Paula's Choice
Grote Koppel 7, 3813 AA, Amersfoort, Holland
Svarer typisk inden for 1 uge
Utåleligt produkt jeg vil lever retur og sendte anmodningen til dem for r tre uger side inkl. gen-sendte den tre gange - og jeg hører intet fra dem. Nu sidder jeg forgæves i telefonen, hvor ingen svarer, kun musik. Produktet ødelægger mine øjenlåg. Totalt fravær af service. Kan IKKE anbefales.

Besvarelse fra Paula's Choice Europe
Jeg har modtaget min bestilling hurtigt og alt var som forventet.
Fik en gratis creme med. Da det var en større bestilling på kr. 1800.
Har rosacea på kinderne, og fik anbefalet en serie mod dette.
Det har virkeligt hjulpet, kan se tydelige resultater efter bare 2 uger.
Jeg har bestilt for anden gang, da jeg egentlig er tilfreds med det produkt jeg havde købt tidligere, men de har igen "uventet forsinkelse" på håndtering af min ordre. Sidst ventede jeg også en måned og havde bøvl med levering. Super øv!
Jeg bestilte en PC4Men nighttime repair, modtod pakken men da jeg åbnede den var den sku TOM!
Virkelig uacceptabelt for sådan et dyrt produkt, jeg stoler ikke på dem længere...
De skriver, at man kan få pengene retur hvis produktet ikke lever op til forventningerne, men da de ikke er til at få fat på (hverken på tlf. eller mail), er det nemt at skrive.
Bestilte 9. Februar og d. 25. Februar påstår de at have leveret pakken. Jeg har ingenting modtaget fysisk, og ingen instruktioner modtaget om afhentning et andet sted. Jeg har skrevet på mail og Instagram uden at få svar, og siddet i 40 min kø på telefonen, hvorefter jeg blev cuttet af linjen. Rigtig dårlig oplevelse her over en måned efter bestilling.
Fantastiske produkter! Jeg er vild med deres produkter, som virkelig har været en game changer for min fedtede hud og store porer.
Det tager lidt tid med levering, men det bliver også sendt fra udlandet, hvis man handler på deres egen hjemmeside.
De er også super gode til at svare på spørgsmål og har også en rutine finder på deres hjemmeside, som kan være behjælpelig med at finde de rigtige produkter.
Bestilte et produkt for 2 uger siden, og jeg har stadig ikke modtaget det. Ellers vildt ærgerligt, da jeg havde glædet mig at prøve det.

Besvarelse fra Paula's Choice Europe
Jeg bestilte en creme i midten af januar, og har dags dato (den 3 marts) stadig ikke modtaget min pakke. Første levering kom aldrig, så efter en måned måtte jeg skrive til kundeservice. De skriver så, at de vil sende en ny. Med tracking-linket kan jeg se, at min pakke ikke engang er i Danmark endnu. Jeg har aldrig nogensinde oplevet så lange leveringstider inden for eu. Og undskyldningen med corona kan ikke benyttes her, da der står på hjemmesiden, at i leverer inden for 10 dage til Danmark. Det er simpelthen for dårligt. I skal ikke skrive et estimat på leveringstid, som i overhovedet ikke kan overholde!
Jeg vil klart anbefale, at man køber sine produkter fra andre hjemmesider som fx Magasin.

Besvarelse fra Paula's Choice Europe
Jeg har været godt tilfreds med flere af deres produkter, som jeg egentlig har brugt i mange år. Jeg ville prøve noget nyt, da min hud ændrede sig og blev mere tør. Da produktet ikke levede op til mine forventninger, og faktisk gjorde alt det modsatte i forhold til hvad produktbeskrivelsen sagde, ville jeg lave en produktanmeldelse på deres egen hjemmeside. Jeg fik beskeden om at den ville blive gennemgået af en medarbejder først. Anmeldelsen har jeg aldrig set siden eller hørt noget fra. Det er nu snart to måneder siden, og det giver ikke et specielt godt billede af virksomhedens håndtering, og det virker uærligt, hvis ikke de lader anmeldelser være synlige for andre kunder, både de gode og de dårligere anmeldelser. Som forbruger der endnu ikke kender deres produkter, har jeg svært ved at danne mig et indtryk af om det rent faktisk er gode produkter de forhandler.

