paulissenwitgoed.nl Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vertraging in de levering (door overmacht) stelde ons geduld enigszins op de proef, we werden echter tijdens de hele wachttijd goed en vriendelijk op de hoogte gehouden over de stand van zaken via ma... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

There was no zero star, that's why I gave 1. Do not buy anything from that guy. Very, very late delivery. No chance to ask for a return of the product. He is unreliable. He is not picking up the phone... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al jaren klant bij deze betrouwbare zaak met zijn topmedewerkers. Daarom betwijfel ik de negatieve reacties die hier staan vermeld. Zoekt u witgoed dan bent U hier op het juiste adres. SUPER SERVIC... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bellen niet meer terug na melden schade na levering

Heb een hoge vrieskast besteld en pas na ruim een week geleverd, terwijl op de site stond dat het binnen 1-4 dagen zou worden geleverd. Hier al de grootste moeite om contact te krijgen om na te vragen waar de vrieskast blijft. Mijn grootste ergernis is dat ik na melden van schade geen antwoord krijg van Paulissen.
Vrijwel direct levering zag ik dat er krassen aan de bovenzijde van de vriezer zaten. Heb dit bij het tekenen van de pakbon niet gezien omdat 1 van de bezorgers voor de vriezer bleef staan en er weinig ruimte was en we afstand moesten houden ivm Corona. Heb meteen Paulissen een mail met foto’s gestuurd dat er schade aan de bovenzijde is ontstaan en dat de vriezer ook zonder enige bescherming naar binnen is gesjouwd, waarschijnlijk is dit in de vrachtwagen er al afgehaald want er lag ook allemaal zooi (stukjes karton en plastic) op de parkeerplaats waar de vrachtwagen stond. Vervolgens mailt Paulissen dat ze me terug bellen maar tot op heden (zijn nu ruim 3 weken verder) nog niets gehoord. Ze zijn telefonisch onbereikbaar (krijg constant voicemail) en per mail wordt er steeds gezegd dat ze bellen, “morgen....” krijg ik dan als antwoord.
Ik wil dit afhandelen maar wordt constant aan het lijntje gehouden. Nooit meer Paulissen voor ons, wat een slechte service!

28. juli 2020

5 sterren service !!

Onlangs een SMEG koelkast gekocht. Helaas had deze een productiefout. Dit zat in de deur, achter het rubber. Paulissen heeft meteen met SMEG geschakeld en een monteur laten komen (dit binnen 3 dagen). SMEG-monteur constateerde onmiddellijk dat het om een productiefout ging. Ik heb daarna besloten om een ander model SMEG koelkast te kopen. Paulissen Witgoed heeft geregeld dat deze binnen een week geleverd werd. Het teveel betaalde bedrag hebben zij binnen twee werkdagen op mijn bankrekening teruggestort. Paulissen Witgoed heeft in deze bizarre tijd, die Corona Crisis heet, haar service op hoog niveau gehouden. Ik kreeg ook altijd meteen een reactie op al mijn emailtjes (zelfs om 23.00 uur in de avond, was wel bizar hoor). P.s. de bezorgers leveren gewoon in huis en houden 1.5 mtr in acht. Dit in tegenstelling tot andere leveranciers die vanwege Corona tot de voordeur leveren. Dank je wel voor de hoge service Paulissen Witgoed! (Bart)

16. juli 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Aankoop was/droger combinatie.

Na aankoop via de website is er twee dagen later al geleverd. Het gekochte model was op moment van bestelling niet aanwezig en er werd telefonisch binnen 24 uur een goed alternatief aangeboden. Het bezorgend personeel was vriendelijk en de levering vakkundig en snel. Dit was inclusief vooraankondiging van levering via mail en op de dag zelf ook telefonisch door het bezorgend personeel. Onze ervaring met bedrijf Paulissen Witgoed zijn toppie.

3. juli 2020

Schandalig bedrijf.

