Patientombuddet Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,1

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Om indblander i min groft sag

Kære patientombuddet. Jeg hedder Anzhela Jensen . Jeg Beder jer venligst om ar efterforsker min sag . For det først vil jeg el-lager om at skriver her. Fir det andet mine medlemmer familier dræbt en efter en på grund af min 1000 årlig forfædres viden som får jeg via mine drømmer, som er blokeredes via biopsien og ulovligt Nana-chip matriz imens jeg var gravid i 2016 med 3-4 foster. En af dem baby indigo med profetiske viden fra universel ( har beviser) Jeg Beder jer venligt at efterforske hvem fik min erstatning i 2017, 2018,2019, muligvis 2020, samt erstatning for det sammen sager i2023,2024 muligvis vil have i 2025, samt hvem får min førtidspension for de skader som jeg fik. På hvilken konto kommer mine penge, spm nogle svindler fik og vil have bag min ryg. Jeg vil understreger om at både i Holbæk og København området i har nogen bander, der på falske dokumenter på falske beviser, bestikkelsen af advokater jurister får erstatning bag person som de tager som ofre, mig. Samtidig vil jeg fortaler til jer at en af jeres medarbejder , der undersøgt mig, stjæler mine forfædres viden sammen ned andre svindler og beholder til sig selv, har indblandet kriminalle over hele verden via desinformeret dem for at svinde mig til via tik tok Instagram og andre sociale media, dem som har sagt ja til det fik kufferter penge. Bander som desinformere om mig journalister politiet, patienterstatning og andre, banden bruger kloner, muligvis fiktiv personer for at får erstatning, samt stjæler min identitet kopier mine dokumenter, blokeredes min e boks, misbruger min identitet, desinformeret alle sine bekendte, venner og offentlig myndigheder også mine kolleger tidligere venner for at bevise modsatte, samt blokerede alle mine telefoner, laver kloner telefon nummer, hvis nogen vil kontakter mig. Sag er meget groft, hvor bliver dræbt uskyldig mennesker. viden drejede sig om stamtræet Sephirot , heldredsviden, magiske viden, hvor kriminalle misbruger det fior sig selv og ikke til offentlige videnskab med normale læger professor , historiker, journalister forfatter osv. kort sagt , jeg gik gemmen filial Osvensum med forskellige eksperimenter på mine indre organer. De fortsætter at stjæler mine profetiske drømmer som jeg fik med fødsel, samt bytter slægt skæbne familier til mine familier medlemmer fra min slægt . Via mine drømmer bliver stjålet skatter, kunstværks, slottet jorden osv, samt de misbruger min identitet for at live på mine bekostninger og viden via låne penge, kæber huser laver byggeri og vasker penge i intrum. Jeg håber ar i kan stopper den kriminalitet og sender mig til normale læger, der kæmper fir mennesker livet og interessere i heldredsviden der kan hjælper milliarder mennesker over hele verden. Patienterstaning ledelsen ig medarbejder ved hvordan jeg ser ud, jeg har mødt dem personligt på grund af økonomiske kriminalitet der forgår bagning ryg siden 2916 frem til idag
Mvh Anzhela Jensen

27. april 2025

Patientklagenævnet holder hånden under…

Patientklagenævnet holder hånden under lægen.i Danmark kan læger lave fejl uden der sker mere .det er for nemt.lægen vil ikke indrømme han har lavet en blodprop under operationen under at gøre opmærksomhed på det kunne ske inden.lovet højt og hellig man ikke får kørselforbud. Løgn.korrupt system..forbrydder

11. september 2023

Korruptionens højborg

De brugte 5 år på at sylte mine sager, der blev indsendt samtidig, hvor jeg to gange på ulovlig vis blev sprøjtet med stesolid i detentionen. Den ene læge var ikke den rigtige, og hans fortælling lød, som var det lige hændt dagen forinden og ikke fem år tidligere. De vurderede selvfølgelig, at intet var i vejen, selvom jeg kunne dokumentere det hele!

13. marts 2023

HUSK AT ANMELDE DEM JF. STRAFFELOVEN

HUSK AT ANMELDE DEM JF. STRAFFELOVEN

HUSK AT ANMELDE DEM JF. STRAFFELOVEN - DER VAR STRAFELOV §§ 171 DOKUMENTFALSK, 279 BEDRAGERI, 278 UNDERSLÆB OG 237 MORDFORSØG FOR MIG!
De glemmer at med sende lovgivningen iht. deres afgørelser - der altid er til fordel for lægerne, der ikke overholder lovgivningen. Så det vel bare en afdeling med gymnasier uddannede der laver bedrageri for staten ! Jeg vil have mine skatte penge tilbage og læge i udlandet! Danske læger undersøger ikke og har ikke det fornødne kendskab til medicin, så de kan få betaling over SKAT . Vi til grin!