Besvarelse fra Paula's Choice Europe
Jeg har bestilt vare d 2/11-20 og dags dato er d 24/11-20 og har endnu ikke modtaget min ordre. Jeg har rettet henvendelse til paulas choice samt fragt firma uden held. Jeg har handlet rigtig ofte hos mange web butikker både i indland og udland uden problemer og har ALDRIG oplevet så ringe en service og manglende ansvarshavende. Når de har modtaget dine penge er det fremadrettede forløb ikke noget som de ser vigtigt at få orden på. Jeg er selv virksomheds ejer og kan med sikkerhed sige at det ikke er en måde at drive forretning på.
Jeg kan IKKE anbefale paulas choice og synes det er skammeligt at varen samt en form for kompensation ikke har indfundet sig.

Besvarelse fra Paula's Choice Europe
Jeg har handlet hos Paula’s Choice Eu i adskillige år. Jeg er vild med hendes produkter, som er uden parfumer og smækfyldte med alt det gode. Jeg har aldrig oplevet problemer med leveringer eller produkterne.
Virkelig hurtig levering og et rigtigt fint produkt.
Har købt adskillige gange. Gode produkter. Hjemmesiden er proppet med seriøs information om hudpleje - den er god at blive klog af. Kundeservice svarer hurtigt. Levering rimeligt hurtigt. Dog er fragten til Danmark irriterende høj, men der er ofte rabatter. Når de nu sender fra Holland forstår jeg dog ikke, hvorfor de lægger dansk moms på - hvorfor ikke bare hollandsk, der er lavere. Holland er jo medlem af EU.
En god side med mange gode informationer og råd. Ikke nok med det, kan man altid kontakte deres kundeservice med diverse spørgsmål, som man relativt hurtigt får gode, detaljerede og kompetente svar fra.
Jeg giver dem 4 stjerner, da der manglede en vare ved mit sidste indkøb, men den er på vej efter kontakt med deres effektive kundeservice-team.
Produkterne er så gode og effektive og kan klart anbefales. Prisen er suveræn i forhold til kvaliteten, så det gør faktisk ikke spor, at portoen er relativ høj. Det kan sagtens betale sig at købe lidt større ind, når de kører gode tilbud m.m.
En anden positiv overraskelse er deres prøvepakker og nu også mindre str. så man kan teste produkterne til en væsentlig lav pris inden man evt. vælger at købe den normale str.
Fantastiske produkter først og fremmest! Derudover er kundeservicen i topklasse. Jeg bestilte et produkt, som ikke dukkede op. Jeg skrev til kundeservice angående dette, som uden spørgsmål eller undren sendte mig en ny pakke med samme produkt som hurtigt dukkede op. En uges tid efter fik jeg den første pakke, som tilsyneladende havde været meget lang tid undervejs. Jeg skrev igen til Paulas Choice, at jeg nu havde modtaget begge pakker, med forventning om at jeg skulle betale fuld pris for begge pakke. Men nej, jeg fik tilbuddet om at købe det ene produkt til halv pris og uden fragtomkostninger.
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Dog er fragten forholdsvis dyr, men produkterne er det hele værd!
Jeg har handlet en del produkter hos Paulas Choice, og er godt tilfreds.
Sidst modtog jeg en pakke, hvor et af produkterne var blevet trykket og gået i stykker. Derudover havde jeg fået en creme uden hul i bag ved folien.
Jeg skrev til kundeservice og sendte et par billeder, og der var hurtigt svar.
De noterede sig produkternes produktionsnumre, så de kunne se om det var noget fra produktionen, og herudover fik jeg 15 % på min næste ordre. Meget fin service!
Eneste minus er fragtpriserne, men det kan betale sig at melde sig til deres nyhedsbrev og få besked når de har gratis fragt - det sker et par gange om året. Herudover er leveringstiden også lidt lang - men det er jo svært at vente på noget godt, så det er vel almindelig utålmodighed.
Rigtig gode produkter til rimelig pris og så uden parfume, eneste ulempe er portoen, men stadig billigere end tilsvarende produkter i butikker :)
Har handlet hos Paulas Choice flere gange og køber kun mine hudplejeprodukter derfra. Produkterne er gode, og kundeservicen er i top. Levering er hurtig. Første gang jeg bestilte hos dem skete leveringen med GLS, og pakken dukkede aldrig op. Paulas Choice sendte straks en ny pakke og noterede endda at jeg fremover aldrig skal have tilsendt pakker med GLS. No questions asked.