Met 2 sterren ben ik nog heel mild. Ik bestel een droger van Whirlpool. Ik wil afrekenen met Paypal. Pas na het afrekenen blijkt dat Paulissen witgoed de gehele 3,4% toeslag naar de klant berekend. Als ik dan meteen bel en zeg dat ik dan gewoon via IDeal betaal is de droger “plotseling” in prijs verhoogd en blijkt betalen via iDeal toch duurder dan de 3,4% toeslag. Binnen een uur!!!!! Dat geloof je toch niet?
Enfin. De droger wordt gebracht. Aangegeven dat hij geïnstalleerd moet worden, maar dat is lastig voor de mannen. Dus dat gebeurd niet. Geen punt. Even een stekker en een afvoerslangetje. Dan komt het summum. De droger werkt niet goed. Je moet erg lang op de “aan” knop drukken. We bellen meteen op. Geen gehoor. We sturen een mail en wat zegt Paulissen Witgoed? We sturen een monteur om hem te repareren. REPAREREN?? Het ding is nieuw!!! Omruilen dus!!!
Neeeeeee dat zien we fout. Het apparaat is in gebruik genomen dus omruilgarantie is verlopen ?!?!?!
We kunnen een monteur krijgen en anders bekijken we het maar. Jij bekijkt het maar Paulissen witgoed. Dit bedrijf verkoopt maandagochtend modellen die als ze het niet doen worden gerepareerd. Zo gaat men om met drogers die 10 minuten in je huis staan. Schandalig!!!!

25. juni 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zowel mijn droger als wasmachine…

Zowel mijn droger als wasmachine stortten (uiteraard) op zaterdagavond in: dus via de webshop mijn bestelling gedaan van een combi wasmachine/wasdroger. Ondertussen lag in de badkamer de vloer bezaaid met natte handdoeken en dergelijke. Maandags Paulissen Witgoed gemaild en smiddags kon ik weer wassen en drogen! Super service bij dit bedrijf

11. juni 2020

Slechte ervaring.

Vanaf het moment van aankoop van onze koelkast tot aan de levering: het was een aaneenschakeling van fouten. Als ik dit van te voren had geweten..
De voorraadaantallen op de site bleken niet up to date, dus was er sprake van een veel langere levertijd. Dit kan -zeker in deze tijden- gebeuren, maar wees hier dan duidelijk over. Nu elke keer loze beloften voor een ander bezorgmoment. Dan was er pech met de vrachtwagen, dan weer had men de koelkast laten vallen, dan was het zo druk in witgoedland dat er geen tijd was om ons (terug) te bellen.. ik kan zo nog wel even doorgaan. Maar vooral geen excuus. Gewoon even bellen om uit te leggen wat er misging was erg veel gevraagd, wij moesten zelf overal achteraan bellen. Jammer! Dit was eens en niet weer bij Paulissen Witgoed.

Aanvulling: Al een reply gestuurd op zowel de Kiyoh als deze reactie, direct na het "contact"....overigens zetten ze je email-adres in de tekst zodat iedereen het kan lezen .... en niets meer gehoord natuurlijk, maar dat had ik dan ook niet verwacht.

3. juni 2020

Geachte mevrouw Groeneveld,
Beste Ilse,

Kunt u aangeven om welk bestelnummer dit gaat.
Wij willen graag uitzoeken waar en hoe dit fout is gegaan.

De naam Ilse Groeneveld komen wij niet tegen in ons systeem. Gaat het om een online aankoop of een winkelaankoop?

U heeft deze review ook geplaatst op Kiyoh.
Ook op uw emailadres baggah@fantasyworld.nl die u daar gebruikt kunnen wij ook geen bestelling vinden.

Wij horen graag van u?

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Very bad first experience and never again

I was looking for a freezer , and they had them available and the delivery was 1-3 working days, all is fine paid and after 1 week I didn’t receive any email about the delivery so I contacted them and they answered that the freezer isn’t available yet and that I have to wait till 10 days later ,so I answered them back about why they stated that they had the item is available while isn’t true , ̷a̷n̷d̷ ̷I̷ ̷g̷o̷t̷ ̷a̷ ̷v̷e̷r̷y̷ ̷r̷u̷d̷e̷ ̷e̷m̷a̷i̷l̷ , and after this I waited 10 days and guess what, I have to wait 3 more weeks ....never again ordering from them.

