Ualmindelig stor ros til tømrer- og snedkerfirmaet Pau Mose
Efter at have opgivet at indhente seriøse tilbud fra andre tømrerfirmaer om at lave vores nye køkkenalrum fik vi anbefalet Pau Mose. Fantastisk firma og en fantastisk tømrer. Udover den markedsmæssige ”rigtige” pris på projektet tilbød Pau også at være projektleder med sine egne professionelle håndværkere og dermed påtage sig hele ombygningen.
Sammen lagde vi en 3 måneders tidsplan, som indeholdt den luft som Pau mente skulle til for alle sikkerheders skyld. På trods af uforudsete ting, som også krævede nyt gulv og loft i køkkenalrummet, var Pau hele vejen igennem foran tidsplanen.
Han var en fantastisk sparringspartner for os og tog ingen beslutninger uden først at have vendt tingene med os. Han fandt altid de bedste løsninger. Det gjorde os særdeles trygge under hele forløbet og i dag står vi tilbage med et køkkenalrum som i den grad har oversteget vores forventninger.
Pau overholdt alle aftaler, havde gode håndværkere og var færdig før tid på trods af store udfordringer. Vi kan varmt anbefale hans firma. Tusind tak Pau.