPal ved online handel. Jeg har besluttet at lukke min konto hos PayPal og undgå internethandel, medmindre det er absolut nødvendigt.
Unødvendigt tidsforbrug og manglende…
Unødvendigt tidsforbrug og manglende løsning
Jeg kontaktede kundeservice for at få hjælp til at bruge mit kontonummer uden et kreditkort på PayPal. Efter 17 minutters sikkerhedsspørgsmål fik jeg blot at vide, at det ikke kunne lade sig gøre. Det kunne være blevet afklaret på et minut. En frustrerende og ineffektiv oplevelse.
Konto er lukket
Absolut uantagelig “kundeservice”
Absolut uantagelig “kundeservice”. Jeg overførte penge, som de både reserverede på min bankkonto og samtidigt trak. Jeg skrev og ringede til dem. Den sidste medarbejder jeg talte med, var total uforskammet og smed røret på.
Det burde være 0 stjerner, men det mindste man kan give er 1.
Jeg lukker min konto nu, og kan ikke anbefale andre at bruge dem
SVINDEL!!!!!
SVINDEL!!!!!
Jeg fik tilbagebetalt 0,08 øre selvom jeg havde fået bekræftelse på hele beløbet og bagefter kunne de ikke gøre mere.
OPRET ALDRIG ELLER BRUG Paypal!!!!!
PUNKTUM!!!!
Det er uden tvivl den værste…
Det er uden tvivl den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet,jeg skal bekræfte kontoen og siger til dem at jeg har hverken pas eller hørekort og at jeg ikke ville bruge 900 kr for at få lov til at lukke en konto jeg havde haft i længere tid,hvorefter jeg får at vide at jeg kan bruge de id kort borgerservice udleverer til dem der ingen billed id har og noget hvor de kunne se hvor jeg boede og en dåbsattest,bank kort eller sygesikringskort så ville de orde det uden problemer,lige pludselig skriver de til mig at jeg har brugt min konto på en ufin måde og det eneste den er blevet brugt til er når man får penge feks for at spille eller svare på spørgsmål,så købte jeg noget i usa gennem paypal som kostede omkring 100 dollars efter det blev min konto spærret og jeg skulle som sagt bekræfte,så jeg siger luk,den,men det vil de ikke,de nætter simpelthen at lukke min konto på trods af at jeg har sagt at jeg ikke vil være kunde hos den når de behandler mig som en kriminel,de skulle ganske enkelt ikke have lov til at slippe fra det,og oveni hatten så SKAL JEG LIGE PLUDSELIG BRUGE PAS ELLER KØREKORT ID KORTET ER PLUDSELIG IKKE NOK MERE,fy for pokker en måde at blive behandlet på
Hold jer langt væk fra PayPal de har…
Hold jer langt væk fra PayPal de har sammen med Aliexpress lige snydt mig for 46usd, jeg har i dag valgt at lukke min konto hos dem selvom jeg har været kunde hos dem i snart 13år
Nul stjerner
Nul stjerner, konto bare deaktiveret, stjålet 8000-9000 kr og de griner bare i deres svar. Useriøst firma som skal forbydes ved lov. De har ingen empati eller forståelse. Ncik og politi undersøger og er åben trods problemer nok.
Gad man lytte nåede man frem til en løsning, men er dumme at skrive med og lukkede ens egen konto.
tilbagebetaling virker ikke
Virker ikke optimalt, og man kan ikke anmode om tilbagebetaling, så siger den prøv igen, fejl opstået.
Nu har ikke prøvet alt!! I løbet af 3 måneder.
PayPal er ikke en sikker platform mere
PayPal er ikke en sikker platform mere. Firmaet supportere kinesiske svindler platforme. Førhen var det en troværdig platform. Men der er åbenbart flere penge i svindel.
De lover guld og alt
De lover guld og alt, og er ren sort virksomhed. Politi er med over, samt DR - tolererer ikke deres ligegyldighed.
De kunne bare betale tilbage, men for arrogante til det
De pizzer dig i ryggen og griner, kontakt kan man ikke få. EU burde forbyde dette
Nul stjerner, de griner af alt.
Lukker konto og forklarer man ingen rettigheder har.
Havde de nosser tog de kontakt til modtageren, men de er som at tale til en dør. De SKAL med denne måde forbydes, de gider ikke magte at svare mere. Paypal er et RENT snyde firma, fatter ikke man ikke kan give minus, og direkte anmelde dem for sortbørs.
Jeg har penge til gode
Jeg har penge til gode. Men jeg kan ikke har fra Pay Pal de skriver Helle til min konto oplysninger ikke korrekt men jeg ingen andre og deres sikkerhed kode kommer ikke med sms.
De er en dralls forretning med computer telefoni.
Kan ikke anbefales.
Har skifte hos Airbnb mine betaling over konto ikke mere med Pay Pal.
Fortjener ingen stjerner
Fortjener ingen stjerner! Man kan ikke overføre penge fra sin bankkonto til e-pung med mindre man tvinges til at benytte trustly. Der står nok så fint: Denne tjeneste vil være tilgængelig igen i begyndelsen af 2025. De henviser indtil da at benytte trustly. Jeg skal ikke bruge nogen 3. parts betalingstjenester! Og begyndelsen af 2025 er vel ikke Februar måned?????
En stjerne burde vær nul
En stjerne burde vær nul
Overfører du via dem fra egen bank konto til PayPal så både hæver de beløbet og lader samme beløb stå reserveret i 10dage
Kun negative oplevelser
Jeg har gentagne gange oplevet at blive lovet tilbagemeldinger, men har i stedet været nødsaget til selv at være proaktiv og konstant rykke for svar. Dette har været særdeles frustrerende og har undermineret min tillid til jeres virksomhed. Kundeservicen har været både arrogant og nedgørende, hvilket er helt uacceptabelt. Yderligere har jeg bemærket en række negative omtaler fra andre kunder, der deler lignende erfaringer, specielt i forbindelse med transaktioner foretaget gennem PayPal, hvor der tilsyneladende også har været problemer. Disse gentagne negative oplevelser har overbevist mig om, at jeg aldrig igen vil benytte mig af jeres ydelser eller anbefale dem til andre.
Velfungerende klagesystem
Modtog så alligevel, stærkt forsinket, den vare PayPal tilbagebetalte mig 119kr for. At genindbetale beløbet var meget simpelt i deres klagsystem. Forstår stadig ikke de mange negative anmeldelser? Og hvorfor PayPal ikke tager til genmæle. Holger
Giver ikke meget for deres…
Giver ikke meget for deres køberbeskyttelse :-(
Svinlerne har store mulighed på paypale…
Svinlerne har store mulighed på paypale og PayPal ved det godt hold jer væk svinle og humbuk brug g-pay
Kan man gi' 0 stjerner?
Kunne man give 0 stjerne, eller 5 hundehømhøm, havde det være fuldt berettiget.
PayPal er til for at trække dine penge ud til svindlere. De siger/skriver et og mener noget andet. Der er ikke styr på noget, hverken med komunikationen pr. mail/kundeservice eller hjemmeside.
Jeg er ikke typen som bære nag, men nu er det slut.
Gør dig selv en tjeneste og hold dig væk!