Edit: sorry I read the email incorrectly, the email ended with (3 ellipsis) and that meant something else on my side.

Edit2: I gave low score because the whole experience was not pleasing , first the item was available to deliver in 1-3 working days then I get no respond after these days passed till I emailed and then I get respond about isn’t available and have to wait , then I get other email after a week that the delivery day as promised isn’t true again and I have to wait even more...

PS: the item on the website is still :
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Edit: uhm that’s not me , My order was BEKO HSA29530 VRIESKIST
Still available to order ,
I want to put a photo of the page but is not allowed here to put links.

And as I stated up I took the respond wrong way from your customer service , because using 3 ellipsis after the respond email. Because that means a lot of stuff.
And my 1 start review is about lack of communication and waiting till I emailed them to ask about the item and then I get respond isn’t available and have to wait.( on website still says available )

22. maj 2020

Beste Klant,

Kunt u aangeven om welke bestelling het gaat en wat uw naam is?
Wij kunnen alleen op uw naam Y niets vinden.

Normaliter zoeken wij altijd naar een oplossing. In de huidige coronatijd is er een run op vriezers. Wij kijken ook altijd mee naar het zoeken van een oplossing of een alternatief.

De mailboxen zijn gecontroleerd en onbeleefde mail door medewerkers aan klanten zijn niet ontdekt. Graag komen wij met u in contact.

****** ENGLISH VERSION ******

Dear Customer,

Can you indicate which order it concerns and what your name is?
We can find nothing if we have onlt the capital letter Y as your name.

Normally we always look for a solution. In the current time with the corona virus there is a run on freezers. We also always look for a solution and normally we can offer you alternative.

The mailboxes have been checked and rude mail from employees to customers has not been discovered. We would like to get in touch with you.

Sincerely,

Customer service

******** UPDATE ********
NL:
Wat is uw naam en ordernummer?
EN:
What is you name and ordernumber.

You made already a lot of edit's here.
But you don't say who you are?

Please name and ordernumber otherwise we can not help you further.

******** GESLOTEN ********
NL:
Helaas hebben wij van zowel de klant als van Trustpilot geen terugkoppeling ontvangen met naam en ordernummer van deze (mogelijke) klant.

Wij konden deze "klacht" dan ook niet in behandeling nemen

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tweedehands wasmachine prijzen in de winkel kloppen niet.

Voor mijn zoon gaan kijken voor een 2e hands wasmachine, uiteraard eerst gebeld voor prijzen en of ze iets hadden staan.
Jazeker, wij hebben machines staan van 169€ tot zeg maar 200€, prima wij komen eraan.
Daar gezocht en gevonden leuke wasmachine voor 169€, jammer dat wij wel alles moesten vragen om iets uitgelegd te krijgen.
Maar ok, doe deze maar van 169€ eigen huismerk BEKO. Dat is prima meneer ,maar er komt nog 25€ bij op de prijs!!
Ik was even stil en vroeg, waarom? Dat is bij alle tweedehands apparaten onder de 300€!
En waar staat dat dan vroeg ik? antwoord, nergens dat doen wij altijd.
Ik werd een beetje link en zei dat dit geen zaken doen is, staat nergens aangegeven maar prijs van 169€ staat levensgroot op de machine. Daarop zei ik, dit vind ik heel jammer dan ga ik wel ergens anders kopen.
Verkoper heeft daarop gebeld naar de baas en die zei dat het in een flat met lift afgeleverd kon worden en daardoor geen kosten bijkwamen.
Nu heb ik het nog helemaal niet over bezorgingskosten gehad, en die verkoper ook niet, die zei alleen er komt 25€ bij, maar weet niet waarom?
Al met al, was het voor mij duidelijk dat paulissen niet meer dezelfde winkel van vroeger was, waar je leuk tweedehands kon kopen, maar is ook opgegaan in de grotere winkels met dezelfde instelling en de service naar de klanten vergeten!
Jammer maar helaas, ga daar niets meer kopen.
Nu gelijk bij de concurrent een zanussie gekocht voor 100€ !! met garantie en hele goede nette service. oja, gratis thuisbezorgd!