18. november 2020

Patientklager og Disciplinærnævn Total Værdiløse

Min mor fik en blodprop i hjernen som blev fejlbehandlet på Bispebjerg Hospital og har så haft en sag kørende 2 år og 5 måneder Patientklager som har sendt den videre til et Disciplinærnævn som skulle være stor hjælp til mig når man begår en stor fejl i Sygehusvæsenet som osse har været årsagen til at jeg har mistet min mor. Jeg har en mail fra en ledende overlæge fra Bispebjerg Hospital som erkender at der er begået stor fejl. efter 2 år og 5 måneder kom der en afgørelse fra Disciplinærnævnet som var helt hen i vejret giver lægen medhold i at man har handlet korrekt på trods af at jeg har mail der siger noget andet, et Disciplinærnævn som er fuldstændig totalværdiløse som prøver alt på at løbe fra det hele og man gøre alt for at beskytter lægerne på trods af at der er store beviser på at der er fejlbehandlet som osse har kostede min mor livet og de håber på at man bliver så træt at man så opgiver det hele, et Disciplinærnævn der burde stilles til ansvar for deres handling og der er sikkert mange der har været ud for lignende situation i Disciplinærnævnet. Min personlige mening om patientklager og Disciplinærnævnet plat og humbug, efter det her har jeg skrevet til vores sundhedsminister og flere politikere som er godt klar over at det ikke lige køre på skinner i patientklager og Disciplinærnævnet. Den udmelding jeg fik fra vores Sundhedsminister jeg forestår din frustration men det bliver meget bedre i år 2022 som jeg ikke kan bruge til noget i min nuværende situation en sundhedsminister som jeg synes ikke tager et ansvar for hvad der foregår i de her nævn, Lægen her går fri som intet hent på trods af jeg har en mail fra ledende overlæge at der begået en stor fejl, et Disciplinærnævn der bliver gjort til dommer som går i mod en ledende overlæge udtalelse kan man simpelthen ikke forestå, som borgere her er det fuldstændig spild af tid at gå denne vej og af skatteydere penge

2. maj 2020

Sagsbehandlingen er bedrageri

Den sagsbehandling der foregår her vil jeg kalde bedrageri. Jeg klager nu til Datatilsynet over de vildledende og urigtige oplysninger, der er i afgørelsesdokumentet. Patientforeningen for den sygdom, som det handler om, klagede ligeledes til Patientombuddet over alle de fejl, der var, men de gad selvfølgelig ikke at ulejlige sig med at svare. Sagen har stået på i flere år, og jeg var virkelig rystet over den sagsbehandling, der fandt sted. De ændrede på alt muligt, så lægen klarede frisag.

17. april 2020

Fuldstændig uacceptabelt!

Til at starte med er ventetiden er adskillige måneder lang.
Selvom jeg har klaget over fejloplysninger på en hospitalsafdeling, så bruger de alligevel samme afdelings oplysninger som faktaliste, og efter deres dom er der ingen mulighed for yderlige kommunikation, hvilket gør dem ubrugelige.

Jeg har absolut INGEN tiltro til Patientombuddet!
De er tydeligvis mere interesserede i at beskytte kvaksalvere end i at beskytte borgerne mod kvaksalvere.

31. maj 2016

patientombuddet hold jer væk

kig på nettet læger guddomlige status og pas på patientklagenævnet kig på nettet dommerne fra patientklagenævnet viser tydeligt, at det mere dækker over lægernes fejl , end at det hjælper patienterne , jeg
har atopisk astma eksem og astma allergi, kig på nettet astma og stress lidt nede stå der stress og angst, psykiatrien har stille tosse diagnoser jeg har været overfaldet og problemer inden jeg flytte ind med
2 nabor på hver sin side hvor jeg bor i dag Steen

20. april 2014

patientombuddet dårlig

men få intet ud af og klage i patientombuddet, før hed det patientklagenævnet og skriver man patientklagenævnet og gå ned af stå der patientklagenævnet pas på helse nyt, der stå dommerne i patientklagenævnet giver lægerne ret selv om det er fejl diagnoser, så pas på, hvis man har været i psykiatrien som mig og fået fejl diagnoser, og været undersøgt hos psykiater og psykolog, så meld jer ind i mmk, de ved hvad psykiatrien stå få fup rent fup steen

10. april 2012

Er dette din virksomhed?