20. april 2020

Geachte heer Aben,
Beste Ton,

Hartelijk dank voor u review.

Toch willen het e.e.a. toch verduidelijken.
Sporadisch hebben wij nog jong enkele gebruikte wasmachines om mensen met een klein budget te kunnen helpen. Paulissen Witgoed verkoopt hoofdzakelijk nieuwe witgoedapparatuur van alle bekenden merken en service staat daarbij hoog in het vaandel.

Voor jong gebruikte wasmachines hebben wij afhaalprijzen, om zo de prijzen scherp te houden. Veelal worden deze machines dan ook meegenomen.

Dit in tegenstelling tot nieuwe apparatuur, deze worden kosteloos aan huis geleverd en geïnstalleerd. Voor jong gebruikte wasmachines vragen wij hier een kleine vergoeding voor van €25,00 voor de bezorging aan huis. Wij zijn van mening dat dit een zeer scherp tarief is.

Wij vinden het fijn te horen dat u elders een wasmachine heeft gevonden die wel binnen uw beperkte budget past.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie koelkast, snel geleverd, goed advies vóór aankoop. :-)

Paar weken geleden een koelkast gekocht: goed advies aan de telefoon, vriendelijk, de levering ging supersnel en ondanks het 4 hoog zonder lift wonen was mijn koel/vriescominatie in no-time boven, de oude mee terug, deur was netjes omgezet zoals afgesproken en de bezorgers ondanks de drukte en het slechte weer bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Minpuntje: geen waterpas gezien en zag later pas dat deze koelkast door hem 1cm achterover te kantelen mbv de pootjes automatisch goed dichtvallende deuren heeft. Die heb ik nu niet en ben invalide kan het echt zelf niet, heb ook geen hulp in de buurt. Jammer!
Ook 9,95 betalen voor het pinnen vond ik wat apart... Elders was ik ong. 25,- goedkoper uitgeweest maar ik ging voor de goede service van Paullisen, was me aangeraden.
Wellicht kunnen jullie de koelkast alsnog helemaal 'goed' zetten als ze het gasfornuis dat ik ook wil kopen komen bezorgen? Verder niets dan lof, goed telefonisch bereikbaar, vriendelijk geholpen aan de telefoon en goede tips voor het in gebruik nemen door de bezorgers; geen krasje of vlekje ondanks veel trappen en bochten. Prima!! Heb hem nu een paar weken, echt blij mee.

19. marts 2020

Super tevreden over Paulissen Witgoed

We zijn bijzonder tevreden over de behandeling van onze order voor het leveren van een Beko wasmachine. Na ongestoord gebruik van onze voorgaande Beko wasmachine gedurende 8 jaar hebben we besloten deze te vervangen door hetzelfde merk en nagenoeg gelijke kenmerken. Snelheid van behandeling order is dik in orde. Uiterst correct in telefonisch contact en melding afleverdatum. Zeer nette, vriendelijke en deskundige aflevering zonder problemen. Ook de website met heldere uitleg en informatie is perfect. Al met al een bijzondere aanrader voor iedereen die witgoed nodig heeft. Bijzonder betrouwbaar en perfect, vandaar de maximale score. Voor ons een dikke 10 waard.

Henk en Claartje Leferink
Goirle

23. september 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geld niet teruggestort op beloofde…

Geld niet teruggestort op beloofde datum, wederom excuses, net als de levering.

15. august 2019

Geachte heer Van Dungen,
Beste Peter,

Wij hebben reeds in een eerdere review van u al aangegeven dat wij uw betaling hebben teruggestort op uw creditcard. Dit is ruim binnen de wettelijke termijn gebeurd. Het verbaasd ons dat u hierover nogmaals een review schrijft. Mogelijk heeft u naar uw bankafschriften gekeken en niet naar uw creditcardafschrift? Omdat u de betaling heeft voldaan met uw creditcard wordt deze ook daar weer naar teruggeboekt. Dit zijn wij wettelijk verplicht.

De betaling is op 12 augustus al door ons verwerkt. Dit is ruim voor deze reviewdatum van 15 augustus geweest. In ons systeem is ook alles goed gegaan.

Wij gaan er dan maar vanuit dat deze review wat voorbarig is geweest en dat u inmiddels gezien heeft dat u het bedrag heeft ontvangen op uw creditcard.

Team Paulissen Witgoed BV

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Diep teleurgesteld in Paulissen witgoed en Severin!!!

Ik ben diep teleurgesteld met mijn eerste en tevens laatste aankoop bij dit bedrijf. Ik kocht in dec 2018 een mooie zwarte dubbeldeurs koelkast van severin bij de firma paulissen witgoed. Netjes direct betaald en extra betaald omdat ik graag de deur omgezet wilde hebben. na wat telefoontjes en een lichte vertraging door dat het logistiek niet helemaal goed gegaan was werd uiteindelijk mijn koelkast in goede orde hier thuis bezorgd. Ik was helemaal blij maar niet lang nog geen 5 maanden later deed van het ene op het andere moment mijn koelkast het niet meer alleen het lampje branden nog en de vriezer deed het ook niet meer. Ik had 2 dagen ervoor met de opkomende ramadan me hele vriezer gevuld en had voor zeker 150 euro aan eten in me vriezer en koelkast. Alles ondooit enige wat ik nog kon doen was alles weggooien.... Ik bellen en mailen vanaf vrijdag middag geen reaktie maandag maar weer in de telefoon geklommen bleek de garantie helemaal door severin zelf gedaan te worden. Ok bellen met severin. Om alles wat korter te maken maak ik wat sprongetjes na ettelijke dagen en telefoontjes kwam er eindelijk een monteur die de koelkast officieel overleden verklaarden en toen begon de ellende pas echt. Echt continue zelf moeten bellen met zowel severin als paulissen over het leveren van de nieuwe koelkast. Na, en ja u gaat dit goed lezen bijna 3 weken kwam na heel veel gezeik eindelijk mijn nieuwe koelkast. Ik had daarvoor al weer 3x gebeld met zowel severin als paulissen dat de deur wel omgezet moet worden geen probleem mevr is doorgegeven melden severin me.ik ik wilde niks meer aan het toeval overlaten dus belde toch ook nog een keer met paulissen die me vertelde nee mevr we hadden dat heus gisteren ook al begrepen alles komt in orde. 2 dagen later kom ik er op de stoep achter u raad het al deur niet omgezet. Weer bellen krijg ik als antwoord ja u heeft nu de koelkast en ja de deur had severin moeten doen. Severin beweerd echter neeeeee dat hoort paulissen te doen. Koelkast wilde ze eerst weer meenemen dat vond ik helemaal een slecht idee na al 3 weken zonder koelkast te zitten. Meneer paulissen beloofd mij een afspraak in te plannen om als nog de deur om te zetten, na een aantal dagen ik severin gebeld dat paulissen niks laat horen en geen afspraak maakt, severin beloofd er achter aan te gaan, maar u raad het al ik heb nu 2 weken later nog niks gehoord en heb nu een koelkast die het doet met een deur die verkeerd omdraait en je niet eens je spullen er normaal in of uit krijgt. Wat een slechte service !!!! Geen enkel excuus of tegemoet koming voor de schade van al mijn bedorven eten, of de extreem lange tijd dat ze je zonder apparaat laten zitten, en nog maar te zwijgen over hoe je als klant echt meerdere keren per dag moet bellen om iets voor elkaar te krijgen. In me hele leven dat ik witgoed koop heb ik dit nog nooit zo extreem meegemaakt. Van alle 2 de bedrijven wil ik nooit meer een product, en zal ze ook nooit aanbevelen. Maar zal ze zeker wel over al vermelden als zijnde hoe laat je je klant in hun hemd staan en de slechte service benoemen.
Met zeker geen vriendelijke groet
Mevr van Vulpen uit VEENENDAAL!!!!!

21. maj 2019
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Zou een vaatwasser willen aankopen bij…

Zou een vaatwasser willen aankopen bij paulissenwitgoed nl
maar hoe zit het met de garantie vanuit België Vind het raar had vorige week geschreven of de vaatwasser Whirlpool TYPE WFO3033 DL nog in voorraad was en in de mail ook gevraagd hoe het met de garantie en hebben gelijk een mail gestuurd dat de vaatwasser van dat type niet meer voorradig is . Maar mijn dochter zette deze in het winkelwagentje en blijkt dat deze machine wel nog te verkrijgen is Vind dit heel vreemd !

30. september 2018
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf bestelling tot levering perfect…

Vanaf bestelling tot levering perfect op de hoogte gehouden.
Binnen 20 uur vanaf bestellen tot levering was de koelkast bezorgd!
Ook ons petje af voor de bezorgers wat een vriendelijke jongens.
Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen.

Met vriendelijke groet Esther Smit en Mike

19. maj 2018
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne zaak met goede service

Fijne zaak met meer dan een goede service, hier gaat men door waar de fabrikant het af laat weten tot ze een oplossing hebben en je als klant tevreden bent. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring met de Paulissen Witgoed.

21. februar 2018
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heel onvriendelijk aan de telefoon en …

Heel onvriendelijk aan de telefoon en onbeschoft telefoon op de haak gegooid

14. juni 2017

Geachte mevrouw Terborg,
Beste Nadine,

Wij betreuren het dat u per telefoon een slechte ervaring met ons heeft gehad.

Wij willen dit graag uitzoeken want dit is niet iets wat u van ons mag verwachten.

Zou u ons per email willen laten weten wat er exact is voorgevallen. Inclusief datum en tijdstip. Dan kunnen wij dit uitzoeken. Mailen kan naar info@paulissenwitgoed.nl

Wij horen graag van u.

Klantenservice - Paulissen Witgoed BV

*** BEGIN UPDATE ***

Wij hebben helaas niets meer van u vernomen. Wij kunnen u dus geen passend voorstel doen.

*** Einde UPDATE ***

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Belabberd en slecht georganiseerd bedrijf

Enige weken terug heb ik on-line een vaatwasser bij Paulissen Witgoed gekocht. Na aankoop viel mij allereerst op dat dit bedrijf telefonisch nagenoeg ónbereikbaar is. De vaatwasser die werd bezorgd was een andere dan besteld en om dit recht te laten zetten heb ik vele malen geprobeerd hen te bereiken. Géén excuses voor de verkeerde levering, zelfs probeerden zij de schuld op een ergerlijke manier af te wimpelen. Nu, na enige weken blijkt er een klein defect aan de vaatwasser en probeer ik hen wederom te bereiken. Tot op heden is mij dat telefonisch niet gelukt; ik krijg óf het antwoordapparaat óf een in gesprekstoon.
Kortom; ik ben een zeer ontevreden klant.

30. august 2016

Gewoon fijn bedrijf!

Gisteren werd mijn nieuwe Liebherr koelkast geleverd....eerst een telefoontje; mevrouw we komen er aan!....En inderdaad... binnen 30 minuten werd deze geleverd twee vriendelijke bezorgers. Neide met een goed humeur en heel vriendelijkheid. De koelkast werd op zijn plaats gezet. Oude koelkast en verpakkingsmateriaal mee retour. Super service!! Mijn volgende aankoop is zeker weer bij jullie!! Ga zo door!!!

28. august 2016
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.